Test

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

64

Video: Asus Rampage III Formula

Asus pressar priserna med moderkortet Rampage III Formula till Intel LGA 1366 som likt storebror Extreme ingår i den entusiastinriktade serien Republic of Gamers. SweClockers tar en titt på Asus senaste tillskott i klassen.

72

OCZ Revodrive

Den som läser SweClockers är inte främmande för snabba SSD-enheter. OCZ:s senaste lagringskort är dock någonting i hästväg. Häng med med på en resa i den yttersta prestandatoppen.

64

Video: Snabbtitt på Bitfenix Colossus

SweClockers undersöker nylanserade datorlådan Bitfenix Colossus och sätter fingrarna på både starka och svaga punkter.

92

Nvidia Geforce GTS 450

Ett nytt grafikkort från Nvidia har anlänt till SweClockers testlabb. Geforce GTS 450 utmanar Radeon HD 5700-serien och tar Fermi till lägre prisklasser.

32

Netgear ReadyNAS Ultra 6 RNDU6320

Att flytta ut lagringen från den enskilda datorn till en nätverksenhet har sina fördelar. SweClockers dyker på en av Netgears mest påkostade NAS-enheter.

258

Grafikkort hösten 2010

Höstens uppställning grafikkort ställs på prov i SweClockers kanske största test genom tiderna. Geforce GTX 400 eller Radeon HD 5000? Här är svaret.

108

Corsair H70 mot H50 och Noctua NH-U12P

SweClockers undersöker alldeles färska Corsair H70 och ställer det kompakta vattenkylningssystemet mot föregångaren H50 och den populära luftkylaren Noctua NH-U12P, givetvis med både video och handfasta siffror.

163

Kantutjämning i Starcraft II

Starcraft II saknar inbyggd kantutjämning men både AMD och Nvidia har lagt till stöd för funktionen i drivrutinerna. SweClockers undersöker vilken tillverkare som klarar uppgiften bäst.

34

D-Link DNS-323

Nätverkslagring blir allt mer på modet och marknaden översvämmas av mer eller mindre kompetenta enheter. SweClockers tar en närmare titt på en av D-Links billiga storsäljare.

116

Cooler Master HAF X

Det råder ingen brist på chassin för gamers. Cooler Masters välkända serie HAF hör till de mest populära och SweClockers undersöker om det senaste tillskottet lever upp till förväntningarna.

124

SSD sommaren 2010

Nu är det äntligen dags för en ny runda SSD-tester. Denna gång uppdaterar vi operativsystemet till Windows 7 Ultimate och börjar bygga på en ny prestandadatabas med de senaste modellerna på marknaden.

85

Kylare för Radeon HD 5800

Sommaren har slagit till med full kraft och kvicksilvret når nya höjder varje dag. SweClockers spanar in tre olika alternativ för att hålla grafikkortet svalt när solen bränner som mest.

118

Nätaggregat i budgetklassen 2010

Inte mindre än 15 nätaggregat i budgetklassen har fått sig en omgång i testlabbet. Med facit i hand kan vi stolt presentera SweClockers mest ambitiösa nätdelstest genom tiderna.

78

Thermaltake Level 10

Tillsammans med BMW Designworks presenterar Thermaltake sin mest ambitiösa chassikonstruktion hittills. SweClockers får efter en lång tids väntan äntligen sätta tänderna i Level 10.

50

Gigabyte GA-H55N-USB3

Ett litet moderkort behöver inte innebära undermålig prestanda. Gigabyte GA-H55N-USB3 är en Mini ITX-modell som har plats för Intels senaste Core i5-processorer (LGA 1156) och fullfjädrade grafikkort.