Artiklar

Artiklar skrivna av Gustav Höglund
I samarbete med Inet
17

Vi intervjuar Inets VD Erik Wickman

Under vår resa till Göteborg passade vi på att ta reda på sanningen om såväl pingvinstänger som SNES-problem.

I samarbete med Inet
29

Vi besöker Inets huvudlager hos Exertis Captech

Efter en tripp till huvudkontoret beger vi oss till Inets huvudlager, för att ta reda på vad som händer när en beställning lagts.

I samarbete med Inet
32

Vi besöker Inets huvudkontor i Göteborg

Många känner till och har handlat hos Inet, framröstad till vinnare i Årets datorbutik 2019. Nu kikar vi in bakom kulisserna!

39

Gurra lär sig vad som är vad på moderkortet

Gustav fortsätter vägen mot att bygga en egen dator. Den här gången har han samlat frågor om moderkort, och Emil står till tjänst med svar.

34

Häng med när Gurra lär sig grunderna om datorlådor

När Gustav ska bygga dator för första gången väntar många dumma frågor – eller är de verkligen det? Häng med när Jonas går igenom chassit från en nybörjares perspektiv.

4

Fulkultur om det bästa från 2018

Årets första Fulkultur-avsnitt handlar om det bästa som släppts under de senaste 12 månaderna. Självklart innebär det en lång lista med tips, med såväl film som spel och tv-serier.

69

Följ Jacob, Kenneth, Anton och Gustav på äventyr i Diablo II

Äntligen en helg då alla kan! Lördag den 24 november klockan 11:00 ska Jacob, Kenneth, Anton och Gustav återuppleva Diablo II. Äventyret strömmas från förmiddagen till nån gång nattetid.

57

Fulkultur är tillbaka med dubbelavsnitt om Sagan om Ringen och Tolkiens värld

Fyra månaders väntan är över och Fulkultur är äntligen tillbaka. Denna gång handlar det om J.R.R Tolkiens värld och Sagan om Ringen, som avhandlas i två nya avsnitt.

1

Fulkultur om spel som berättar historier

I veckans avsnitt av Fulkultur riktas fokus mot spelvärlden, med diskussioner om spel som berättar historier och vad som krävs för en bra berättelse.

8

Fulkultur om parkförvaltningen i Pawnee, Indiana

Det har blivit dags för ett nytt avsnitt av Fulkultur, där gänget denna gång diskuterar tv-serien Parks and Recreation.

8

Fulkultur om guilty pleasure och fascinationen för det usla

Veckans avsnitt av Fulkultur handlar om det bradåliga och riktigt usla, och vad det är som gör att vi fascineras av underhållning som faller in under detta.

8

Fulkultur om Altered Carbon, neo-noir och den nya cyberpunk-vågen

Gänget på Fulkultur dyker ner i Netflix-serien Altered Carbon och passar även på att diskutera den rådande trenden med neo-noir och cyberpunk i film och tv-serier.