Inlägg

Inlägg som digitalboy har skrivit i forumet
Av digitalboy

Köpte min 80GB intel SSD för väldigt länge sen, minns ifaktiskt inte hur länge sen, men säkert 8-10 år sen och då betalde jag 2500 för den och tyckte det var den bästa uppgradering jag någonsin gjort. Enligt Intel SSD Toolbox så har den över 90% livslängd kvar.
Idag när priserna har sjunkit så mycket är det bara idotiskt att INTE köpa en SSD till sitt system.

Av digitalboy

Bara någon fiser så skriker alla sälj! på börserna, snacka om att vara paranoida....

Av digitalboy

Re: w760i

Citat:

Ursprungligen inskrivet av adde1994
jag köpte också en w760i för ca 2 veckor sedan och har samma
problem dvs att mp3:or hackar ibland samt att mobilen har stängt
av sig själv vid något tillfälle.
Kan detta avhjälpas med nedladdning av ny programvara,
har SE någon förteckning över åtgärdade buggar för resp. modell?

Jag lyckades fixa mina buggar, tack och lov, så nu funkar den perfekt och jag känner mig riktigt nöjd med telefonen.
Vad jag gjorde var att jag uppdaterade min telefon via "seus" programmet med "original" firmware, eftersom det inte släppts någon uppdatering, och all problemen försvann, helt otroligt!
Måste samtidigt ge en känga till Katshing som sa att dom inte hört från några andra om liknande problem på andra w760 telefoner, efter mycket googlande så hittade jag massor med folk som har "samma" problem, inte bara med w760, utan även andra telefoner i samma serie, typ k850.

Av digitalboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av unlock26
Kvalitets problem för sonyericsson?

Köpte en w760i för 2 veckor sen och musiken hackar lite då och då, dessutom stänger telefonen av sig ibland oxå. Helt otroligt att man får
något som är helt värdelöst för 3000 spänn. Aldrig mer än sonyericsson!!!

Av digitalboy

Att ni bara orkar tjafsa om såna här saker, utvecklingen har sin gång, det är bara att anpassa sig! Om 10 år så bryr sig inte en jävel vad ni tycker + att då har vi helt nya lagar och regler att följa...det är som en oändlig följetong, vi kommer alltid att revoltera mot makten! Lägg ner!

Av digitalboy

Kom igen nu, någon måste ju ha en sån här. Är oxå intresserad av en sån här eftersom webhallen bara tar 8000:- för den.

Av digitalboy

Någon som har ett Gigabyte N650SLI-DS4 650i ?

Jag funderar på att köpa ett Gigabyte GA-N650SLI-DS4 650i och då vill jag montera en Zalman CNPS9700 NT, får den plats? Jag tänker då närmast på att moderkortets kylfläns är så hög.

Av digitalboy

Fakking jävla kuk Com hem, nu har det gått 4 månader med samma skit dvs det går inte att spela multiplayer efter 17:00. Ska bli ett RENT nöje att få säga upp mitt Com hem abonnemang nästa månad, då blir det 100/10.

Av digitalboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av razerrazer
alla som i missnöjda med comhem kan skriva på min lista

http://ww2.beffo.se/comhem/

Skriv på för tusan, var inte så typiskt svensk och acceptera allt som myndigheter/företag försöker skylla ifrån sig med. Jag har haft problem i 3 månader och accepterar inte att när man ringer till supporten och berättar om sina problem problem, så får man till svar av någon fjunig fjortis om lamporna på mitt modem lyser som dom ska, det verkar vara det ända svar
dom kan ge....patetiskt

Av digitalboy

Asså nu måste jag få skriva av mig lite om Com hem, bor i Uppsala och har samma problem som många andra. Förmiddagarna funkar hur fint som helst men vid 17 -18 så börjar det braka ihop med packetförluster och diverse störningar, dom flesta kvällar är det omöjligt att spela multiplayer.
I alla fall så ringde jag com hem idag efter att ha haft tålamod med mitt problem i flera månader, och naturligtvis så kan dom inte göra ett piss, bruden började snacka något om att när spel servrarna blir fulla så brukar man bli utkastad.........WTF! jag nämde inte ens att jag blir utkastad utan jag får så många packet förluster att det inte går att spela. Hon sa också att titta på modemet hur lamporna lyser när sånt här händer, men då sa jag att anslutningen är det inget fel på utan packetförlusterna, ja men jag kan inte göra en fel anmälan om lamporna på modemet lyser som dom ska, svarade hon.
Efter som hon tydligen inte fattar vad jag menar så lägger jag på, och vore det inte för att jag ska flytta inom några månader så skulle jag byta ISP direkt.

Av digitalboy

För er som är intresserade så finns en review här: http://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=11521...

Av digitalboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av malmer
Beställde en 19" Samsung Syncmaster 940BF som sägs vara den bästa spelskärmen just nu. Jag kan återkomma med en recension.

Jag har haft en Samsung 940BF i 3 mån snart och är väll lagom nöjd med den. Kan inte se några eftersläpningar i spel alls utom vid vissa tillfällen, speciellt då det är mycket vitt i grafiken.
Som i mitt fall då det blir mycket Enemy Territory så i banor som det är snö i kan dessa fenomen dyka upp, vet inte om jag kan kalla det eftersläpningar det påminner mer om några slags ljusa skuggor runt figurer och objekt.
Eftersom skärmen är på 2ms så kan det ju inte vara eftersläpningar, gissar att det kan ha och göra med overdrive tekniken dom använder.
Under alla andra förhållanden så har jag inte märkt att Samsungen skulle vara dålig.

Av digitalboy

Jag ägde en LG L1932P i 6 dagar, sen lag jag in en annons på blocket under säljes. Jag var absolut inte nöjd, "backlight bleeding" syntes alltför mycket i kanterna, övre delen av skärmen kändes mörkare än den nedre så jag var tvungen att ha ögonen i höjd med övre kanten på skärmen för att få hela bilden ljus.
I spel märktes det inte lika mycket även om jag upplevde det som tillräckligt störande även där.
Annars är det en rätt OK skärm, snabb i spel, höj & sänkbar, vridbar.
Backlight bleeding kan man väl stå ut med men inte att skärmen var mörkare upptill, mycket störande.
Äger nu en Samsung 940BF och den är mycket bättre även om den också har backlight bleeding men inte lika mycket, kostade visserligen 600:- mer men det kan jag stå ut med.

Av digitalboy

Kvalitet på DVI kabel?

Är det skillnad på olika DVi kablar? eller ger dom lika kvalitet oavsett märke eller tillverkare?
Varför jag frågar är att jag nyligen köpt en TFT (LG L1932P) men kvaliteten är under all kritik, verkligen superusel.
Att ljusstyrkan inte är jämn överallt det får man väll acceptera, men grafiken vare sig det är spel eller windows ser sönderkomprimerad ut.
Affären där jag köpte vill inte låta köpet gå tillbaka, så jag har bara ett alternativ kvar & det är att lämna in den å säga att den är trasig.

Av digitalboy

Toppen! Tack för recensionen. Kul att du är nöjd med skärmen, jag är själv så sugen på den här skärmen. Den är ju så jefla sexig! Viewsonic & Samsung är ju som gamla kärringar jämfört med LG elegans.

Av digitalboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Nizze_Trial
Du MÅSTE skrive en recensioon eller ett utförligt omdöme :), tänke köpa en själv men hittar inga recensioner^^

Här har du att mysa med:
http://hardforum.com/showthread.php?t=1026462&page=1&pp=20

Av digitalboy

Dom flesta widescreen skärmar ser ju ut som bajs rent utsagt, men LG:s nya widescreen är riktigt snygg. Inte allför dyr verkar den bli heller
http://nordic.lge.com/sv/prodmodeldetail.do?actType=search&pa...

Av digitalboy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JockeE
Den lyser varken när jag kör på två eller en 12v lina. Kan det vara nåt fel på agget?

Lampan lyser inte hela tiden bara för att man kör på en lina, utan den börjar lysa först när agget måste levera tillräckligt med ström (vet ej vart gränsen går). Så det är nog inget fel på agget.