Inlägg

Inlägg som Mycel har skrivit i forumet
Av Mycel

http://data.fuskbugg.se/skalman01/FarCry0004.jpg

Det var det, Johan. Far Cry är som Loxus skrev snyggt och oerhört imponerande på högsta inställningar, till och med dryga fem år efter release, och står sig väl gentemot många spel som släpps i dag. Åtminstone på konsolerna.

Notera att jag inte har kantutjämning aktiverat, då jag av någon anledning inte uppnått lyckat resultat med det på samtidigt som HDR är aktiverat. Vilket är märkligt, eftersom det främst lär vara ett problem på äldre kort...

Av Mycel

Far Cry för första gången på ett bra tag.

http://data.fuskbugg.se/skalman01/FarCry0000.jpg

Av Mycel
Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zax89
T.e.x. Crysis som är väldigt dåligt optimerat, man får 30fps på en superdator och fungerar inte ens på konsoll, crysis 2 är klart snyggare än crysis och det fungerar helt plötsligt på konsoll...

Crysis är naturligtvis inte världens snyggaste och mest tekniskt avancerade spel utan anledning. Vad gäller konsolversionen av Crysis 2 kommer du bli rejält besviken om du ställt in dig på att få en upplevelse som överglänser Crysis på högre inställningar på en modern PC. Av de bilder på konsolversionerna av Crysis 2 vi sett att döma så är spelet inte i närheten av Crysis ens på 'High', än mindre 'Very High'. Det säger en del om hur pass grafiskt överlägsen CryTek's paradis-shooter är allt annat på marknaden såväl i dag som ett tag framöver.

PC-versionen av uppföljaren är en annan femma.

Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Främling
Legend of Zelda...

http://www.zelda.com/universe/game/phantomhourglass/

För det första är Link i allra högsta grad av manligt kön, och för det andra så har det aldrig någonsin släppts ett Zelda-spel varken till Sony's konsoler eller till PC.

Av Mycel

Alpha Protocol

Batman: Arkham Asylum

Blur

Borderlands

Cities XL

Fallout 3 GOTY

Need For Speed: Shift

PES 2010

Red Faction: Guerilla

Resident Evil 5

För att inte tala om november-releaserna.

Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Loxus
Från demot eller?

Yep. Påminde föga förvånande om The Legend of Zelda: The Wind Waker, inte minst p.g.a. cel shading.

Av Mycel
Av Mycel

Gör dig själv en tjänst och undvik Legendary. Spelet är ren smörja och får spel som Barbie Fashion Show att framstå som spelvärldens motsvarighet till Citizen Kane. Vidare är det ett ohyggligt fult spel.

EDIT: Ett GTX 275 klarar det utan problem.

Av Mycel
Citat:

Är det hans eller hennes hår O.o? Vilket spel också?

Spelet är Street Fighter IV. Det är Zangief's brösthår som syns, och inget annat.

Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Myrsloken91
One of the best games ever!

Ja, faktiskt.

Av Mycel
Av Mycel

Det FSScreen gör är i princip att det automatiserar processen "Öppna paint -> klistra in bilden från urklipp -> spara som...". Att somliga får svarta rutor istället för en faktisk skärmdump är ett hårdvarurelaterat fel och går att läsa om efter ett googlande på problemet. Dessvärre verkar det, på mitt system åtminstone, vara ett ganska utbrett problem, då nästan samtliga spel jag testat att ta skärmdumpar från resulterar i en svart bild när jag använder mig av Print Screen.

FRAPS är ett bättre alternativ tills vidare, då det använder en annan metod för att skapa skärmdumpar.

Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av edgren
Vet du inte exakt vart den är?

Kika lite här. En bit ner i artikeln hittar du Locations, därefter paragrafen GTA IV.

Av Mycel

Det är en Comet och den ska finnas i samtliga lägen, men är mycket sällsynt. Håller med, förmodligen den skönaste bilen i spelet.

Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Oskario
Vad betyder CGI?

CGI står för Computer-generated imagery, vilket innebär de flesta intron och trailers för spel (och i vissa fall filmer). Liknas väl bäst vid vad man förr kallade för filmsekvenser, ofta renderat med betydligt bättre grafik än den som används när du spelar spelet i fråga.

Av Mycel

Mappen AppData i din användarmapp syns bara efter att du valt att visa dolda filer och mappar i mappinställningarna. Organize -> Folder and search options, varefter du går in på fliken 'View'. Nu sitter du förvisso på ett svenskt OS, men du bör kunna hitta det iaf.

Av Mycel

Banjo-Kazooie

Banjo-Tooie

Yoshi's Story

är ytterligare några måsten. Minns att jag hade rätt kul med Blast Corps också, även om det inte riktigt är av samma dignitet som titlarna ovan.

Av Mycel

Bra skit Allexz, fick mig att se fram emot HD-remaken av The First Encounter ytterligare lite till.

Av Mycel

Tillåtmig att presentera den nya, omåttligt populära köksbänken Jericho.

http://data.fuskbugg.se/skalman01/f3j.jpg