Inlägg

Inlägg som Freeeman har skrivit i forumet
Av Freeeman

Såja , nu funkar det som det ska, det blev till sig om man körde klocktricket en gång till.

Av Freeeman

Nya versionen funkade ju bättre iallafall. Men den skriver ju ut fel program, verkar som den visar fel dag eller nåt?

Av Freeeman

Jag har samma problem. Det finns ett annat script som hämtar informationen från www.tv.nu istället. Det funkar inte lika bra men man kanske måste byta till det om inte GetTV fixar till sig.

Av Freeeman

Jo det går bra att löda ihop kablarna, jag har provat det och det som händer är att de går på fullvarv..:) Mina gick i drygt 4000 varv om jag inte minns fel och det var då tillräckligt hög ljudnivå för att jag skulle sätta tillbaka resistanserna igen.

Av Freeeman

Ski-Doo X-team racing e ju lätt det roligaste skoterliret.. Sen så finns ju Supreme snowboarding till PC..

Av Freeeman

Jag kör olika beroede på vilket spel det är.. Jag gillar de flesta utom där man sitter inuti bilen.
Den klart skönaste vinkeln bland alla bilspel och kanske åxå den orginellaste är bumper-vinkeln i viper racing där man ser framvagnsupphägningen... den e najs..:)

Av Freeeman

Atlantis? , nu blev jag osäker men jag tror att det är den som kallas för Fireblade ed. Det koret är iaf ett av de allra bästa 9600 pro korten.
Själv hade jag tänkt köpa ett Powercolor förut men jag fick tag i ett 9500 pro istället..

Av Freeeman

Det skiljer mycket mellan olika märken. Det är bara de segaste som har 400/400. Powercolors snabbare 9600 pro kort kör i 680 på minnena och 400 på gpu:n. Det beror dels på att vissa 9600 pro har 2.8 ns minnen och en del 3.2 eller nåt sånt. De snabbaste är Powercolor, Hercules och Sapphire Fireblade ed. och jag tror samtliga har 2.8 ns samsung minnen.

Av Freeeman

Jomen jag har testat alla portar som finns på ljudkortet.. tro mig.
De enda som funkar som de ska är Line in , microphone och front left/ right. dvs. rear left/right och sub funkar inte. Jag vet då inte vad jag ska hitta på..

Av Freeeman

Okej, men då är nästa fråga. Hur får man igång den där soundstorm panelen då? Jag har provat installera om drivisarna men det hjälpte inte mycket..=P

Av Freeeman

Men jag kan ju inte vara den första med det här problemet. Många har ju nf-7 kort... och jag vet att det här problemet brukar dyka upp när man ska köra 5.1 system på dom.

Av Freeeman
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Salt
Om det är ett ljudchip från Realtek på det kortet kan du väl testa att ladda hem drivrutiner direkt från dem och konfigurera högtalarna i "Sound manager" eller vad deras mjukvara nu heter.

http://www.realtek.com.tw/

Om det är..?.. Vet du om det är ett chip från Realtek eller? Eller menar du att jag ska chansa på det..

Av Freeeman

Nämen jag har ju ett nf-7.. inte ett nf-7 s. Mitt har inte soundstorm så jag får ju inte upp den där ikonen. Men jag borde ju ändå kunna få igång alla ljudkanaler, på nåt sätt.

Av Freeeman

Ljudproblem med NF-7 !!

Jag får bara front left/right att fungera på mitt Nf-7. Varken suben eller bakhögtalarna får något ljud !! Jag har ändrat till 5.1 ljud under ljudinställningar så det är inte det som e felet i alla fall.

Någon som vet vad som e fel ??

Har hört talas om någon kontrollpanel till moderkortet där man kan justera bla ljudinställningar, men den har jag inte hittat. Förljer den inte med drivisarna till moderkortet?

Av Freeeman

Hmm.. är det bara jag som tycker att även 85 hz flimrar. Själv har jag 1152*864 @ 100 hz och efter att jag suttit på det i en månad så störde jag mig på polarnas skärmar på 85 hz..=)
Men jag tror det hela är en vanesak. 60 Hz skulle säkert gå bra för den som är van det. Men jag skulle då aldrig klara av det nån lång stund utan att få ont i skallen.

Av Freeeman

Jag hoppas du driver med oss Mikzan... Ingen kan väl på allvar mena att det inte går att lira cs seriöst på en 2000mhz gf4400 med 512ram !!
Före jag köpte min nya dator satt jag på en PIII 667 Mhz me GF3ti200... och det gick då hur bra som helst... inte ofta den låg under 99 fps.
Nu har jag en xp2500+ med 9500 pro, och jag känner då ingen större skillnad om jag byter till mitt gamla Ti200... inte i cs allså. Jag är ju iof inget cs-proffs men jag tror de flesta skulle nöja sig rätt bra med en 2ghz me gf4..=)

Av Freeeman

Om du vill ha billigt bredband så kan du ju alltid börja plugga på luleå tekniska universitet. Då får du ta del av universitetets lina. Det gör jag och jag sitter på 10mbit sunet för 25:-/mån.

Men jag skulle tro att det finns liknande lösningar vid andra universitet också.

Av Freeeman

Mm, ms500 är riktigt bra. Men jag kör med gamla explorer 3.0. Den e åxå skön.

Av Freeeman

Ja, huruvida 300 W räcker eller inte vill jag inte ge mig in på. Men det enda jag kan säga är att kvaliteten på nätagget är av minst lika stor betydelse som effekten. Jag har själv ett JLC 400W nätagg och jag har problem med att hålla spänningarna uppe med det i min dator.

Jag vet inte riktigt vad det är för spänning datorn gnäller över men när jag börjar spela så brukar det komma upp en ruta där det står "WARNING Low Voltage", men den försvinner lika snabbt så jag hinner inte läsa nåt mer. Detta började efter att jag bytte grafikkort från ett GF3 Ti200 till 9500 pro.

Jag har en AMD 2500+ Barton med
DVD
brännare,
fläktkontoller+3 chassifläktar
Tv-kort
R 9500 PRO
120 gb maxtor

Så ni som ska köpa nytt nätagg.. köp inte JLC

Av Freeeman

Hehe , rätt bra gissning av mig iaf...:) Jo det är nog som det ska.