Inlägg

Inlägg som Jönas har skrivit i forumet
Av Jönas
Av Jönas

Mycket vill ha mer.

Av Jönas

Har ingen sagt Lejonkungen? Skäms på er!

Av Jönas

Jag har sett väldigt många filmer på sistone med som vanligt är det bara dem bättre som är minnes- och nämnvärda.

The Expendables - 7/10

Välkomponerad actionfrossa med många av de gamla actionhjältarna, även "nytillskottet" Jason Statham. Jag tyckte filmen var god underhållning för kvällen. Dolph Lundgren får en att känna sig stolt som svensk. Bra musik och mediokert manus, storyn kan man väl diskutera.... Men ändå, job well done.

Coraline - 8/10

Dakota Fanning i högform. Riktigt bra film, den hade det mesta. Nyckelingredienserna var ju självklart docktemat blandat med själva storyn. Många älskvärda karaktärer som bland annat jättelånga Mr. Bobinsky. Vet inte riktigt vad som mer finns att säga. Filmen rekommenderas.

300 - 8/10

Såg den igen på femman igår. Mats Johnson hade gett den betyget ett av fem i sin recension i GP, vilket jag inte riktigt kan hålla med om. Skickligt berättad och mäktig film med många rysarscener.

I Am Sam - 8/10

Är du rädd för att verka blödig och omanlig? Se inte den här filmen med någon annan. (Som jag gjorde. Big mistake). Ord kan inte beskriva hur sorglig den här filmen är. Polarn satt och grät floder. Vill inte säga att jag gjorde det också, men jag fällde allt en tår eller två. Michelle Pfeiffer gör sin bästa roll hittills enligt mig. Och jag som inte ens brukar gilla henne. Väldigt sorglig film som sagt, bra om man vill rensa tårkanalerna.

The Blind Side - 8.5/10

Har hört väldigt spridda skurar om den filmen men jag tyckte den var väldigt bra. Har länge väntat på att få se den, och då med risk för att gå in med alldeles för höga förhoppningar. Men jag måste säga att jag blev positivt överraskad trots min längtan. Det mesta i filmen är bra, men det faktum att det reflekterar en verklig händelse får betyget att växa lite extra. Gillar Jae Heads och Kathy Bates insats. Epilogen och outro-låten är grymt bra.

Bronson - 5/10

Smårolig på sina ställen men för det mesta snigeltempo. Scenen i bildsalen när Bronson målar ett konstverk på läraren är väl filmens höjdpunkt. Betyget höjs lite av Bronsons gångstil.

2012 - 6.5/10

Blev även här positivt överraskad måste jag säga. Man bjuds på väldigt många spännande scener. Om filmen hade en svensk titel så skulle den heta "I Sista Sekunden", det kan jag lova. Gänget man får följa genom filmen slutar alltid sina bravader i sista sekunden. Ni som sett den vet vad jag menar. Storyn är lite löst sammanhängande vilket inte gör det till filmens starka sida. Däremot är specialeffekterna det, och ljudet. Man får väldigt många "aavisst, det där är ju trovärdigt...."-stunder men det till trots så är det underhållning.

Har även sett Det finns inga Känslor i Rymden, Inception och Crank 2 men det kan jag ta i ett annat inlägg. Känns som det här kommer att bli väldigt långt...

Av Jönas

Gjorde mig lite nattamat här nu. Mackor. Och skakad Oboy till det. Gött.

http://i404.photobucket.com/albums/pp124/KardanKungen/CIMG0286.j...

Av Jönas
Skrivet av Skarhed:

Var det 10/10?

Jag ger dig 8/10

Nej. Det var 1/1. Ampari får också ett av ett.

Av Jönas

1/1. Aa jag vet vem du är.

Av Jönas

Fight Club - 9/10

Såg den för första gången igår kväll. En av de bästa filmerna jag har sett.

Av Jönas

Lucky Number Slevin - 8/10

Hur har jag kunnat missa den här filmen?! Jag älskar filmer där det händer massa helt oväntade grejer, och så blir det skitspännande i väntan på en förklaring. Den var rolig i början och mer åt det seriösa hållet mot slutet, vilket funkade riktigt bra. Barnsligt och moget seriöst i perfekt ballans. Grymt bra skådespelarinsatser av Bruce Willis, Morgan Freeman och Lucy Liu. Josh Hartnett som var tämligen okänd för mig gjorde också bra ifrån sig, men jag kunde inte undvika att se Brad Pitt som honom hela tiden. Jag menar Brad Pitt skulle ju vara som gjuten för den rollen. Dessutom är dem ganska lika. Hur som helst så var filmen jävligt bra och ska ses igen.

Av Jönas

Inception - 7.5/10

Mycket spännande och bra film. Många av actionscenerna var utan dess like. Den var djupare och smartare än jag hade förväntat mig, det var så att man fick tänka till lite ibland. Dock så var den väldigt lång, blev väldigt pissnödig mot slutet. Och tema-låten var inge vidare. Den var väl värd 110 spänn i alla fall, drick inte för mycket cola under filmen bara.

Av Jönas
Skrivet av effekthero:

Volvo v70 2,5t

bilden tagen på MoM i nkpg detta är dock övningskörningsbilen, ja är bara 16
pappa/vi har 9 bilar till
Saab 9-5 3,0t, Mercedes E230, t-ford, austin ten, chrysler town and country, dodge dart, opel manta berlinetta, maserati biturbo spider

http://img195.imageshack.us/img195/8102/dsc07317red.jpg

Lägg gärna upp en bild på Darten!

Av Jönas

Time Bandits inte sant?

Av Jönas

Trådskaparn kännar jag igen. Med Razoravataren där. 10/10. Varför har vi en tio-skala egentligen förresten? Antingen vet man vem någon är eller så vet man inte det, så är det för mig i alla fall. Hobbe får 1/1.

Av Jönas
Skrivet av MyRus:

V för Vendetta, inte sett tidigare illa nog. Den var ju riktigt riktigt bra! 10/10

Hehe såg också den nu precis. Hade inte heller sett den tidigare, och jag måste säga att jag verkligen missat något. Den var ju asabra. Tycker verkligen den förtjänar en åtta i alla fall.

Av Jönas
Skrivet av -=FULLMOON=-:

Letar efter ett filmklipp..

En snubbe i staterna? som står och bränner däck med sin bil och folk tittar på. vad jag minns så smälls höger bakdäck och slår sönder bakvagnen totalt. har för mig det var något sportaktig cabbe.

Kanske menar du den med den röda Camaron?

YouTube - Nicks Camaro Tire Explosion

Av Jönas

Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford - 4.5/10

Inte så bra. Tomma dialoger och allmänt seg. Kändes inte som om den ledde fram till något.

Av Jönas
Skrivet av Lolle:

Hoppas det inte ar nan javla vm skit som stoppar den ikvall!

Dem brukar upplysa om sådant i avsnittet innan. Och jag kan inte påminna mig om att dem gjorde det förra veckan.

Av Jönas

Hehe jepp.

Av Jönas

Nope. Svaret finns närmare än du tror....

Av Jönas

Förlåt mig. Jag var iväg en sväng. Ingen har haft rätt hittills.