Inlägg

Inlägg som nmo har skrivit i forumet
Av nmo
Skrivet av galenmyra:

1000:- + frakt

Noterat.

Av nmo

Gigabyte GeForce GTX 1060 Windforce 2X OC 3GB

Lägger ut annonsen åt en vän.

GPUn finns att hämta i Sundsvalls innerstad, skickas helst inte men kan gå att ordna och då betalar köparen frakten. Kvitto/garanti finns tyvärr inte kvar, men originalkartong finns.

Kortet är i övrigt i utmärkt skick. Bilden lånad. Tar swish.

Läs hela annonsen här

Av nmo

Budar 4000kr + frakt. Eftersom det är budstart på 4000kr. Dvs 4000kr är där annonsören vill att man ska börja buda på, så jag budar 4000kr + frakt.

Av nmo

3200kr + frakt.

Av nmo
Skrivet av suddas:

Är det någon här som testat eller hört talas om detta?

Varje gång jag spelade Last of Us för några år sedan så drog jag igång en doftolja som luktade kanel och clementin, så nu varje gång jag öppnar flaskan så får jag sjuka kopplingar till spelet och känslan när man spelade det. Luktminnet är väldigt potent. Jag har hört att det krävs ett visst antal timmar för att koppla samman, så spelet kan inte vara för kort, men jag kan verkligen rekommendera er att testa!

RDR2 blir nästa projekt, vilket jag tror blir extra bra då man är helt inbiten i västern-världen.

Ps. Har även GTA 5 kopplat till lavandel. Ds.

Jag föreslår tobak, läder och cederträ

Av nmo
Skrivet av Soir:

Efter lite diskussion med TS via PM så skickar jag moderkort, CPU, minne, och kylare!

Magiskt

Av nmo

Sebastian, jag gillar dig.

Jag minns när jag läste dina allra första inlägg om Three Leaves och jag minns att du till en början fick motta en del kritik, till stor anledning av att du har en tendens att prata i så breda termer. Det som dock var så sjukt kul att följa då, förutom det grymma bygget, var hur fler och fler anslöt sig till din sida när du under resans gång bevisade att dina ambitioner matchade dina ord.

Jag blir främst ledsen när jag läser det här, men jag blir också samtidigt glad när jag ser att du lyckats bromsa i tid. Jag tror det är viktigt att komma ihåg att i livet så bör drivkraft alltid bottna i någon slags harmoni, inte i mani. Jag hoppas att du en dag kan visa oss dina drömmar igen, i vilken skepnad det nu än må vara, och jag önskar att du då gör det för din skull och för att du tycker att det är kul, inte för att du känner en plikt att redovisa främst för dig själv den storslagna bild av ett projekt du har i ditt huvud.

Av nmo

R.I.P

Av nmo

När dokumentation är lika rogivande som själva byggandet. Du är förträfflig på det här, Laine.

Av nmo

Trams.

Av nmo

Helt klart att "ett par" i vissa avseenden kan betyda "några", det är mer eller mindre godkänd användning av termen idag.

Av nmo
Skrivet av improwise:

@Peterpanik: Vad anser du om Sonys rätt att "döda" hårdvara så som man gjort och om det är i linje med svensk lagstiftning?

Jag ser det nog inte som att Sony varken dödat hårdvaran eller gjort den obrukbar, den går fortfarande att spela på. Dom hindrar däremot konsolen att nå deras online-tjänst. Jag tänker mig att avtalet han brutit mot är online-tjänstens avtal, och inte något han per automatik ingår med Sony när han köper själva konsolen. Jag kan ju ha fel dock, eftersom jag som många, gissar rätt ur arslet.

Av nmo

Hur går det med denna budgivning. Har någon vunnit?

Av nmo
Skrivet av phlopydisk:

Båda är väl snart utgående modeller? Skulle kolla Oneplus 6t som kommer inom kort, då måste du däremot casha och det kan ju vara lite trist, själv föredrar jag det. Totalkostnaden borde iallafall bli ungefär den samma.

Har inte operatörerna tagit in Oneplus 6 numer? Tänkte om det kanske inte är omöjligt att dom även tar in 6T?

Hur som helst håller jag med. Hade personligen hållit mig borta från Huawei. Säger jag hycklande med min Nexus 6P, men det är ju inte riktigt samma sak

Av nmo
Skrivet av filipandre:

Du råkar inte ha ett nytt batteri liggandes?

Tyvärr inte:)

Av nmo

Finns det skäl så är det inga konstigheter att ligga 40km/h på en 70-väg heller. Folk som gärna hetsar en i röven är bland det värsta jag vet, har blivit påkörd två gånger inom loppet av sex månader med resultatet att mina stackars bilar fick skrotas. Jag kör spolarvätska på dom ett par varv så att dom fattar... det kan ju vara vad som helst, du har problem med bilen, du bedömer väglaget som ej lämplig att köra enligt hastighetsbegränsningen då och att det är lämpligare att köra under etc...

Skaka av dig ilskan. Polisanmäl ifall det blir mer problem och inte slutar vid den där enskilda händelsen, och var INTE rädd för några böter öht. Du kan vara så jävla safe man bara kan bli. Idioten vet inte vad han surrar om..

Av nmo

Skulle eventuell vinnare fortfarande upptäcka missljud, hojta i så fall. Jag har gratis reservdelar

Av nmo

Jag blir så sympatiarg att jag kan slå sönder ett bord snart. Hoppas att du får någon slags upprättelse!

Av nmo
Skrivet av GLaDER:

Det slog mig precis att loggan på min kaffekopp -- här på jobbet -- sitter så att man ser den när koppen är placerad med örat till vänster. Det är en ganska snygg kopp, så jag vill gärna se trycket på den, men jag vill dricka ur koppen medan jag håller den i höger hand.

Efter en snabb sväng ut till våningens pentry har jag uppmärskammat att det verkar ganska jämt fördelat mellan "loggan fram vid örat höger-" och "loggan fram vid örat vänster-" muggar.

Jag undrar kort och gott, hur ser er kaffekopp/temugg/dryckesbägare med öra ut? Har den ett tryck? Sitter örat till höger eller vänster m.a.p. på trycket? Har den kanske inget öra alls? Show me your cups!

En spontangissning, som är baserad på ingenting mer än rena gissningar, är att den där Volvo-koppen är gjord för att hållas i högerhanden. Tanken kan då vara att loggan ska synas för den du pratar med, eller om du är med i en riktigt cool Volvo-reklam snarare än att du ska se den själv.

Drar jag ytterligare slutsatser baserat på ingenting så är den kanske gjord för högerhanden så att du själv kan beskåda den när du beskådar ditt vackra ansikte i en spegel samtidigt som du avnjuter ditt kaffe.

Av nmo

250kr + frakt, 3DS XL.