Inlägg

Inlägg som Blackie har skrivit i forumet
Av Blackie

En prisvärd 34" för både jobb och spel så tipsar jag om doldisen Philips 346P1CRH/01
https://www.philips.se/c-p/346P1CRH_00/brilliance-svaengd-ult...

Introducerade skärmen till våra kontor och den har blivit riktigt poppis 🙂

Inbyggd USB-C docka med RJ45, inbyggd utfällbar webkamera, DP-IN, DP-UT, HDMI, 100Hz Freesync, HDR 400, Windows Hello. Säljs för 6.981:- på Proshop just nu. https://www.proshop.se/Skaerm/34-Philips-P-line-346P1CRH-3440...

Går så klart inte att jämföra med en OLED, personligen skulle jag nog inte använda en OLED idag om syftet var att kombinera Jobb och spel.

Av Blackie

Disney har tyvärr tappat fotfästet för länge sedan och bara förstör nu för tiden, de försöker köpa sig lycka och desperat etsa sig fast i allt som är successivt för att sedan rasera det. Beklagligt..

Av Blackie

Yay

Av Blackie

Lite trist med Alphacool som jag faktiskt tycker har en del bra grejer när det kommer till vattenkylning, jag var en av dem som hade förbokat fläkten via Inet men som tur var upptäcktes detta. Lite synd ändå att de nu "mördade" fläkten i stället för att bara erkänna sitt misstag och försöka sälja in den som en helt okej Tyst fläkt.

Även om detta inte fick så snygg utgång och att jag sett framemot fläkten så är nog mitt anseende för Alphacool överlag oförändrat.

Av Blackie
Skrivet av filipandre:

Ja en ESD matta ska innehålla ett ledande material som Tex Gamers Nexus matta gör, Alphacools gör dock inte det.

Nyfiken, har du någon källa på att Alphacools matta inte skulle fylla sin funktion?
Enligt produkt beskrivningen består den av "Insulating rubber" vilket torde vara korrekt.

Av Blackie

Men kan dom inte bara släppa spelet till Jul förbövelen! 😅

Av Blackie

Som jag skrev i GTA VI Tråden (kortfattat)

Tror ändå att det finns en chans att Rockstar kommer att släppa GTA VI till samtliga stora plattformar samtidigt 2025 PS5, XBOX och PC. Med tanke på att Rockstars egna Soicial Game Launcher släpptes September 17, 2019 i samband med PC släppet av Red Dead Redemption 2 som är deras senaste stora PC release (November 2019) dessutom har Rockstar erkänt officiellt stöd för FiveM och RedM vilket jag tolkar som att de insett att modd Community är en tillgång för dem, mycket av det som implementerats i GTA V kommer trots allt från GTA IV moddar.

Tillägg..
Rockstar Social Club introducerades 2008 (har jag för mig) och användes första gången 2010 som en multiplayer plattform till första Red dead redemption men den innehöll varken Gamestore eller Launcher så med det sagt så finns det teoretiskt tecken på att det skulle kunna bli ett PC släpp samtidigt som konsolerna än vad det funnits tidigare i GTA serien.

Av Blackie
Skrivet av AndreaX:

Fast de har ju haft den där * antisocial club grejen sen PS3 och 360 var enda plattformen. Registrering och hantering av den gjordes fortfarande på datorn. Behövde dock inte vara en "PC".

Så man ska kanske inte dra några större slutsatser av en variant på det om man inte gillar att bli besviken.

Yes det stämmer den introducerades 2008 och var Rockstars försökt till en multiplayer plattform till Red dead redemption men den innehöll ingen Gamestore eller Launcher. Så det finns mer tecken på att det skulle kunna bli ett PC släpp samtidigt av GTA VI än vad det funnits tidigare i GTA serien.

Av Blackie
Skrivet av dlq84:

Det finns redan en kommentar i tråden som säger att de kommer att köpa till konsoll för att de inte vill vänta på PC-versionen, och med stor sannolikhet kommer den också att köpa till PC senare. Deras strategi fungerar.

Jag vill tro och hoppas att Rockstar kommer att släppa GTA VI till samtliga stora plattformar samtidigt 2025 PS5, XBOX och PC.

Med tanke på att Rockstars egna Soicial Game Launcher släpptes September 17, 2019 i samband med PC släppet av Red Dead Redemption 2 som är deras senaste stora PC release (November 2019) dessutom har Rockstar erkänt officiellt stöd för FiveM och RedM vilket jag tolkar som att de insett att modd Community är en tillgång för dem, mycket av det som implementerats i GTA V kommer trots allt från GTA IV moddar.

Förutom ovan är vi många fler människor i världen idag jämfört med 2019, inkomstbringande plattformar som tillkommit så som Tiktok, GTA V säljer dessutom fortfarande bra trots sin ålder (2013) trots att det finns till nästan alla plattformar så det sista som Rockstar behöver bekymra sig om är nog inströmmandet av pengar.

Blir dock inte förvånad om Rockstar kör vidare på sin giriga modell och låter sig göra någon deal med Sony och MS för något års konsol exklusivitet vilket egentligen inte behövs då folk ändå köper konsoler pga att det är ett mycket mer bekvämt och prisvärt alternativ jämfört med vad en bra Gamingdator kostar och det kommer alltid att finnas de som vill ha spelet till samtliga speluppsättingar om man har flera vill säga

Men vad vet jag man kan alltid hoppas, hoppas på ett PC släpp samtidigt 2025...
Hoppet är ändå det sista som lämnar en 😅

Av Blackie
Skrivet av anon352238:

blir det billigare på black friday, julrea eller mellandagsrea. vad tror ni?

Generellt sett tror jag snarare tvärtom tyvärr Nvidia är duktig på att fula sig med prissättningen möjligen att någon enstaka tillverkare som Asus, Gigabyte är snälla och dumpar priset tillfälligt på något basic 4090 under BF. Jag tror det är större chans att möjligen hitta en bra deal på ett RTX 4080 då det är det sämst säljande high-end kortet genom tiderna samt att det är mest troligt Super/Ti varianter av 4080 på gång inom snar framtid.

Av Blackie

Användare: @kazman86
Typ av affär: Jag sålde.
Tillvägagångssätt: Avhämtning
Produkt: Playstation 5 + 2 spel

Positivt:

  • Mycket trevlig

  • Smidig kommunikation via PM och SMS

  • Snabb betalning genom Swish

Negativt:

  • Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Blackie

Annonsen är avslutad

Av Blackie

Användare: @Jaxione
Typ av affär: Jag sålde.
Tillvägagångssätt: REK Postnord
Produkt: Oneplus 11

Positivt:

  • Mycket trevlig

  • Smidig kommunikation via PM

  • Snabb betalning genom Swish

Negativt:

  • Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Blackie
Skrivet av TheMuffinMan:

Säg till om ovan ångrar sig!

Will do

Av Blackie
Skrivet av kazman86:

5 500 kr Hämtar

Tror jag nöjer mig här
Har sickat PM

Av Blackie
Skrivet av Blackie:

Står på kartongen

Jag har uppdaterat annonsen med modellnumret

Av Blackie
Skrivet av Bozzeta:

Står på kartongen

Av Blackie

Oöppnad Playstation 5 Disc (CFI-1216A) inkl. 2 Spel

Oöppnad Playstation 5 Disc (CFI-1216A)
Garanti: Augusti 2024
Spel: Ratchet & Clank: Rift Apart och Spider-Man: Miles Morales (Oöppnade)

5000 eller högstbjudande från utgångspriset.

Inga byten är av intresse

Köparen står för frakten.

Läs hela annonsen här

Av Blackie

Annonsen är avslutad

Av Blackie
Skrivet av Jaxione:

6 000 kr +frakt

Tjena!

Gissar på att det var dig jag pratade med på Swedroid
Om du vill ha mobilen så är den din för ditt bud.

Meddela hur du vill göra.

Mvh, Stefan