Test

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

56

AMD Phenom II X4 955 Black Edition

Efter månader av väntan lanserar AMD äntligen processorn som tar plattformen AM3 ikapp och förbi AM2+. SweClockers granskar värstingen Phenom II X4 955 Black Edition.

69

Fyra påkostade moderkort för AMD AM3

AMD Phenom II har fått upp farten bland entusiaster och DDR3-minne sjunker i pris. Vad passar då bättre än ett ordentligt test av moderkort med värstingstyrkretsen AMD 790FX och sockel AM3.

56

Omaura TT

Designerlådan Omaura TT är många hembioentusiasters våta dröm. Datorlådan innehåller allt ifrån en avskalad design till inbyggd OLED-display, men frågan är om konstruktionen kan hålla ett modernt datorsystem.

175

Radeon HD 4890 och Geforce GTX 275

Vårens stora grafikkortslansering är här. AMD Radeon HD 4890 och Nvidia Geforce GTX 275 lovar hög prestanda och goda överklockningsmöjligheter. SweClockers har resultaten.

65

Asus Rampage II Gene

Trots att det har släppts en hel del moderkort till Core i7 är det få tillverkare som vågar bygga i det mindre Micro-ATX-formatet. Asus går emot strömmen och släpper en värsting som inte tummar på finesserna.

94

Fem SSD-enheter

Vi är på väg in i en tid där flashminnesbaserad lagring börjar bli ett hållbart alternativ till våra mekaniska hårddiskar. SweClockers har tagit en titt på ett antal aktuella enheter och utvärderar om tekniken har hunnit bli mogen för allmänheten än.

95

Silverstone Raven

Silverstone är känt för exklusiva, om än klassiska chassin av aluminium. Den nya modellen Raven är dock någonting helt nytt. SweClockers testar och har resultaten.

157

Världens snabbaste grafikkort

Med Radeon HD 4800 och Geforce GTX 200 har dagens datoranvändare fler möjligheter att använda Crossfire och SLI än någonsin. SweClockers samlar alla värstingar från AMD och Nvidia i årets mest påkostade grafikkortstest.

77

CM Storm Sniper

Cooler Master visar inga tecken på att sakta ner. På testbänken står datorlådan Sniper som lovar prestanda, kvalitet och nya unika funktioner.

97

AMD Phenom II för AM3

Ungefär en månad har gått sedan AMD lanserade Phenom II. Nu är det dags för ett gäng nya processorer att göra entré, denna gång för AM3 och DDR3.

71

Fem processorkylare till Intel Core i7

De flesta nöjer sig inte med standardkylning om de vill syssla med överklockning. När det dessutom gäller strömslukande processorer som Core i7 behövs det rejäla doningar för att hålla temperaturerna i schack. SweClockers har fem stycken processorkylare för Core i7 på testbänken som ställs mot varandra i ljud- och temperaturjämförelser.

62

Antec Skeleton

I slutet av förra året visade Antec upp ett nytt chassi utvecklat för den sanna hårdvaruentusiasten. Vi pratar självklart om Skeleton. Följ med när SweClockers slänger ett getöga på den ovanliga skapelsen.

87

Fujitsu Siemens Amilo Graphicbooster

Spel på bärbara datorer har aldrig varit någon höjdare. Detta kan komma att ändras med hjälp av AMD:s nya gränssnitt XGP som flyttar ut grafikkortet ur datorn. SweClockers testar Fujitsu Siemens externa grafikkort Amilo Graphicbooster som bygger på den nya tekniken.

42

Cooler Master Sileo 500

Cooler Masters senaste chassi är något för den som jagar efter låg ljudnivå. Sileo 500 har ljudisolerade plåtar och gott om finesser, men räcker detta för att slå ut konkurrenterna?

167

Geforce GTX 285 och 295

Nvidias nya grafikkort har anlänt och tar upp kampen med AMD:s flaggskepp Radeon HD 4870 X2. Dagens mest kraftfulla modeller ställs mot varandra i årets första test av grafikkort.