Inlägg

Inlägg som Cr0wl3y har skrivit i forumet
Av Cr0wl3y

Nu har det gått så långt att polisanmälan är den enda rätta. Hoppas han är avstängd på Sweclockers så att han inte kan göra mer försök till bedrägerier här.

Av Cr0wl3y

hade bytt chassi.......

Av Cr0wl3y

Användare: @Svertel
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Möte, betalning via swish
Produkt: Sapphire 290x Tri-X OC

Positivt:

+ Enkel och smidig kommunikation.
+ Snabbt och effektivt möte.

Negativt:
- Böjd bakplåt (expansionsplatserna) Stod ej i annonsen
- Kylflänsarna var smockfulla med damm, fick plocka isär det och rengöra.

Inga avgörande detaljer, men lite irriterande att man måste börja mecka med grejerna när man precis fått hem det. Sen är det något med många på sweclockers och rengöring. Fixa iordning era grejer när ni säljer. Det gäller inte bara det i det här fallet utan det är många har jag märkt som fallerar där.

Slutbetyg: 4/5

Av Cr0wl3y

Har alltid använt T-röd, aldrig haft några problem.

Av Cr0wl3y

@ClubT:
Lite krångligt men går det inte att konvertera din fil genererad i CutePdf till något annat filformat (en bildfil, Word ect) och sen konvertera tillbaka den till PDF med något annat konverteringsprogram ex Pdf converter pro eller liknande. Det verkar ju som om det är CutePdf som ställer till det.

Av Cr0wl3y

Testa trial versionen av autodwg.

http://www.autodwg.com/

Av Cr0wl3y
Skrivet av anon186252:

@Cr0wl3y: Tja, alla parter kör ju propaganda så det skriker om det i dagsläget. Jag tycker nog att det är mer skrämmande att folk har börjat gruppera sig rätt rejält, även i ett land som Sverige. Och framför allt när jag väl förstod hur lätt folk har för att bli påvärkade utav det.. Hade vart trevligt om alla tog "information" med en nypa salt, istället för att blint lita på det ena eller andra. Tidningar och liknande bör ju inte fungera som en religiös rörelse ändå.. kan jag tycka..

Visst jag håller med, jag är inte särskilt imponerad av nästan någon media idag, då det antingen är "sensationsjournalistik" eller "påverkan av egen sak" i både mainstreammedia och annan fulmedia på nätet. Nästan inga medier idag tar sig tid att sätta sig in i ämnen och belyser dem objektivt. Tyvärr så styr politik och kapital det mesta idag.

Skrivet av Dizzö:

Tro inte på allt vad du läser.
Det där med att det var en ryssattack är fake och ren politik från USA.
"Svensken" som är vän med USA tar ju dock såklart åt sig och måste nu rusta upp sitt försvar mot kommande fienden "Ryssen".

För min egen del så tror jag att ryssen har försökt lägga sig i på något sätt. Sen om det har varit att försöka påverka opinionen eller rent "hacka" något det låter jag vara osagt. Kan nog tänka mig att för vilken underrättelsetjänst som helst som ser någon påverkan lätt börjar jaga mer än vad som finns också, men att Ryssen inte skulle ha försökt påverka överhuvudtaget det tror jag inte ett smack på.
Sen förövrigt, så hoppas jag att saker som detta påverkar oss att rusta upp vårt försvar oavsett om det är sant eller inte. Bara och tacka och ta emot om det får den bieffekten. När det gäller Ryssen så tro fan att de är ett större hot för oss militärt än någon annan.

För övrigt så tror jag världen befinner sig i ett sämre läge än på länge. En egotrippad profitör med storhetsvansinne på ena sidan dammen och en likadan Tsar törstande ryss på andra sidan. Upplagt för katastrof för många mindre länder som kommer bli brickor i det spelet. Ett hot mot frihet och demokrati och miljön i hela världen.

Av Cr0wl3y

Oavsett hur mupparna i Usa håller på så blir jag fan rädd av att läsa all jävla ryssproganda och Putinism i Internetmedia och på forum. Är det något Ryssarna har lärt sig de sista åren är att använda Internet för propaganda och de är fan inte dåliga på det.

Av Cr0wl3y

Nu vet jag inte om jag är blind, men hämtning var?

Av Cr0wl3y

Vi har en marknad som många har en åsikt om men tyvärr så är det få som tar sig tid och skriva i referenserna.

Av Cr0wl3y

1200 sek för ett kort möte i Göteborg (Järntorget/Masthugget)

Av Cr0wl3y

Jag är en otålig djäkel tyvärr Klarar inte av att vänta på något mer än ett par veckor när jag väl har fått för mig att jag ska byta till något.

Det bidde en Galaxy S7 Edge. Nu ska jag bara försöka lära mig och byta lite interface och annat skit

Av Cr0wl3y

1600:- + frakt!^^

Av Cr0wl3y

Om man ny köper en S7 vilken Launcher/interface skall man då köra på? Har aldrig ändrat på någon av de android telefoner som jag haft.

Av Cr0wl3y

Ny premiumlur

Hola,

Sitter och funderar på att pensionera min Note 4 och är sugen på en ny premium telefon. Har dock djäkligt svårt för att bestämma mig för om jag skall köpa något nu eller vänta någon/några månader på vad som kommer. Just nu så funderar jag över 3 varianter dock så känns ingen av dem fullständigt klockren. Finns saker som jag stör mig på iaf om man ska tro de recensioner jag läst. Har någon erfarenhet av nedan telefoner eller möjligen tips på någon premium som jag missat? Kameradelen är rätt viktigt för mig då jag tar mycket kort på ungarna framförallt när de spelar fotboll/handboll

Asus Zenfone 3 Deluxe
Känns som bra hårdvara, mycket minne och bra lagring. Dock så verkar inte kameran få bra betyg. Har ingen egen erfarenhet av Asus telefoner.
https://www.dustinhome.se/product/5010996866/zenfone-3-deluxe...

Huawei Mate 9 Pro
Samma här verkar vara bra hårdvara dock så verkar recensionerna vara lite ljumna. Ser ganska trevlig ut rent utseendemässigt.
https://www.dustinhome.se/product/5010999600/mate-9-pro-dual-...

Galazy S7 Edge
Verkar vara ett gediget bygge med bra kamera och vattentålig som bonus. Dock så är jag inte superimponerad av deras interface. Har haft både Note 2, Note 4 och S5. All deras djävla bloatware och annan skit tycker jag har segat ner de jag provat tidigare. Vill ha ett rappt interface som är ganska clean. Sen är nästa minus lagringen på 32 gb. Jag vet att man kan slänga i minneskort men jag är ingen fan av att ställa in vad som skall sparas var osv. Gillar dock telefonen när jag håller i den, andas kvalite i bygget och skärmen verkar trevlig som fan.

Va säger ni? Ska man hugga någon av dessa eller se vad som kommer framöver, kanske S8 eller om Oneplus kanska plockar fram ytterliggare en bättre modell än Oneplus3t. Har jag missat någon contender?

Av Cr0wl3y

Känn på slangarna på vattenkylningen, om den ena slangen är supervarm så har pumpen gett sig och förflyttar inte vattnet längre.

Av Cr0wl3y

Håller fullständigt med föregående talare. Se till att burken är rensad ordentligt från tidigare drivare. Ställer ofta till problem. När det gäller R9 290x så är fläktinställningen lite knepig i och med att man ställer in fläktkurvan snarare än rpm. En fråga beter den sig likadant i vanligt mode som über mode?

Av Cr0wl3y

@Tohges:
I och med att det inte är tillräckligt tyst för att vara ljuddämpat så kanske det är värt att kolla på chassin som inte säljs som det Jag hade gått på ett chassi som är mer öppet. Många av Phanteks modellerna ser intressanta ut. Sweclockers har ju en del tester av bla Phantek. Jag har tyvärr inga erfarenheter av andra ljuddämpande chassin men Fractal brukar ju bara populära. Betänk att mitt H440 även är utan fönster och det lever om ändå....

Av Cr0wl3y

@tohges

Sitter på ett H440W Silent, måste säga att jag är besviken över ljudnivån. Släpper igenom mer ljud än jag trodde och pga av stolpen för hårdiskarna så är chassit ganska trångt för sin storlek. Jag hade tittat på annat chassi. Det går att ta bort vaggorna men sidostycket är fortfarande kvar och det är fan inte roligt och jobba i chassit. Bra höjd uppåtdock för radiatorn men i övrigt nej.

Av Cr0wl3y

Jag hade bytt kylare och fläkt, ser ju ut som om tidigare ägaren har mördat kylaren fullständigt....

Corsair H60 på webhallen i bulk för 500 spänn. Kör en H80 i min node och det får plats utan problem trots fullstort graffe.

http://www.webhallen.com/se-sv/datorkomponenter/163235-corsai...