Ingen bild efter processor byte. i5 750 socket 1156

Permalänk
Medlem

Hej!

Det var jag som sålde CPUn. Jag kontrolltestade den innan jag skickade den väl paketerad till TS (Plastfodralet CPUn kommer i, ett varv med bubbelplast och sedan ner i ett vadderat kuvert jag köpte på posten). Min sambo kan intyga allt detta, tänker främst då på att den fungerade då jag skickade den.

Vill självklart hjälpa TS men vet inte hur vi ska lösa detta riktigt. Är inte så sugen på att betala igen då jag sålde den fullt fungerande.

Bollar lite idéer på mail nu med TS, han kom med förslaget att han skulle skicka tillbaka den så jag får testa här hemma igen med mitt moderkort. Han erbjöd sig att köpa mitt MB om CPUn fungerar då. Problemet då är ju vad vi gör om den inte fungerar? Jag är som sagt inte villig att "köpa tillbaka" den. Det blir ju från min sida att jag sålt en fungerande CPU och nu köper tillbaka en trasig.

Håller dessutom på att sälja mitt moderkort så är en väldigt seg situation det här.

Har ni ngn idé på hur vi smidigast löser detta swec?

Permalänk
Medlem

Eftersom att CPU:n fungerade med det moderkortet precis innan den skickades till mej hoppas jag på att den ska funka även nu post-frakt så att säga. Därför har jag sagt att jag kan köpa moderkortet. Fungerar det inte då så vet jag inte vad jag gör :s Men annars är det väl mitt eget moderkort som är trasigt eller typ

Visa signatur

The geek way of life #1: Living on the edge - porrsurfa utan brandvägg.
CPU i5 750 2,66GHz @ 4.1 GHz | Thermalright Silver Arrow GPU 6950 upplåst BIOS | 930/1350 RAM Corsair XMS3 4 GB 1600 @ 1560 Ljudkort Creative Sound Blaster Audigy (fr.2001, bättre än mobo:s krets) MoBo ASUS P7P55D P PSU Fractal Newton R2 800W (overkill? Ja, tänkte uppgradera t CF men så blev de inte) HDD 500 GB intern + tot. 3 TB extern Chassi LianLi A05FNB