Inlägg

Inlägg som ollehawk har skrivit i forumet
Av ollehawk

Nytt grafikkort - dator laggar och moderkortet blir varmt

Hej! igår köpte jag ett nytt grafikkort, Asus strix 960. Men när jag statar ett spel laggar det något enormt och på metallen på baksidan av moderkortet bakom processorn blir det skållhett. Vad kan det vara??? Mitt gammla grafikkort var ett 750 som endast fick ström ifrn moderkortet och ej agget. Kan det vara något fel med nätagget?
sorry om jag skriver i fel forum!

Av ollehawk

ALLT LAGGAR

efter jag plockade ut mitt moderkort och satte in det igen laggar jag något enormt.
hej! igår plockade jag ut mitt moderkort och kopplade av alla sladdar från det eftersom jag skulle testa mitt nya. Sedan kopplade jag in mitt gammla moderkort igen och satte in alla sladdar. men nu idag upptäcker jag att jag laggar något enormt. Jag laggar när jag kollar på youtube tex. På tex Csgo låg jag på 150 stabila fps. Nu ligger jag på 40 med lagg. är det någon sladd eller något som sitter fel

Av ollehawk

@Joakim Ågren: hahah tack

Av ollehawk
Av ollehawk

mitt ljud slutade funka efter att jag bytte plats på ram minnen

igår funkade allt som det skulle. idag på morgonen bytte jag plats på ram minnerna för de laggade och de kunde bero på det. men nu när jag startar datorn funkar ej ljudet. man hör windowsljudet när man startar datorn men inget annat??

Av ollehawk
Av ollehawk

@Laktos: jag skulle testa att stoppa i min processor i mitt nya moderkort. men den passade inte såklart. så många pins var böjda men jag har böjt tillbaka alla. Men vet ej om jag vågar lix köpa ny processor ba för testa

Av ollehawk

hur vet jag att moderkortet funkar efter man har böjt tillbaka masssa pins

har böjt tillbaka masssa pins. men hur vet jag att de funkar. vill lixom inte köpa ny processir o nya ramminnen sen funkar det ej"!

Av ollehawk

hur vet man om sin socket är paj eller ej

hej! igår köpte jag ett helt nytt moderkort. När jag kom hem försökte jag sätta i min processor men de gick absolut inte eftersom det var fel. sedan upptäkte jag att jätte många pins var böjda. jag började bända upp alla igen o alla sitter på sin plats. men hur kan jag vara säker på att den funkar. vill lixom inte köpa en ny processor och nya ramminnen bara för att testa om den startar!
finns det nåt sätt o kolla på?