Utsidan

Chassiets framsida går i färgerna svart och silver. Strax under bokstaven "A" syns ett ljust parti bakom vilket ljusdioderna för Power on och hårddiskaktivitet är placerade. Längst ner ser vi ett finmaskigt fläktgaller bakom vilket 250-millimetersfläkten är placerad. På vardera sida om fläktgallret är en på/av-knapp för 360 mm respektive 250-millimtersfläkten placerad. Tyvärr så levererades vårat recensionsexemplar med en skadad knapp.

Den skadade på/av-knappen syns till vänster i bild och den hela syns till höger i bild. Det är dock inget fel på knappens funktion utan endast det estetiska.

Chassiets vänstra sida är perforerad och vi ser den största utav de två fläktarna på insidan. I det nedre högra hörnet i bild ser vi en utstående del med texten "A+ CASE". Denna del hyser även den en blå belysning och är en helt kosmetisk detalj.

Chassiets högra sida skiljer sig endast från den vänstra genom att den inte är perforerad. Även denna sida är utrustad med en utstående del med texten "A+ CASE". Denna del är även den utrustad med blå belysning.

När vi går vidare till chassiets överdel ser vi att man har valt en ganska konstig placering av de främre I/O-portarna. Istället för att placera dem längst fram, där de är mest lättåtkomliga har man placerat dem nästan mitt på takpartiet. Om detta är för att spara på kablage eller något helt annat förblir en gåta för oss.

Luckan som täcker I/O-portarna känns ganska plastig. Under luckan hittar vi två USB 2.0-portar, en firewire-port samt in- och utgångar för ljud.

Chassiets undersida är ganska sparsmakat utan några ventilationsöppningar. Fötterna är av samma typ som används hos många andra chassien, bland annat från Chieftec och Antec. Fötterna har en bas i gummi och går att vrida ut 90 grader om ökad stabilitet önskas.

Låt oss nu återgå till chassiets framsida och dess lucka.