Inlägg

Inlägg som dcxs har skrivit i forumet
Av dcxs

Annonsen är avslutad

Av dcxs

Du har PM

Av dcxs

Kan sälja kortet för 6500 inkl frakt om någon är intresserad. Annars säljes kortet på plats

Av dcxs

Nepp, inte låst.

Av dcxs

Gigabyte Geforce RTX 3070 8GB EAGLE 2.0

Säljer mitt ca 8månader gamla kort, köpt på inet. Kan hämtas i Lund eller skickas mot frakt. Kvitto finns såklart.

GPU-tillverkare
Nvidia
Modell
GeForce RTX 3070
GPU-frekvens
1 500 MHz
Turbofrekvens
1 770 MHz
Streamprocessorer / pipes
5 888 st
Minne
Typ
GDDR6
Minne
8 GB

Läs hela annonsen här

Av dcxs

OnePlus Nord - 128GB (Sprickor finnes)

Säljer min OnePlus Nord, fungerar bra men tyvärr sprickor fram och bak (se bilder). Display fungerar utan problem. Originalförpackning finns kvar samt 2st skal.

Hämtas i Lund

Läs hela annonsen här

Av dcxs

Om man ställer frågan såhär; vilken AC är minst högljud? Såg en Woods 12k WiFi för 4899 elgiganten outlet, kändes rätt bra.
Gällande fönsterkit så måste man väl ha en sån här? (De i hårdplast fungerar väl icke?)
https://shop.electrolux.se/hushallsapparater/luftrenare-och-l...

Av dcxs
Skrivet av yugurt:

Min beställning gick igenom. Pengarna dragna så hoppas bara på att den inte makuleras nu
https://i.imgur.com/tHpoEhl.png

Fick igenom beställning nu! Leverans i maj dock.

Av dcxs
Skrivet av Newbranch:

Den här datorn, hur står sig den mot min stationära 6700K med 1070? Kan man räkna med liknande eller till och med lite bättre prestanda?
Jag är sugen på en gaminglaptop men vill varken ha ett blinkande rymdskepp eller betala 31tkr för Razer Blade 2022 modellen på deras hemsida..

Lite sämre än ett RTX 2060, så ingen vidare uppgradering på det sättet.

Av dcxs
Skrivet av weenan:

Filmklipp på problemet, lyssna vad som händer då jag ändrar till passthrough.
Vad skulle det kunna vara?

https://youtu.be/XzTuG5tNAm8

Kan bara säga att jag har också väldiga problem med snarlik kombo (LG B1 & Samsung hw-q950t). Ej kunnat lösa efter många timmar.

Verkar helt omöjligt att få ut 5.1 eller 7.1 ljud från PC till TVn när man gamear. Låter som alla ljudeffekter är undervattnet när jag kör passthrough. Auto så upplever jag att jag tappar 5.1 ljudet, men det finns ju ingen jäkla vettig info om vad som pumpas ut på denna soundbar.

Filmer från PC -> TV med Atmos fungerar bra med passthrough inställnngen dock.. PCn är inställd på Dolby Atmos via Nvidia HDMI.

Av dcxs

Annonsen är avslutad

Av dcxs

Kvitto finns, den är i bra skick, inga repor. Har inte orginalkartong, men kan skickas i LG-tv kartong om behov finns.

Av dcxs

Philips 55" OLED 754

Hej, säljer min ca 9 månader gamla Philips OLED med panel från LG. Fungerar utmärkt, men har köpt en större TV. Kan eventuellt skickas mot frakt.

OLED-TV - Smart TV
Diagonalklass 55"
Upplösning 3840 x 2160
Visningsformat 4K UHD (2160p)
HDR-förberedd Ja
HDR-format HDR10+, Dolby Vision, HLG10

Läs hela annonsen här

Av dcxs

Någon som nördat ner sig i skillnaden mellan C1 och B1? Märker man skillnad i responsen på OS måntro, typ byte mellan input? Som jag förstår det är också skillnaden i ljusstyrka endast märkbar i HDR? Lutar åt B1 då det ändå skiljer 3k i dagsläget.

Av dcxs
Skrivet av skråkan:

Jag har sjukt svårt att navigera utbudet fastän denna grymma guiden. Spelar inte och streamar mest film och serier (även lite reguljärtv..) på min nuvarande 40", 7-8år gamla SamsungTV.

Riktigt sugen att uppgradera till bättre ljud och bild och min ursprungliga budget var runt 6-7k men nu när alla verkar rekommendera OLED från LG så sneglar man ju såklart på instegsmodellen A1. Tyvärr är ju inte prissänkningen nu under mellandagsrean lika stor på dem som de dyrare modellerna.. Tror ni de kommer sjunka ännu mer den närmsta tiden?

Hade utan tvekan sparat till en OLED, går inte att jämföra tycker jag

Lutar nog mot en LG B1 för mig ändå, testade gränsnittet i affär och tyckte det var relativt rappt. Ingen större skillnad mot C1

Av dcxs
Skrivet av blunden:

Nej, tror inte den droppar ytterligare förrän kommande vår/sommar. I så fall handlar det kanske om en tusenlapp. Priserna följer i princip exakt samma mönster varje år så vill du kunna "spå framtiden" är det bara att kolla på 2020.

Nästa års modeller kommer kanske ha de nya Evo-panelerna i alla storlekar av C-serien och alla exemplar, istället för att som nu blanda de två paneltyperna. Vi får även se om LG också börjar med kylflänsar för panelerna, likt Sony och Panasonic. Det skulle i så fall kunna leda till mindre aggressiv ABL och ytterligare minskad risk för inbränning.

Rörande B1 så skiljer peak brightness i HDR också en del, det handlar inte bara om dess SoC. Sedan får man givetvis fundera på om man ser skillnaden.

Annars tycker jag som andra nämnde att det nog är mer värt att skaffa en Nvidia Shield TV (eller Apple TV om du föredrar deras ekosystem) istället om du bara stör dig på gränssnitt på din nuvarande TV.

Tack, verkar som priserna börjar runt 25k för 2022 "C1"-modell vilket känns lite häftigt. Tyvärr hjälper (väl?) inte shield mot att det tar 15sekunder ibland innan man får upp source-menyn på tv:n

Av dcxs
Skrivet av Shakermaker:

Komplettera den med en Shield istället?

Problemet är att jag switchar mellan PC, PS5 och Chromecast hela tiden

Ang B1 så verkar den intressant. Dock så har B1 sämre SoC/chip än C1, ska testa i butik om jag märker skillnad på responsen.
En annan funktion som verkar intressant i framtiden är VRR ner till 30 fps, kanske är bra då jag gamar en del från PCn -> TV. Köper jag TV för 15/18k så tänker jag att den ska hålla några år.. men ja 3k är mkt för dessa funktioner

Av dcxs

Lutar åt en 65" C1 för mig, med tanke på priset får jag väl ändå fråga, tror ni priset droppar ytterliggare? Några större uppdateringar för OLED 2022 som man missar?

Har en Philips 55oled754 som jag gärna behållt, men gränssnitt är fan den segaste skiten jag varit med om + grymt fult!

Av dcxs

Annonsen är avslutad

Av dcxs

Om du kan hade jag nog väntat till blackfriday, tycker 14k för 3060ti är lite saftigt.