Inlägg

Inlägg som Pinnstol har skrivit i forumet
Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av danielinterius
svenskaboken

Fast det heter ju faktiskt svenskboken, precis som det heter svensklärare och svensklektion. Se till att ha torrt på fötterna innan du klagar.

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Buio
Trist men sant.

Min CE key fungerar inte. Har dubbel och trippelcheckat den, skrivit med stora och små bokstäver och enda man får är det kända "No offer found for given key".

Yey...

Har tammefan samma fel. Såg nån tjomme på ett mmo-forum som hade samma strul. Nån som har nån aning om vad man ska göra?

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av subruz
War vs Mage är enda encountern med 'late game-equip' där Mages har advantage.

Landar CS innan Charge eller warriorn av annan anledning sätts i combat så har war'n redan loosat.

Får han Charge/Hamstring så kommer frostnova, om warriorn inte resistar eller har PvP trinket, poly = loose. Har han PvP trinket så trycker magen snabbt iväg en CoC/Blastwave eller om Icearmor proccat och använder sin PvP trinket för att få distance att Polymorph'a. Har magen inte PvP trinket så måste han kasta polymorph i melee, är PoM nere = loose för magen (pummel, arcane - ingen blink).

För att undvika Poly kör warrior intercept, Mage blinkar och Polymorph'ar, warrior loose utan massa resists, tur eller bättre equip. Om magen är långsam kommer warriorn att få tid till att kasta intim. shout eller kan lyckas med ett piercing howl (typ 6yrds range så om man är försiktig, np) där det krävs iceblock eller wotf för att överleva.

OffT: Loose = Lös. Lose = Förlora

OnT: Allt handlar ju om vem som sitter bakom spakarna. Diskussionen om vilken klass som tar vilken i PvP känns rätt onödig.

Dessutom, att måla upp teoretiska scenarion där en viss serie av händelser måste klaffa verkar lite långsökt. Många faktorer spelar in, cooldown på abilities, trinkets, mängden mana, hälsa osv.

You win some, lose some är min erfarenhet av PvP

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raditz
Vilka yrken ska jag ha till min Tauren shaman, funderat på letheroworking och mining ger det mycket pengar? Polare är skinner och herbalist Tauren druid

Leatherworking har du med fördel ihop med Skinning. Vill du tjäna pengar så ta två samlaryrken, t.ex. skinning och mining.

Annars finns det några yrken som "hör ihop":

Mining - Blacksmithing
Mining - Engineering
Skinning - Leatherworking
Herbalism - Alchemy
Tailoring och Enchanting kan man med fördel ha tillsammans då inget av dessa kräver ett samlaryrke.

Är lite bakis på jobbet men jag tror jag fått med allt

Av Pinnstol

Alltid lika kul när Palas har nån jäkla autocleanse-addon ;| I samma sekund man landar ett viper sting på dem så cleansar de bort det.

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zodijackyl
Det är ST som jag känner mig mest osäker på. Målet med att lägga poäng där för mig är egentligen att få Improved Wingclip (och Deterrence..). Jag valde Deflection framför Monster/Humanoid Slaying, vet ej vad som är bäst egentligen... Kan tänka mig att din variant är bättre när man kör raids och inte behöver oroa sig lika mycket för att få mobs på sig och har en healare i gruppen.

Tja, jag har i stort sett kört samma build hela tiden, det enda jag har bytt ut är fällorna. Testa monster/humanoid slaying och se hur det känns. Jag har aldrig testat Deflection så jag vet inte om den är bra Iom att du får Deterrence så känns den rätt onödig emå.

En del kör ner till Lightning Reflexes i ST och sen Scatter shot i MM, det är PVP-build om jag förstått saken rätt. Du tjänar mer på att få Lightning Reflexes än Trueshot aura beroende på vad du spelar. Vi har inte så många hunters i guilden som har auran så jag kör på med den.

Så här kan jag tänka mig att en kombination av MM och ST ser ut i PVP:

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/hunter/talen...

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Orcen222
Vad kommer efter Sunken Temple?

Blackrock Depths > Lower Blackrockspire > Upper Blackrock Spire, Stratholme, Scholomance

Ungefär kan man säga

EDIT: Släng in Dire Maul nånstans där också, olika flyglar är olika svåra. East, North och sist west. 55-60 kanske?

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zodijackyl
Är lite av en noob på lvl 32 och funderar på att respecca min hunter. Har mycket på beast nu som jag egentligen inte har användning för. Någon som har kommentarer på den här builden?

5/34/12

Beast Mastery Talents - 5 point(s)

# Improved Aspect of the Hawk - rank 5/5

Marksmanship Talents - 34 point(s)

# Improved Concussive Shot - rank 5/5
# Efficiency - rank 5/5
# Lethal Shots - rank 5/5
# Aimed Shot - rank 1/1
# Hawk Eye - rank 3/3
# Mortal Shots - rank 5/5
# Scatter Shot - rank 1/1
# Barrage - rank 3/3
# Ranged Weapon Specialization - rank 5/5
# Trueshot Aura - rank 1/1

Survival Talents - 12 point(s)

# Deflection - rank 5/5
# Entrapment - rank 1/5
# Improved Wing Clip - rank 5/5
# Deterrence - rank 1/1

Ser helt okej ut för PVE, jag kör ungefär likadant... Struntade helt i BM när jag levlade och det funkade finfint.

MM:

Kör inte efficency utan har lagt på Imp Hunter's mark. Jag är den enda i guilden som har den så den gynnar alla hunters och jag sköter markandet i instanser.

I ST kör jag:

Monster slaying 2/3
Humanoid slaying 3/3
Savage Strikes 1/2
Imp wing clip 5/5
Detterence 1/1

Körde ett tag med Clever Traps och Entrapment men bytte eftersom man klarar sig bättre i PVP om man skulle hamna i närstrid med de jag bytte mot.

Du kan kika på builden här:

http://wow.allakhazam.com/profile.html?204788

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av murgot
Söker efter ett guild eller några fler vänner på Bloodscalp servern PM:a mig gärna! jag är en lvl 38 paladin med namnet murgot!

Hör gärna av er annting pm:a här eller på Bloodscalp!

kram på er!

Kom ner till STV ska jag krama dig med min orc.

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Buio
Du behöver inte göra DM-questen för att gör ZG-enchanten, det är bara Libram-boken som behövs. Så har jag förstått det iaf.

Däremot kan du inte få din class-item grej från DM flera ggr.

Mja, till ZG behöver man göra Libramquesten från DM först, den man får ingår som komponent i ZG-enchanten.

Men du tror att de syftar på Klassboken så man får trinketen? Hoppas det är så Värdelöst om de tar bort så man inte kan göra flera librams...

Av Pinnstol

Hmmm enligt http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/testrealm.html står det:

Dire Maul library book quests are no longer repeatable.

Inte cool! Har lagt 20 fr på T1 mössan och tänkte lägga ZG-enchaten på mina T1-byxor när jag får dem. Nu går ju dessa planer i stöpet

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GeckoYamori
Någon som kan lista alla roliga equips man kan ha bara på skoj? Ni vet, saker som inte tjänar något riktigt syfte som man bara har för att se kul ut, som Simple Dress eller Pink Skirt. Skulle gärna vilja ha en sån där kockhatt, ett par traditionella glasögon eller varför inte en monokel.

Missade en chans att vinna en fiskemössa från fisketävlingen i söndags

De här är ett måste när man fiskar:

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=6263

Kombinerat med den här hatten ser man riktig bondig ut:

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=3889

Har inte hittat ett par snygga boots att matcha med, men det kommer

En annan rolig grej att hämta är 1h macen från deadmines som ser ut som en brödkavel:

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=5197

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sirre
Och ni alla springer OFT, sluta med o låsa tråden som folk äntligen önskat att få... ;P

OT: vi gick på onyxia igår för första gången... dock var vi bara 35 st(skulle nog klarat det men endån) och vi fick ner henne till 40% men hennes deep breath är förbannat farlig... den wipea vi på varje gång ..... och våra Rogues som Gjorde för mycket skada innan Deep breath bidrog också till att folk dog...

Deep breath påstås hända om man har för lite dottar och/eller dps under fas 2 samt att/eller man står för nära varandra.

Vi brukar sluta dotta runt 42% i fas 2 men öser på med dps. De som kommer utom räckhåll står kvar och väntar tills hon flaxar vidare, under tiden kan man koncentrera sig på att hjälpa till med whelps. Det tenderar att bli rena cirkusen och risk för deep breath om man flänger runt för mycket. Klart det går att flytta sig lite men oftast hjälper inte det för att komma inom räckhåll.

Anledningen till att sluta med dottar innan fas 3 är för att tanken ska lättare ta tillbaka aggron. Ligger det kvar en dot riskerar man att få aggro. Under fas 3 finns en enkel regel, ju mer dps desto färre fear från hennes sida.

Vi hade problem med deep breath i början också men nu har vi henne på farmstatus. Tar drygt en kvart att köra klart hela instansen.

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kasken
Hur folk kan fastna i detta "blaj" till spel övergår mitt förstånd, över 5 mill aktiva konton hade dom tydligen också... jösses vart är världen på väg?

Att kalla det "blaj" är högst subjektivt. Jag tycker det är ett jätteroligt spel och tillbringar mycket dit framför skärmen spelandes. Innan jag spelade festade jag rätt mycket eller kollade på tv. Tycker detta "blaj" är bättre än det jag sysslade med förut. Därmed inte sagt att jag inte gör andra saker heller, jag sköter mitt arbete, har sambo, är något av en medioker cineast och går gärna på krogen om än mer sällan än tidigare. Hur jag kunde fastna i detta "blaj"? Jag vet inte, jag tycker bara det är ett roligt spel, som resten av de fem miljoner kontoinnehavarna.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kasken

En god vän sa till mig: There is nothing to lose, so there is nothing to gain, a normal person will get bored whitin a week. När jag frågade honom om wow

Och? Det är återigen en subjektiv åsikt som han har. Jag personligen säger samma sak om att spela till exempel handboll.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kasken

Hade lite trist i går kväll så jag surfade runt lite o snubblade över denna tråd http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?ForumName=wow-gen...

Killen som skrivit den har huvet på rätt ställe enligt mig.

Seså, försvara er nu WOWare, vad är det som gör att ni sitter klistrade framför denna "grind" nätterna i ända??

Läser tråden just för tillfället så jag kan inte kommentera den. Och vad är det vi ska försvara? Att vi tycker ett spel är kul och tillbringar mycket tid med det? Undrar du inte hur Foppa och liknande idrottsutövare är funtade eftersom de tillbringar så mycket tid med träning? Jag betackar mig för "motargument" som "ja men wow är ingen sport." Prinicpen är den samma, folk har hittat ett tidsfördriv de trivs med.

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av asnan
2x Dawn's Edge + 15agi på varje = FTW.

Helt värdelöst emå. Kör med 2 x Bone slicing hatchet med +15 agi på varje istället.

Den här yxan:

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18737

Dina handvapen har du enbart för stats, inte för att slå med.

Av Pinnstol

Grattis Önskar jag hade råd att tjacka ett sånt kabinett.

Minns att jag lirade en hel del Samurai Shodown på arkad, ruggigt kul beat em up. Hur funkar det med spelen? Är det bara stora kretskort man trycker in i slottar?

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Killer_AB
Någon duktig hunter som kan ge mig lite tipps på hur jag "kitar" bossar?
Jag skulle till UBRS för första gången, och som ensam hunter fick jag i uppgift att "kita" Draki(?) Jag hade aldrig hört utrycket innan men fatta att det handlade om att hålla "aggro" på bossen och springa som satan, sammtidigt som resten av raiden skulle döda alla hans "adds".

Jag fick höra av en Mage att jag skulle ta wingclip och springa en massa.
Som tur var kom vi aldrig fram till bossen, och jag slapp skämmas för att komma ligga bakom en 15 man raid wipe

Så är det någon som har några tipps?

Lär dig hoppa, snurra, skjuta och snurra tillbaka.

Lägg arcaneshot eller distracting shot på en lättillgänglig tangent ovanför de du styr med. Skjut på drakki och spring. När du springer, hoppa och håll i höger musknapp, vrid dig 180 grader och skjut ett instantskott, arcane eller distracting. I samma sekund du skjuter, vrid dig 180 grader tillbaka och spring vidare. Kräver lite träning men det är lätt när man kan det.

Jag brukade dra drakki in till the beasts rum och sedan feigna. Meddela resten av raiden att han är på väg tillbaka och under tiden har de förhoppningsvis tagit ner hans adds

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Wooe
Någon som vet om det finns någon som droppar eller säljer katter på horde teretory? Har fattat det som att det är rätt så omöjligt att hitta dem såvida man inte är alliance. Har sett någon på AH, men de kostar oftast överdrivet mycket mer än vad man vill ge.

Det finns en katt som droppar i Deadmines av Kockbossen. Gjorde ett tiotal försök med min warrior att få den, men den droppades aldrig. Däremot fick jag brödkaveln ett flertal gånger

Här är info om bossen:

http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=645

Cat Carrier (Siamese) är det som droppar.

Annars är det bara Alliance som kan köpa katter av vendor.

Av Pinnstol

Fire elementals i Arathi Highlands är bra att grinda. De är lvl 38-39 och droppar Elemental fire som du kan sälja för 1-2G på AH. De behövs för fire protection potions som är bra att ha i MC. Jag gjorde 70G på bara sådana på 2-3 dagar. Du kan ju alltid varva med Badlands, stengubbarna.

Kom ihåg också att alla saker med vit titel används till något och kan säljas på AH, gråa titlar är bara sälja till vendor direkt.

Av Pinnstol
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sandguy
Vart hitta du den?...:P

En ingenjör måste göra den, ritningen droppar i MC. Delarna till den skaffar man också där.