Inlägg

Inlägg som Radeon har skrivit i forumet
Av Radeon

7.3 fungerar bra för mig, men 7.2 var inget vidare, kundet inte starta ett enda spel då. Men nu fungerar det, det käns dock som om att många spel fungerade bättre på XP men det blir väll bättre och bättre för varje månad som går får man hoppas.

Av Radeon

Tidigare kunde jag inte starta spel alls under vista med ati drivisar installerade. Funkar perfekt nu, inte märkt några problem hittills.

Av Radeon

Tankade upp filen på filefront här: http://files.filefront.com//;7022514;/

Det är vista versionen.

Av Radeon

Någon som fått ner drivrutinen ännu?

Av Radeon

Man behöver inte en 40" HDTV för att märka skillnade, jag märker skillnad när jag ser på 720p/1080p filmer på min dator jämfört med på en DVD. Även på projektorn som bara kör 1024x768 är det en märkbar skillnad jämfört med en DVD film. Bilden är mycket skarpare och högdetaljerad.

Nu är frågan bara vad man ska satsa på HD-DVD eller BluRay. Blir väll att tiden får bestämma, ännu är det för dyrt imo.

Av Radeon

Ingen dålig sänkning, nu vill jag bara se bättre priser på DDR2 minnen

Av Radeon

Ja, om man var snuskigt rik skulle den ju redan va på väg

Fy fan, tänk när diskar börjar krascha, jobbigt att byta :/

Av Radeon

Min gammle trotjänare 9700 håller fortfarande kvar. Kan fortfarande lira allt det senaste utan problem, dock blir det snart dax att uppgradera till något tyngre artelleri.

Och för mig funkar inte länken heller

Av Radeon

Antec Smart Blue 350 ljudnivå?

Hej,

Jag funderar på att skaffa Antec Smart Blue 350 men kan inte hitta någon information på hur ljudnivån är på detta PSU.

Undrar därför om nån här har detta eller liknande PSU och kan uppskatta ungefär vad ljudnivån ligger?

Av Radeon

Jag har själv en Antec Sonata låda, är väldigt nöjd. Men man får tänka till på vad man köper om man verkligen vill ha den tyst.

Själv har jag en passiv Zalmankylare på mitt grafikkort, Alpha kylare på min cpu med en 19db papst. Min hårddisk är en Seagate Baracuda 120gb. Låter väldigt lite, ibland tror man inte att datorn startar när man trycker på knappen

Om man vill ha den ännu tystare finns det ju speciellt dämpningmaterial man kan köpa, finns även en färdig sats till just Sonatan.

Om ni tänker ha kvar era gammla hårddiskar så rekomenderas det att skaffa nått sorts ljuddämpnings material för att lådan kan inte dämpa det knivskarpa ljud som kommer ifrån en del äldre diskar.

Och du kan lätt få din chieftech tyst, om du köper passivt till grafik, ny kylare till cpu, dämpningsmaterial och ny fläkt till nätagget och lådan lär du få den riktigt tyst.

Av Radeon

Flashning av ett abit siluro ti4200?

Hej,

Jag har ett Abit Siluro ti4200 8x AGP som jag skulle behöva flasha men kan inte hitta någon bios eller liknande. Skulle vara trevligt om någon här viste mer och kunde hjälpa mig med detta.

Jag har även ett Asus V8200T5/64M som skulle kunna behöva en flashning.

Tack på förhand

Av Radeon

Alldrig hört talas om distrubutören, verar vara en riktig stor en dock, mycket pengar i omlop. Dom får gärna skicka lite åt mitt håll

Av Radeon

Najs, nu väntar vi bara på att Intel ska släppa en som kan kylas med fläktar.

Av Radeon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonas_d_
vilken är tystast segatre s-ata 200GB eller maxtor plus 10 200GB s-ata? eller denna?

samt nog fasen finns det större diskar än 400GB, inte fan tror jag google typ kör med endast 400GB jag har i alla fall sett diskar som är på flerar tb kolla alla serverar

Jag upplever Seagate diskar som den tystare varianten. Fast jag har ju IDE versionerna tror dock inet det är någon större skillnad,

Och ofta kör dom inte ens med så stora diskar i servar, jag kan tänka mig att de flesta diskarna dom har ligger på en 100+gb. Saken är den att dom har racktorn fyllda med diskar, och det blir en hel del gb till sist.

Av Radeon

Skulle vara trevligt om det diskuterades ljudnivån också eftersom detta är väldigt viktigt enligt mig. Tråkigt när hårddiskarna låter som traktorer när dom laddar eller att dom viner som stormen.

Av Radeon
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bomber3
Har någon erfarit en liten mikroskopist repa på en CD ?... det hackar eller i värsta fall fungerar den inte alls.
På en DVD är det döden direkt, kanske hyrt en DVD någonsin? repor som fan och halva filmen borta..

HDV... need I say more? en dammkorn och det fuckar sig, rent teoretiskt sätt så är det 212,756..... gånger störe schans att det går åt pipan mot DVD, eller 1428,57 gånger mot en 700MB CD skiva..

Med andra ord så är inte människan smart nog att ta hand om sådan teknologi, inte i idiot svenska folkhemmet som slaktar DVD skivor på löpande band...

Har redan erfarenhet med ca: 1000 CD:n och 300 DVD:n... och det är en del som är döda av dom

Har du sett hur en Mini Disc skiva ser ut? Om dom nu skulle vara så känsliga kanske det är smart att sätta dem i ett skyddshölje som på en MD skiva.

Och en vanliga cd skiva klarar faktiskt en hel del repor innan det blir totalt kört

Av Radeon

Väldigt snygg blev det, ser mycket bättre ut än många ommålningar jag sett, väldigt proffsigt. Glänser fint

Av Radeon

Ser fint ut, det enda jag inte tycker om i datorn är klyaren på din cpu, en stor bumsig alpha, zalman eller liknande skulle sitta fint. Ganska stilrent chassi.

Och det här men folk som inte tycker om dell, tycker att dom gör väldigt bra datorer som håller länge och ännu längre. Min gammla dell burk som är runt en 5-6år går fortfarande perfekt. Väldigt bra datorer om man inte orkar bygga själv eller inte kan. Kvalitetsdelar.

Av Radeon

Väldigt snyggt jobb, blev väldigt imponerad med hur stilren och välgjord den verkar vara. Nått som skulle göra den ännu snyggare skulle va nått sorts ljus i botten när den är igång, typ orange/röd precis som om att motorn är igång

Av Radeon

Jag skulle nog tvivla på att det fungerar, det är ju ändå två olika tillverkare av produkter med sina egna produklinjer, men du kan ju testa att kontakta antec och se vad dom säger? Dem om nån borde antagligen veta det.