Inlägg

Inlägg som 0d1n har skrivit i forumet
Av 0d1n

Det absolut bästa du kan göra för att bli större är att faktiskt börja träna och inte bara googla. Ladda ner tex försvarsmaktens app och gör ett pass redan idag. Googlade själv runt, läste på i massor innan jag själv kom igång och kändes som man vart mer förvirrad så tröskeln för att börja bara höjdes.
Sen skulle jag ge dig tipset att inte binda upp dig på långa avtal hos något gym direkt, det kanske helt enkelt inte är för dig efter du prövat. Det finns massor av andra träningsformer som oxå är bra.

Såklart är kosten viktig men börjar du bara träna så kommer du bli hungrigare och kommer äta mer ganska direkt. Vi människor är ju väldigt bra vanedjur så små steg åt gången brukar ge ett mer långvarigt resultat.
Sen kom ihåg att om det är att bygga muskler som är målet så kommer det ta tid! Det är en långvarig investering!

Av 0d1n

Blender tog ca 10% längre tid på sig att rendera klart det vanliga bmw testet för mig. Körde en rendering för och en efter uppdatering utan att vara så noga med att stänga bakomliggande program så en viss felmarginal är att räkna med.

Av 0d1n

Vad skiljer mellan z75 och z77? Några större prestanda skillnader?

Skickades från m.sweclockers.com

Av 0d1n

Kompatibelt?

Hejsan!
Dags att byta ut dumburken med lite nytt.
Har kollat runt lite och plockat ihop detta paket och undrar nu vart jag kan pressa priserna och se till att allt funkar med varandra? Sen vad tror hur starkt nätagg jag behöver till det?
Chassi och annat har jag sen tidigare.
Datorn ska användas till spel, ha möjlighet att klocka lite och gärna vara tyst.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2894155/2013-01-25

Tack i förhand!

Av 0d1n
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Extreat
Låter ju bra, kan man teckna fri surf senare tror du? Om man kan pröva fri surf i tre månader först.

De där tre fira månaderna är en fortlöpande prenumeration av tjänsten med 30 dagars uppsägningstid. Så vill du inte ha kvar tjänsten måste du säga upp den efter 2 månader för att inte ha kvar den. Och det är ju den för 5kr/dag som är de 3 månaders frisurf erbjudande.
Bara så du inte gör fel som många andra har gjort

Själv så får jag min telefon från 3 på måndag. Kommer förmodligen stå utanför utlämningstället som ett litet barn på julafton när de öppnar

Liten fråga, går det att köra program för s60v3 på den? Funderar på att köpa något lite bättre gps program.

Av 0d1n

Nytt trådlöst, lite frågor

Hejsan,
Har idag ADSL från Tele2 och använder deras trådlösa router som lägger ner hela tiden.. Har jag torrents igång så dör det kanske var 10min, även fast jag sänkt antalet anslutningar till under 100st. Även om jag inte har några torrents igång utan bara spelar lite så dör det lite spontant och det börjar bli ganska irriterande. Så nu tänker jag köpa nya grejer men frågan är bara vad? Idag har jag ca: 40% signalstyrka.

Vad jag har förståt så ska n-draft ge bättre täckning och snabbare överföring men är det värt det igentligen?

Det jag behöver är bättre pingtider och framför allt en router som klarar många anslutningar och som är stabil. Har en budget på närmare 2000kr. Ett aningen pci eller pci-e kort ska jag ha och en router.

Av 0d1n

Trådlös router och nic

Hejsan,
Har flyttat till ett lite temporärt boende där jag inte kan dra kablar snyggt så det får bli trådlöst.
Är ca:10m fågel väg från första telejacket med ett par gipsväggar i mellan. Den trådlösa router vi fick av Tele2 är ju inte direkt någe vidare, startar om sig ett par gånger om dagen även när man inte belastar den så mycket. Även pingtiderna är under all kritik. Så nu får det ta och bli lite nya grejer.

Det jag tittat på är:

ASUS WL-500W
http://www.dustinhome.se/pd_5010189803.aspx

D-LINK DWA-556
http://www.dustinhome.se/pd_5010114371.aspx

Det måste klara höga belastningar med många anslutningar och ge bra pingtider då det spelas i huset. Ska även funka i Vista 64bit

Har inte den största budget att leka med så om priserna går att pressa blir ingen gladare än tjejen

Av 0d1n

[ironi]Meh.. vart ska jag nu dela alla mina familjebilder till mina vänner nu när man inte vågar använda dc längre Nu måste ju alla mina vänner installera bittorrent program, det kommer bli jobbigt...[/ironi]

Av 0d1n

Med arbete menade jag arbete i mer office miljö. Håller yterst lite på med bildredigering. Så jag skulle nästan tro att en lite billigare skärm är nog ett bättre köp då man är ju trots allt inte gjord av pengar

Har satt ihop en liten konf som känns ganska fin. Något jag ska lägga till, ta bort? Och vad skulle jag kunna köpa istället för att få ner priset för det börjar kännas lite väl dyrt.

http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=581016...

Av 0d1n

Ny dator för spel och lite överklockning. ca: 16k

Yes! ännu en tråd om datorköp
Går mycket i köptankar just nu men har på tok för dålig koll på hårdvarumarknaden och inte tiden att läsa en massa nu så nu vänder jag mig till er för hjälp och insperation.

Som topic lyder så ska jag köpa en ny dator för runt 16 000kr inkl skärm. +- lite går bra det med.

Det datorn främst ska användas till är mycket spel, lite smått överklockning av enklare steg och självklart kommer den även vara arbetsdator.

De krav jag har är att den ska vara någelunda tyst och det ska vara en 22" skärm.

EDIT: Länka gärna till komplett.

Av 0d1n

Hejsan.. en liten tanke bara, du har väl tänk att ha fötter på undersidan av lådan? För om du bara har det som på bilderna och undersidan av chassit står på golvet är fläktarna ganska värdelösa.

Av 0d1n
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Buffer_Overrun
Hittils har jag bara hittat en nackdel med telefonen:
Saknar klockan som dyker upp som skärmsläckare på K700i.

Hade inte tänkt på det förns nu och nu stör jag mig på det
Fick min igår

Av 0d1n

Fick känna på den igår, tyvärr hade jag ingen kamera och min k800 är på reparation. Och jag var inte helt i mitt sinnes fulla bruk när LG visa upp den.
Men kan säga som så, den är grymt fin!
Jag vart lite besviken över kameran, bilderna fick inte någon riktig skärpa. Sen menyerna är lite röriga tycker jag, alltid varit för sonyericsson men det är väl en vanesak.
Formatet på den känns lagom, kanske lite bred i fickan.
Sonyericsson stog brevid med k850 och efter att ha prövat dem båda så tänker jag nog ta k850 iaf. Men Viewty är tokfin den med.

Av 0d1n

Om ni som har fått den måste säga 5 negativa saker om den, vad är det då?

Av 0d1n

Fan nu är jag såld.. Ringde till tre här i stan och det har tydligen 21st kvar. Får väl ta och fölänga mitt ab

Av 0d1n

Vafan, är vi den enda återförsäljare som inte fått den :((
vart jobbar ni någonstans?

Av 0d1n

Precis NiV3Rt skriver så funkar billiga gpser bättre än de som finns i de telefoner med det idag. Kör du 30k mil/år så har du väl ändå hela vägkartan i skallen vid det här laget?
Mellan n95 och t650 skiljer det ca 1500kr i pris. Så ta en telefon som faller i smak och sen köp antingen en gps modul som du använder via blåtand till telefonen eller en helt separat som garanterat fungerar bättre än de i telefonerna.
Har själv prövat n95 och 6110 gpserna ganska mycket och ingen av dem slår den modul farsan har till sin gamla telefon.

Av 0d1n

Om du kan hoppa över gps:en i telefonen så är t650 en riktigt fin telefon.
Inte alls lika tjock som k810 och saknar den åter strulande joysticken.

Av 0d1n

Eftersom du säger att du inte är i behov av 3g så skulle jag helt klart rekomendera w610 framför w660 eftersom 610an har bättre batteri. Och sen är autofokus viktigt om man ska ta schyssta bilder, du vill väll inte byta ner dig mot vad du har idag?
Annars skulle k550 kunna vara ett bra alternativ om du känner att kamera är viktigare än musikspelaren. Den har bättre kamera men den har en rätt schysst mediaspelare oxå. Ligger även i samma prisklass som de 2 andra.

Av 0d1n
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Todilo
Har tidigare funderat på en SE z530i, är det något att ha?

Har haft många reklamationer på den telefonen. Skärmar som lagt av och vissa har bara stängt av sig och inte startat igen.