Inlägg

Inlägg som Cr0wl3y har skrivit i forumet
Av Cr0wl3y

Heter Karlsson i efternamn men mina lumparpolare tyckte jag såg ut som en italienare så det blev Calzone efter det, nickar det i de flesta spel om inte någon mupp hunnit före......

Av Cr0wl3y

Har importerat grejer från Kina i tio år, har även varit i Kina vid flertalet tillfällen. Inget i Kina är kvalitet, Kina är ett 10 meters land. Allt ser djävligt bra ut på håll men kommer man nära så ser man alla sprickor. När kinesiska leverantörer får en ny kund så anstränger de sig som fan för att produkterna ska ser bra ut vid första och andra leveranstillfället sen blir det skit. De länder i Asien som säljer kvalitet med min erfarenhet är Japan och Taiwan.

När det gäller Europa så kan fan inte Fransmännen stava till kvalitet, de är generellt sett innovativa men de kan fan inte tillverka. Tyskland, Sverige, Norge och Finnar kan tillverka saker. Resten kan vi glömma.

Av Cr0wl3y

Ibland kan man gå för långt men samtidigt så verkar det vara ganska många som har fått dåligt paketerade saker från Inet och vill man få ett företag att ändra på sig så brukar de ofta bara göra det när det svider i plånboken. Antingen för att man får kompensera kunder eller för att man blir av med kunder. Sen vet inte jag hur ni andra fungerar men jag tycker att det är as jobbigt och hålla på och mecka med returer. Om man har köpt något så vill man slippa hålla på med sådan skit, nu har jag personligen inte råkat ut för något från Inet men när man har beställt från andra så är det fan vardag att grejerna kommer fram trasiga.

Har bara på två år nu fått returnera 1st kaffekokare, 1 spis. 1 monitor och en djävla kaninbur (och det är bara grejerna jag kommer på som hastigast) Personligen djävligt trött på sånt.

Av Cr0wl3y

Är det bara jag som tycker att omgivningen på kortet ser lite underhållande ut? Två utbrunna tändstickor på ett litet grönt porslinsfat. En prydnadsgris som hänger över en silverbricka, 1 burk krydda och en trådad mus kopplad till någon form jobbdesktop eller liknande

@Xaves är kryddan till för grisen eller processorn?

Av Cr0wl3y

Bara och gå in på BBBs Facebook sida. Många nöjda kunder där..........

Av Cr0wl3y

Det känns som att när någon lyfter den här debatten så gör de det enbart med syftet att liberalisera synen på droger och för att legalisera lättare droger. Fokus hamnar på att diskutera lagstiftningen snarare än att ge bättre information och en bättre missbruksvård. Håller fullständigt med @karaff
Finns redan tillräckligt med problem för att legitimera ytterligare substanser. Samhället tjänar mer på att lägga pengar/energi på sluta röka kampanjer, hälsosammare mat osv. Den belastningen på sjukvården är betydligt större en missbruksbiten. Det enda helt nyttiga som jag kan se gällande lagstiftningen är strängare straff när det gäller framförande av t ex motorfordon under influens av berusningsmedel. T ex att köra över någon med alkohol/droger i kroppen så att någon bragds om livet borde vara mord och inte dråp eller vållande till annans död eller liknande. Sluta dalta och lås in fanskapen i en gruva i Norrland. Har inget till övers för det här djävla daltandet med folks "rätt att själva bestämma" vad som är bra eller dåligt för dem när det gäller saker som drabbar andra och samhället i övrigt.

Av Cr0wl3y

Haha så många torrbollar. Varken humor eller något utvecklat sinne för sarkasm.....

@inet
Bara jag som väntar på ett passande svar 😀

Av Cr0wl3y

Ointressant hur många styrelsemedlemmar det skall vara und so weithe. Det intressanta med den här tråden är TS umbäranden och GT´s förmåga att dyka upp i sådana här trådar gång efter annan.

Förövrigt så torde GT be TS om ursäkt på ett ordentligt sätt och inte sitta och skylla på att det är fel de inte kan påverka. Allt GT i stort sett gjort i den här tråden är att skylla på andra och på omständigheter utom deras kontroll. Att man som köpare ska hamna i ett ärende hos KFM är fan i mig inget annat än ren skandal. Jag tror de mesta människor som hade fått en felaktig faktura eller flera hade litat på ett företag om de säger att du kan bortse från fakturan och att de fixar det internt.

Av Cr0wl3y

Är inte synd om GT på något sätt. Jobbar också med kunder dagligen och hade jag bemött mina kunder på det sättet som GT gör i denna tråden så hade jag inte haft några kunder. Om man som leverantör har kunder som får problem även om man inte är hundra procent ansvarig själv så gör man sitt absolut bästa för att lösa kundens problem. Om man nu "säljer sina fakturor" osv så innebär det inte att man på något sätt är fri från ansvar. Kunden har fortfarande köpt en vara eller tjänst av dig, vill man ha tillbaka kunden och även slippa negativa omdömen så agerar man i kundens intresse och man gör för guds skull inte narr av kunden eller kommer med skylla ifrån sig argument.

Av Cr0wl3y

@xlr8:
Fick precis samma.

Av Cr0wl3y
Skrivet av xlr8:

Blev ett köp här med. Bara att hålla tummarna och vänta

Skrivet av duckstar:

Beställde ett nätagg som jag betalade och valde att hämta i butik får se om dom hinner behandla orderna innan man slutar jobbet!

Någon som har fått någon respons än?

Av Cr0wl3y
Skrivet av bonafriss:

Jag beställde från misco och det står "pågående" under min order. Får se ifall man får det eller inte

Står samma för mig.

Av Cr0wl3y
Skrivet av Kent:

Extremt tveksamt, måste vara något fel. Normalpriset ligger på över 3K.
674:- inkl. frakt (för Swecmedlemmar) låter ganska enkelt för bra för att vara sant...

I vilket fall värt och testa, funkar det inte så ramlar ju pengarna tillbaks igen

Sen så ska ju erbjudandet anses vara realistiskt

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=452477

Av Cr0wl3y

Beställt, skall bli intressant och se om man får den.

http://www.misco.se/product/product.aspx?P_ItemId=9719137&Sta...

Av Cr0wl3y
Av Cr0wl3y
Skrivet av DavidtheDoom:

950 är en NVMe disk.
Z97 moderkort stödjer generellt sett endast Sata M.2. De moderkort i Z97 som stödjer NVMe är har endast halva bandbredden mot vad SSD:n klarar och där maxar 950 på ca 1GB/s istället för de 2GB/s man får på Z170.

Där var jag för snabb i mitt svar. Bra att du rättade, Har 10GB/s på min Z97a...

Av Cr0wl3y

Moderkortet stödjer M.2 så ser ingen anledning till att 950 inte skulle fungera med den brädan. Slängde själv i en Samsung 950 på ett liknande moderkort tidigare i veckan. Kan dock tipsa om att du med största sannolikhet måste aktivera M2 i Bios. Tog mig större delen av en kväll innan jag hittade det i mitt BIOS

Av Cr0wl3y

@bojaka

Jag har ett gammalt Corsair agg liggandes (TX 650), det har några år på nacken men är fullt fungerade. Jobbar i Göteborg och jag har ingen användning för det. Du kan få det av mig om du vill testa innan du bestämmer dig för om du skall/behöver köpa nytt. Kan kolla exakt vad det är när jag kommer hem från jobbet. Ligger bara i en låda så du kan få det av mig, har ingen användning för det.

Av Cr0wl3y
Skrivet av Србо:

Bättre psu, ssd och chassi för ett par hundra extra än Infinity GT-4:
https://www.inet.se/kundvagn/visa/9610234/https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.pnghttps://www.inet.se/kundvagn/bild/9610234/
120t slutna vattenkylningen från Greattech är inte bättre än Be quiet pure rocks på luft. Det enda som Infinity GT-4 har mer utav är 32gb minne istället för 16gb, 32gb är onödigt.

Det som är konstigt är att Greattech tar 15990 sek. Mig veterligen så har inte t ex Komplett och Netonnet särskilt bra avanser på sina delar, för dem handlar det om att sälja stora kvantiteter. Det som man själv funderar över är hur i helsike de kan sätta så lågt pris på vad jag förmodar är en ganska liten firma?

Av Cr0wl3y
Skrivet av carlosxbox82:

Vem försöker han lura att det är en Gaming laptop? Visserligen så har datorn en "lurar port"
https://www.blocket.se/lund/Bra_Gaming_Laptop_68404063.htm?ca...

Tråkigt att han ska sälja den när han "använder den mer"