Inlägg

Inlägg som SimRacer har skrivit i forumet
Av SimRacer
Skrivet av leafbranch:

En ung flicka ( född 95 ) omkom på en rallytillställning som jag var på.
Är lite små chockad och känslosam nu även om jag inte stod vid det området av sträckan eller såg själva olyckshändelsen, såg dock efter kraschen. Fan också! Fan vad synd...känns extra mycket när det är en yngre person.

Tankarna går till henne, och hennes familj och anhöriga.

Håller med om att det är tragiskt och det är mycket olyckligt det som har hänt.

Min tanke som gick var hur dessa personer var placerade på bansträckningen.
Olyckan verkar vara vid en vänstersväng där folk har varit på utsidan av kurvan, dvs inte vid sidan där apexen(tangeringspunkten för kurvan) är utan den andre sidan där det är ej tillåtet att vara. Varför man inte ska vara där är pga när man svänger vänster och om man inte har grepp så är det en stor risk att man kanar rakt fram och träffar vad som finns på utsidan av kurvan. Och i rally så är det en risk som är påtaglig beroende vilken kurva man är i pga underlaget och tävligens utformning.

Jag vet inte hur denna sträckningen ser ut, men enligt preminilära uppgifter ser det ut som att man varit där man ej skall vara

Av SimRacer

I dag satt det fast en inte så snällt skriven lapp i tvättstugan. Den innehöll hot om att någon skulle dö(genom att få huvuet avhuggen) om inte personens grejer fick vara ifred. Vem lappen är riktad till vette tusan då den täcker en hel del platser där den är upptejpad. Samma person har skrivit en liknande lapp för någon månad sedan med typ samma innehåll. Får nog ta och höra med hyresvärden vad som kan göras. Det är inte så roligt att se sådana lappar även om den inte är riktad mot mig.

Av SimRacer
Skrivet av Bjebbosten:

Kan man köpa julmust redan? vart?

Jag köpte julmusten från Ica Kvantum här i Bålsta och jag tror de fick in julmusten förra veckan.

Av SimRacer

http://farm3.staticflickr.com/2894/10094279675_c30a940c21.jpg

Skaffade mig G27:an för jag tröttnade på min DFGT ratt då den saknar h-låda samt koppling.
Köpte mig en julmust för att få lite julkänsla här hemma, det är ju nästan vinter nu

Av SimRacer

Det är inte så enkelt att konvertera bilar rakt av från GTS/ETS1 till ETS2 som det var mellan ETS och GTS. Hur mycket svårare det är kan jag inte svara på då jag inte försökt mig på någon konvertering eller mod till ETS2.

Av SimRacer

Har införskaffat mig två tårtor, Blowout från Sveafireworks samt Thunderbird från Nova Pyrotechnics (JULA sålde dessa). Skall bli kul att se Thunderbird tårtan och se hur den är gentemot video från tillverkaren. Blowout såg jag på provskjutningen här i lilla Bålsta

Av SimRacer

24

Av SimRacer
Skrivet av Mr. Bravo:

Namn/länk? Använder också lokala taxin för långa sträckor, särskilt med min magiker, men det känns ju tyvärr för mycket som fast travel. Denna modden vore nog då riktigt nice istället, om det är lite fart på vagnen då dvs jämfört med att springa

Det är nog http://skyrim.nexusmods.com/mods/15094 (ScenicCarriages) som Buio använder, den gör verkligen en hel del för inlevelsen (använder den själv).

Av SimRacer
Skrivet av Zuggmate:

Mina kompisar häcklar mig för mitt online-namn, Zuggmate....

Jag tycker inte att det är konstigt eller fult bara ett lite annorlunda namn

Själv har jag ett annat online-namn i spel och flera olika forum och det är Popgumman.
Hade namnet Simracer förut men efter flera missöden på demot i SWAT4 på någon server med en hel del svenskar så var det dags att byta namnet och lära sig spelet(inte skjuta på allt som rör sig). Jag fick idén till namnet av min styvbror som kallade sig några få gånger som poplady och jag gillade det, men jag ville ha det lite mera svenskt så jag böt ut lady till gumman.

Av SimRacer

"I am obsessed with Miley Cyrus and I hate it because my life ambition is to become a porn star."
Yeah right, jag som inte ens visste vem Miley var innan jag googla hennes namn och det där jobbet känns inte som min grej

Av SimRacer

Jag förbrukar ca 220kWh per månad med datorn i gång 24/7 och detta i en 1:a på 48kvm.

Av SimRacer

Kommer ihåg när CS var i något beta stadie och man fick ladda ner det med sitt underbara 56k modem från US Robotics, tog halva natten och självklart kunde jag inte sova medans den höll på att ladda ned. Installerade spelet och började spela den tid jag hade kvar av min vecka som jag fick använda internet. Pingen var ju skön när jag spelade CS, ca 180 om jag minns rätt.
Vi hade den vanliga abonnemanget med halva priset efter 18 och vid helger, så jag hade bara en viss tid per vecka(ca 8 timmar eller om den var lägre) som jag fick använda internet.
Och att ladda ned en låt tog ca 5 minuter, vilket innebär att ett helt album brukade ta över en timme att ladda ned.

Av SimRacer

M7 priest är ganska så dålig med den första kanonen det håller jag med om. Men den blir mycket bättre med den andra kanonen, då du kan köra counter-arty genom att den kan skjuta från banans kant till den andre, beroende på hur stor banan är. Vilket gör det mer intressant enligt mig, då du kan skifta mellan olika uppgifter under matchens gång. Har kört ryska spgn till su-5 och jag gillar inte att man inte kan skjuta över hela banan med någon av dessa från su-5 och neråt i tier på de större banorna. Priestens andra kanon funkar lite sämre på kortare avstånd än ryska sidan, men det gör mig inte något då jag inte behöver vara så nära frontlinjen.

Av SimRacer

The Moniker får min röst för jag gillar framträdandet och låten, jag blir glad av den helt enkelt

Av SimRacer

http://farm6.static.flickr.com/5172/5479849697_7d8c9e5588.jpg

Köpte denna dvd (Formula One Season Review 2008) från amazon.co.uk för 60 kr med frakt. Har en annan beställning från deras marketplace som jag hoppas kommer fram mitten av nästa vecka. Den handlar också om motorsport, dock inte om F1 utan rally

Av SimRacer

World Of Tanks har inte tagits upp. Spelet är i open-beta stadiet just nu men kommer vara free2play när det släpps, med möjligheter att spendera pengar för guld (som kan användas till premium account och andra grejer). Tråd om spelet finns här i forumet.

Av SimRacer

Har också haft ett irritationsmoment i tvättstugan, snubben som var före mig körde torktumlaren 1½ timme över sin tid så att jag fick vänta på gubb***. Riktigt störande när det är 30 minuter mellan passen :/

Av SimRacer

Wohoo, vad långsam jag känner mig

You reached 155 points, so you achieved position 28234 of 53772 on the ranking list

You type 217 characters per minute
You have 24 correct words and
you have 0 wrong words

Av SimRacer

Inte bara jag som inte kan sova tydligen, jippi
Gick och la mig 00.10 vaknar 01.30 helt klarvaken. Får var glad att imorgon är det troligtvis ingen riktig skoldag, utan en info träff för oss som går i komvux kl. 10.00.

Mindre glad är jag för att ekonomin kommer vara mycket svårare att få ihop än förra halvåret då jag jobbade(hade en inte önskvärd effekt på skolgången) och gick på komvux. Fast det gäller bara att se till att fixa sina utgifter till det minimala så går det nog bra.

Av SimRacer

Min framtid som jag vill ha det är att jag jobbar med svetsning på något stort bygge. Sen skulle jag vilja bo i en shysst lägenhet, inte nödvändigtvis inne i stan utan lite mer utanför. Jag skulle bo nära en storstad med bra jazz-ställen som man kan besöka under kvällarna som man har ledigt. Lite skön juice eller nåt annat gott att dricka med bra liveuppträdande är nog underbart.