Utsidan

Whisper har en stomme av stål. Dörren som täcker chassits framsida är till stora delar tillverkad i plast, det trekantiga området på dörren är tillverkat av aluminium. Mitt på dörren och på området som är tillverkat av aluminium ser vi en springa som lyser blått då datorn är igång. Längst upp till vänster på chassit är startknappen placerad tillsammans med två lysdioder som visar att datorn är igång samt hårddiskaktiviteten.

Den vänstra sidoplåten är helt slät och saknar ventilationsöppningar.

Samma sak gäller den högra. Varje sidoplåt hålls på plats av två stycken tumskruvar.

Även takpartiet saknar ventilationsöppningar. Längst fram på chassit hittar vi en lucka i plast.

För att öppna luckan skjuter användaren en knapp åt sidan.

Luckan är fjädrad och går till öppet läge så snart knappen har skjutits åt sidan. Här hittar vi de främre I/O-portarna. Från vänster till höger ser vi två stycken USB 2.0-portar, in- och utgångar för ljud samt E-SATA.

Längst ner på chassits baksida hittar vi utrymmet för nätaggregatet. Ovanför detta är de två 80-millimetersfläktarna placerade. Vi ser också öppningar för vattenkylning samt den bakre 120-millimetersfläkten. Fläktgallren är stansade direkt ur plåten.

Chassits undersida är inte utrustad med några ventilationsöppningar. Observera öppningen längst fram på frontpartiets undersida. Denna öppning fungerar som handtag då frontpartiet lossas. Mer om detta senare.

Chassit vilar stadigt på fyra fötter i gummi.