Den som äger ett eller flera Geforce av modernare snitt kan se fram emot en ny prestandaoptimerad drivrutin. Trots betamärkningen rekommenderar Nvidia alla gamers att ladda ned och installera Geforce Drivers 326.19 som bland annat levererar flera prestandaoptimeringar och ett par nya SLI-profiler.

I jämförelse med version 320.49 WHQL ska den nya drivrutinen ge uppemot 19 procent bättre prestanda för Geforce GTX 400-serien och senare grafikkort. Enligt den sparsmakade ändringsloggen gäller detta Dirt Showdown, som med Geforce GTX 770 ska få en prestandaskjuts på 15 procent med en grafikprocessor och 19 procent i SLI.

För Tomb Raider och F1 2012 (SLI) nämns prestandaförbättringar om 6 respektive 11 procent med samma grafikkort. Dessutom adderas nya SLI-profiler för kommande Spinter Cell: Blacklist, Batman: Arkham Origins och en optimerad profil för Arma III.

Sist men inte minst tillkommer officiellt stöd för 4K-skärmen Asus PQ321Q med 3 840 x 2 160 pixlar. I SweClockers snabbtest av denna skärm upptäcktes att Nvidias äldre grafikkort inte klarar 60 Hz uppdateringsfrekvens i denna upplösning, men detta ska rättas till med den senaste drivrutinen.

Geforce Drivers 326.19 Beta passar till Windows Vista, Windows 7 och 8. Mjukvaran kan i vanlig ordning laddas ned från Nvidias webbplats.