Inlägg

Inlägg som Cr0wl3y har skrivit i forumet
Av Cr0wl3y
Av Cr0wl3y

@Neonodia: haha

Av Cr0wl3y
Av Cr0wl3y

Beställde ett grafikkort fär en månad sedan (Postnord skötte transporten), satt och kollade trackingen på jobbet och såg att paketet stod som utlämnat och kvitterat. Eftersom ingen var hemma så antog jag att paketet hade blivit inlämnat hos vårt postombud så jag ringde dit. De hade inte fått något paket så jag ringde postnord och frågade hur det kom sig att mitt paket stod som kvitterat och levererat? De jagade fatt i chauffören och frågade, det visade sig att han kvitterat det själv och lagt det utanför dörren.......... Ett 1080 😉Som tur var låg det där när jag kom hem från jobbet oskadat. Men jag har förstått att detta händer relativt ofta. Kvittenskrav med legitimationskrav, budgeten för reklamationer måste vara hög hos Postnord.

Av Cr0wl3y

@TauroN: Ursäkta sent svar, har varit bortrest på jobb. Den finns kvar, ge mig ett erbjudande om vad den är värd för dig. Jag är inte kinkig 😀

Av Cr0wl3y

Troll

Av Cr0wl3y

Har bara bra erfarenheter av både att sälja och köpa på Sweclockers, undviker själv blocket, Tradera mm. Sen beror det lite på beloppet så klart, är det bara några hundralappar det handlar om så är jag inte riktigt lika försiktig. Mest tragiskt om folk skitar ner sig för sådana summor. Man kanske hade sett på det lite annorlunda om man blivit blåst ordentligt någon gång.

Av Cr0wl3y

Att en tjej runt 30 tänker på barn är ju inte direkt konstigt. Runt 30 så börjar ju många känna att det är dags och gå framåt, man har redan hängt x antal år på krogen, haft ett par förhållanden osv. Sen spelar ju den biologiska delen in också.

Av Cr0wl3y

Avslutar 22.00 ikväll.

Av Cr0wl3y
Skrivet av kortleken:

Väntar på en ryggsäck men den verkar redan vara utlämnad men till vem i så fall, ett fall för postnord att reda ut i raketfart...

Beställde ett 1080, Postnord stod för leveransen (Till dörr). Satt på jobbet och följde trackingen och helt plötsligt stod paketet som levererat och kvitterat på en dörrleverans. Jag ringde upp Postnord och frågade hur det kom sig att ett paket med legitimationskrav stod som levererat och kvitterat trots att ingen var hemma. Visade sig att chauffören hade lagt paketet utanför min villadörr och själv fyllt i kvitteringen pga att ingen var hemma. Nu hade de tur, paketet låg kvar och som tur var så regnade det inte. Undrar hur de hade förklarat detta för återförsäljaren när jag hade reklamerat det.......

Av Cr0wl3y

Användare: @Bobba89
Typ av affär: Sålde
Tillvägagångssätt: Swish
Produkt: WD 2 produktnyckel

Positivt:
Snabb och hederlig

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Cr0wl3y
Skrivet av Bohemil:

@Panosz: Om jag inte hittar den skruven då, vet du var man kan köpa sådana?

Den skall redan sitta iskruvad i ditt moderkort även om det inte ser så uppenbart ut när du kollar första gången (har gjort det på alla brädor jag har sett hittills iaf). Liten djävla skruv är det. På de flesta 1151 kort så måste du in och aktivera M2 stödet i bios sen när du ska köra igång.

Av Cr0wl3y

@Yorgo_:
paranoid Du behöver inte blåsa om något annat, däremot kan ni ju såklart råka ut för det igen då det är svårt att kontrollera de vanliga användarna och banka in vett i huvudet på dem.... Om ni råkar ut för det igen så är det inte för att det ligger kvar något i systemet utan för att någon klantar sig på exakt samma sätt som denna gången.

Av Cr0wl3y

Hade exakt samma issue som du på jobbet. Vår dator "1" var den enda som behövde blåsas. Fanns krypterade filer på vissa delar av nätverket där användaren hade rättigheter. Smittan låg enbart på dator 1. Om du hade haft ett aktivt virus någon annanstans så hade krypterandet fortfarande hållit på.

Av Cr0wl3y

GTX 1070 ASUS FOUNDERS EDITION - SÅLD

GTX 1070 ASUS FOUNDERS EDITION

Nyskick. Knappt använt, ej klockat. Inköpt 2016-08-30 från komplett. kvitto finnes.

Bytte upp mig till ett 1080.

Affär mellan fyra ögon prioriteras. Säljes i eller omkring Göteborg.

/Cr0wl3y

Läs hela annonsen här

Av Cr0wl3y

Ingen aning om det är gog eller steam. det är en kod man reedemar på Geforce.com Står tyvärr inte mer utförligt på Spelkods kortet.

EDIT: Letade lite, Witcher 3 koden är GOG.

Av Cr0wl3y

Spelkoder PC, Watchdogs 2, Witcher 3, Paragon Game ready pack 115 usd

Bud i tråden eller Pm!

Watchdogs 2 - SÅLD
Witcher 3
Paragon Game ready pack: 115 usd in game value

/Cr0wl3y

Läs hela annonsen här

Av Cr0wl3y

Det blev en ny TV. Var dags att slänga ut den gamla. Var ute efter så mycket TV som möjligt för så liten peng som möjligt. En av grejerna var att få ungarna att titta på Netflix på TV istället för trådlöst via sina plattor. Väntar in fiber men än så länge Telias skräpp VDSL och då gäller det att hålla ungarna borta från Wifi så mkt som möjligt

https://www.netonnet.se/art/ljudbild/tv/55-60tum/lg-55uh615v/...

Sen ett onödigt köp men ett roligt sådant. Uppgraderade från ett Asus Founders edition 1070 till följande https://www.komplett.se/product/906202/datorutrustning/grafik... för 6990 sek

Två månader med 1070 men kunde inte riktigt förlika mig med tanken på ett ref kort, löjligt jag vet men va fan kan man så.

Av Cr0wl3y

Om Sverige vill kunna utveckla eget förvarsmateriell och inte bara vara beroende av andra så är export ett nödvändigt ont.

Av Cr0wl3y
Skrivet av zarkov:

Håller med om Kilchoman, om kompisen gillar rökig whisky så har han med stor sannolikhet redan några av de vanliga hemma och då är Kilchoman lite av en outsider. Oban är också trevlig, dock inte lika rökig som Laffe/Lagga/Ardbeg.

@Zarkov @Vintervilan

Tackar för tipset, Kilchoman var mitt i prick, mycket uppskattat av min polare. Grazie Mille