Foxconn

Även om detta är en stor tillverkare med stor omsättning har Foxconn haft det riktigt trögt på den svenska marknaden. Deras märke är inte lika starkt som till exempel Asus, Gigabyte och MSI här. Många känner helt enkelt inte till dem eller har svårt att associera dem som tillverkare av högkvalitativa produkter. För att förbättra sin image har Foxconn under en period satsat hårt på att göra moderkort som skall tilltala överklockare, från vad vi kunde se på Computex skall man fortsätta på den vägen. Man har förstås inte slutat tillverka budgetkort eller OEM-produkter utan det handlar snarare om att försöka bredda sitt sortiment.

Grafikkort har inte vart Foxconns starka sida förrän man började samarbeta med Nvidia. Nu har man många olika modeller.

Blackops, som är ett X48-kort, är tilltänkt till de mest extrema och man får med tillbehör för att kyla nordbryggan med fläkt, vattenkylning, LN2 eller torris.

Dreadnought är ett 790i SLI moderkort för DDR3. Med kortet ingår tillbehör för att kyla nordbryggan med fläkt, vattenkylning, LN2 eller torris.

Modellen Destroyer bygger på 780a SLI och har även integrerad grafik.

Prototypen F1 finns i andra utföranden än detta men det återstår att se ifall den kommer att finnas till försäljning. Kortet är baserat på P45-kretsen och finns med vattenkylning.

P45 för DDR2 med många finesser.

Ett enklare P43-moderkort.