Inlägg

Inlägg som Cr0wl3y har skrivit i forumet
Av Cr0wl3y
Skrivet av spelgubbe:

Tur att man var relativt tidigt ute och fick samsung då (fick 1000 sek rabatt vilket gjorde det värt). Har sett mkt om att micron överklockar dåligt, men problem på stock frekvenser visste jag inte fanns.

Skickades från m.sweclockers.com

Kan man se om man har Samsung eller Micron minne på sitt 1070?

Av Cr0wl3y
Skrivet av Vintervilan:

Finns ju klassiker som laphroaig och Talisker och lite kändare märken, men jag vill verkligen slå ett slag för Kilchoman Machir Bay. Känns lite som en blandning av de förstnämnda.

Skrivet av zarkov:

Håller med om Kilchoman, om kompisen gillar rökig whisky så har han med stor sannolikhet redan några av de vanliga hemma och då är Kilchoman lite av en outsider. Oban är också trevlig, dock inte lika rökig som Laffe/Lagga/Ardbeg.

Den verkar intressant, får nog bli den. Tackar grabbar.

Av Cr0wl3y

Har en kompis som fyller år om några veckor, vet att han gillar skotsk rökig whiskey. Gillar själv malt whiskey men klarar inte av rökiga.

Någon som kan tipsa om en trevlig rökig skotsk whiskey i 3-500 kr klassen då jag själv är novis på området.

Av Cr0wl3y
Skrivet av Kungen84:

Hejsan!
3år har snart gått och de börjar närma sej på allvar med inkoppling av Fiber här i byggden. Föreningen har förhandlat fram otroligt bra pris på Net At Once 200/200 och me basutbud på tv å telefon. Pris nått på 250kr.

Hur som helst så tänker ja välja 1gbit pipan. Men hör läst diverse negativt om just denna leverantör av internet. Nån här som har detta idag och kan yttra sej i frågan?

Va ett (öppet fibernät) så antar jag skulle kunna välja andra leverantörer oxå om de skulle suga. Men som sagt skulle vilja höra erfarenheter av uppkopplingen.

Tack på förhand

Skrivet av Kungen84:

@Cr0wl3y:

Ursäkta? Kan inte få annat än NAO och vill höra både ris o ros såklart av er. Lite därför jag efterfrågar lite speedtest o pingtider.

Men fine.

Du skrev i ditt första inlägg att du hade öppet fiber och ville veta hur NAO är för att du hade läst diverse negativt, så varför ställa frågan om du inte vill ha svaret? Du gör givetvis som du vill men underligt att fråga på det sättet om upplevelser när man redan bestämt sig och bara vill veta folks testresultat.

Av Cr0wl3y
Skrivet av beacon:

Mina erfarenheter av Netatonce

http://nao.vindevag.com/

Ska följa ditt ärende, detta var väldigt intressant. Sitter själv mitt uppe i ett pågående Fiberförening projekt

Skrivet av Kungen84:

Hur har de gått med er som har 1Gbit tjänsten? har 1gbit inom 14dagar nu och är nyfiken. Pasta nå speedtest är ni snälla

Du verkar redan inställd på NAO och verkar dessutom bara vara intresserad av de kommentarer som skriver att NAO är kanon, har du ens läst något av det negativa?

Av Cr0wl3y
Skrivet av Bengt-Arne:

Är rätt förvånande att Södertörns tingsrätt inte kan lagen, eller har Felia så urkassa advokater. Är nästan så man kan känna lite vibbar efter muta...

Har mailat med Telia som inte verkar ha bestämt sig än för om de ska överklaga eller inte. Ska bli intressant och se vad som händer då de är överösta av mail och Facebook inlägg....

Av Cr0wl3y

Dessutom så är du anonym hos de flesta VPN leverantörer. Du är blott en mailadress som de skickat inloggsuppgifter till. Du kan rent teoetiskt kör en VPN till låt oss säga Usa sätta upp en fake mailadress och skaffa ett bitcoinkonto. Betala den vägen som Mickeymouse@gmail.com bla blaha få dina inloggningsuppgifter och sen rock n roll....

Av Cr0wl3y

Några månader sen är mupparna bakom spridningskollen blott ett minne. Deras affärsidé skyndar bara på utbredningen av VPN. Snart sitter varenda hushåll med VPN. Varenda tonåring som har fattat hur man laddar ner lär sig snart varför man bör ha VPN..... Grattis alla providers av VPN, tough luck rättsväsende och försvar när ni ska jaga fulingar😀 FRA är ju inte direkt NSA..... Världens mest uppkopplade land är snart världens mest Vpn användande land😃

Av Cr0wl3y

Lite dyrare men mkt för pengarna

https://www.dustinhome.se/product/5010897233/y700

Av Cr0wl3y

Är det någon som mailat Telia och frågat hur de ställer sig till detta?

Av Cr0wl3y

I5-4690K stock
32 gb ram @ 1800MHz
ASUS 980 STRIX stock

3840x2160 Ultra 40-42 FPS, tycker ändå det flyter på bra

Kommer ett 1070 idag på posten, ska bli intressant och se skillnaden. Ska även skrämma upp CPU (ominstallerat och har inte orkat pilla med det än)

Av Cr0wl3y

Har haft en del issues men de härleder jag snarare till inkompetenta POSTNORD.....

Av Cr0wl3y
Skrivet av Afrasbaba:

Det har tyvärr redan gjorts.

http://i.imgur.com/At7LnKD.png

Det intressanta i det här läget är om t ex Telia ämnar lämna ut dessa uppgifter utan domstolsbeslut i enskilda ärenden?

Av Cr0wl3y
Skrivet av Yolle:

Finns en drivrutin tillgänglig via geforce experience

Ja jag vet, har tagit ner den men de drivrutinerna som finns än är inte optimerade ordentligt för BF 1 än. EA/Dice har inte släppt tillräckligt med data till varken Nvidia eller AMD än.

Av Cr0wl3y
Skrivet av Hymer:

Varför får jag bara ut 60 fps med min rig i 1440p ultra?

Skrivet av _SpaxX_:

Testade det igår och idag! Skön känsla i spelet! Snygg grafik. Ganska lättdrivet ändå.
Dock så har det inte stöd för CF i varken DX11 eller DX12.
Det bara flimrar och dummar sig. Testade den nya drivrutinen men det gjorde absolut ingen skillnad. Tråkigt.

Inga av AMDs och Nvidias drivrutiner är väl optimerade för spelet "på riktigt" än.

Av Cr0wl3y

Låg på 42 Fps igår i 4K med mitt 980 strix, mitt 1070 trillar ner idag eller imorgon. Ska bli intressant och se vad skillnaden blir.

Av Cr0wl3y
Skrivet av ClintBeastwood:

Jag behövde inte validera nyckeln på någon hemsida. Jag aktiverade den i Origin och sen var det bra så.

Själv fick jag inte det att fungera i origin igår förrän jag gick in på websidan och validerade nyckeln. Som vanligt med EA, alltid något oförklarligt fel någonstans....

Av Cr0wl3y

Dum grej kanske men tror några har missat följande. För er som inte fått era beta nycklar att fungera så läs mailet noggrant. Man måste validera nyckeln via en websida (länk i mailet) innan ni kan använda nyckeln i Origin.

Av Cr0wl3y
Skrivet av Mange75:

Detta blir ett givet köp , precis som alla andra titlar i Battlefield serien.
Nu hoppas jag bara att dom inte sabbar alla vapen med en massa sikten och annat mög.
WW1 ska ha järnsikten förutom snipern.
Men spännande kommer det att bli , sen om det håller för 100 tals speltimmar återstår att se när man har det installerat och inställningarna på max

För fan Mange75, tänk dig för nu. Tänk på alla svordomar för varje nytt nummer av BF..... 2an kommer aldrig tyvärr tillbaka.

/Calzone

Av Cr0wl3y
Skrivet av Icte:

Grymt bra pris, verkar även sälja som smör - ena sekunden hade de 35 st kvar, nu 12!z

EDIT: Slut!

Själv köpte man Samsung skärmen och musmattan, inte illa för 999 + 149 kr!

Han köpa 1070 FE

Tvekade först om jag skulle slänga ut stålarna men bestämde mig i tid som tur var.