Inlägg

Inlägg som Bleak har skrivit i forumet
Av Bleak

tjeena, har massa cdkeys över:)

skriv mailen så får ni.

Av Bleak

löst det. Var drivrutinerna till nätverkskortet.

Ett jäkla gorm att leta upp ännu nya drivrutiner än dom jag hade men dom fanns. Kaos med versionnumret också (stod som äldre nr än det jag hade fast det var utgivet 2009 motför de jag har 2008)

nåja tack

Av Bleak

ip problem

Har ett ip-problem så tänkte om nån kan ha en lösning.

Är så att jag varken kan hitta servrar eller starta ett eget spel i HoN (heroes of Newerth. Går inte heller att joina från buddylistan.

Läst runt och de flesta säger att det är nåt med brandväggen lr routern vilket jag kan garantera att det inte är.Har även senaste versionen av mitt nätverkskort och alla updates till windows.

Just ja,, Kan inte connecta till en server i Garena (fastnar i "ip looking up")så antar att det här hänger ihop. Formaterade datorn och efter det så har det varit såhär.

Av Bleak

Har ett ip-problem så tänkte om nån kan ha en lösning

Är så att jag varken kan hitta servrar eller starta ett eget spel i HoN. Går inte heller att joina från buddylistan.

Läst runt och de flesta säger att det är nåt med brandväggen lr routern vilket jag kan garantera att det inte är.Har även senaste versionen av mitt nätverkskort och alla updates till windows.

Just ja,, Kan inte connecta till en server i Garena (fastnar i "ip looking up")så antar att det här hänger ihop. Formaterade datorn och efter det så har det varit såhär.

Slänger nog upp den här tråden i hjälpdelen också.

Av Bleak

Det var tv ut som var problemet

Tack till jalle64 och xhriz och resten av sweclockers där man alltid får hjälp ^^

!

Av Bleak

Problem med Nvidia 186.18

Hej! Jag har ett GTX9800 men det går inte så bra att installera v186.18 av Nvidias drivrutiner. Skärmen blir svart efter jag installerat så jag måste köra felsäkert läge och installera dom från skivan till kortet.

Läste nånstans att det är windows session manager som spökar och att man ska ta bort det från msconfig? Men är inte det nåt som ska vara igång?

Har t,om formaterat om datorn innan detta så det är inte nåt med gamla drivrutiner osv.

Tacksam för hjälp

Av Bleak
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NatoGandalf
Men bara för att DU inte gillar det betyder det inte att det inte är ett bra jävla spel. I stort sett alla älskar Half-Lifeserien och när du inte gör det betyder det att det är dig det är fel på och inte spelet.

Kan inte bara någon fatta tråden någon gång?

Rätt säker ändå på att tråden heter " Spel som hyllades trots att dom sög" ,, och enligt NatoGandalf så suger Half-Life.

Av Bleak
Citat:

Ursprungligen inskrivet av skaune
Fredag jag kan hålla med dig lite, framtiden ser ljusare ut för PS3 än Xbox360 när det gäller spelsläpp. Men det e bara för att MS redan spelat ut sina stora kort. Vi får se huruvida Sonys satsningar kan vända trenden, men jag vill ändå påstå att detta är ett stort slag mot dom. Det PS3 behöver är en prissänkning, ner till max 3000 så sätter det nog bättre fart skulle jag tro. Men Sony lär tyvärr inte göra detta.

Jag har svårt att se hur försäljningen riktigt tar fart om man behåller priset på 4000:-.

hah, precis.. 360 har ju haft sina glansdagar redan men fortsätter ändå att hålla jämna steg med PS3 som skulle vara revolutionen osv (glömmer aldrig när Fredag babblade om det)

Senn att folk ska vara så bittra! Var glad för bövelen att fler får spela ett antagligen GRYMT spel! Så tänker jag iaf O . o

Av Bleak

Bara så du vet så är The Dark Portal stället där orcherna komme ifrån, vilket nämndes i de tidigare Warcraftspelen .. Så läs gärna på om loren för warcraftloren är rätt massiv om man sätter sig in i den

Men jo synd att så många 60instanser är i sopkorgen nu : s

Av Bleak
Citat:

Ursprungligen inskrivet av cloned
Terrorism= aktioner där våld eller hot om våld används mot civila eller civila instutioner för att skapa skräck eller politisk instabilitet för att nå fram med sitt syfte..

Så dom som jobbar på valfiskebåten som GP vill sänka, räknas inte dom som civila?

Nja, läst lite väl mkt negativt ang GP för att ge dom mitt stöd. Finns andra seriösare organisationer.

Av Bleak

tss, får en känsla av att det ger PK-poäng att dissa P&T. Håller inte med allt dom säger precis men tycker dom är helt ok.

Villa ha nåt konscist förutom att "tjockisen" har nåt sorts komplex.

(iofs är det här rätt OT) Oo

Av Bleak
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jimjavel
Haha, att använba P&T´s Bullshit som en referns visar snarare hur urbota korkad du är...

Nåja, jag försvarar inte GP, har inte så värst mycket övers för dem, men shit, mognadsnivån på folk i denna tråden är fan skrämmande. Eller är alla här fortfarande i trotsåldern? "Böööl, det är så PK att tänka på vad man gör nån sekund om dagen så jag tänker minsann göra tvärtom"...

Och kan du förklara varför P&T är "bullshit" ?

Sen när du skriver själv "inte mycket övers för dom"? Syftar du på att deras metoder är bra eller dåliga?

Sen har jag även läst artiklar osv, så har inte enbart P&T som referens men dom har en rolig och bra infallsvinkel ang dom.

Av Bleak

NoCc har en bra poäng i det hela. MS kan man lita på att dom kommer köpa licenser medans Sony mest verkar kasta bort dom (som assassins creed, Devil may Cry bl.a)

Sen även att hyffsat många utvecklare har problem med att utveckla till konsollen. Och i längden borde väl sånt förstöra för 3rd party-utvecklare som inte har råd med att det strular.

en åsikt bara..

Sen kan jag inte tro AndreaX på att Lair är så speciellt =p SKulle gärna vilja spela det dock för att skaffa en uppfattning.

Av Bleak

håller med Acid

Greenpeace är ett SATANS skämt. Se gärna Penn & Tellers: Bullshit ang dom.

Av Bleak
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AndreaX
med tanke på hur kalkonartat XBLs stabilitet (som så ofta premieras) hela den senaste veckan så är jag förvånad att argumentet ens dök upp en gång. (vanligtvis ser man det ju i varenda post..)

sen tycker jag hela upplägget är drygt vanligtvis ändå. krångel att byta upp sig om man får nytt kontokort, krångel att byta ner sig om man inte gör det, försvunna profiler, felaktiga banningar, etc etc. nog känns det Microsoft alltid..

Men om man jämför med hur många som använder LIVE motför PSN så tycker jag det är extremt lite krångel.

Av Bleak

ajdå little big planet försenat till hösten 08 tråkigt som fan.

Av Bleak

vad menas exakt med "plattformsspel" ? alltså spelar jag Rayman 1 så antar jag att det är ett sånt spel.. Men vet inte riktigt vad ett spel ska innehålla för att få kallas ett sånt. Powerups? sidescrolling? hoppa på fienders huvuden ? ;p

Av Bleak

Måste säga att jag lider med dig.. Förra julen köpte jag FIFA07 åt brorsan och hans kexbox gick sönder samma dag. Så var 1månads väntande på att få lira doh ;!

Av Bleak

AvP 2

Bästa nätspelet NÅNSIN.

Av Bleak

haha och jag som tyckte att det är PS3ans version som ist är för ljus och blaskig.

Men tycker du är lite väl hårde nu andreax ;p .. att det är marginellt mörkt lr ljust är väl ändå att söka efter fel. Finns mkt värre saker att reagera över i spel