Inlägg

Inlägg som GuDis har skrivit i forumet
Av GuDis
Skrivet av Crazy Ferret:

Då slapp du(?) undan lindrigt ändå ... Mig skalade de bort 8 mm som mest för på en enda slipning (inga hack eller dylikt), plus att kniven fick en helt ny kurva (har två identiska, varav endast en åkte på knivbrevsslakt). Det var första och sista gången de fick handha mina knivar kan jag säga!

Åhhh fyfan... Det är dit man skall skicka knivarna för att få tandpetare tillbaka 🤮🤮😱

Det är en jäkla rut att man kan slipa själv, har både stenar ch bandslip om man skulle behöva göra lite reparationer på knivar med.

Av GuDis

Annonsören har avslutat denna annons.

Av GuDis

Har exakt samma problem och har premium is, kollar I stort sett enbart på ipad eller apple TV utan adblockers....

Blir ju tokig för fan..

Av GuDis

Ramla in på cleancut.se och kolla, de har ett gigantiskt utbud och de hjälper dig gärna.

Av GuDis
Skrivet av Lagerlöf:

Då hade de garanterat inte funnits kvar..

Läs recensionerna på nätet eller vad folk säger om den i forum mm.. 3st slipningar av en helt ny global kniv gjorde att den blev 1cm (!) lägre.. Det är inte ok.

Av GuDis

Skicka en bild till mig på kniven så kan jag ev fixa den åt dig.

Knivbewv låter du bli att skicka till för de pajar bara din kniv.

Av GuDis

M.2 SSD 500Gb - 1Tb

Söker efter en M.2 SSD, kapacitet skall vara mellan 500Gb och 1Tb. Helst WD eller Samsung.

Hör av er om ni har något. Face 2 face affär runt Göteborg är att föredra.

Läs hela annonsen här

Av GuDis

Nu har man testat med allt som går att läsa på nätet om denna uppdatering/uppgradering..

Har idag en W7 licens men jag får inte upp den där ikonen som man skall få med reservationen. Det skumma är att jag inte har KB3035583 installerad på datorn och den finns inte i win update heller..

Hur i hvete skall man då kunna peta in en reservation ?

Av GuDis
Skrivet av Storage Jar:

Tror inte man ska beskylla amd för det där. Var med om precis samma som du med mitt 680 med dcu II-kylare.
Asus gör för tunga kylare helt enkel, det är vad jag tror.

Helt rätt, det var egentligen det jag menade. Direct CU II kylaren är bra, men tung som fan.

Av GuDis
Skrivet av sozage:

Har exakt samma problem, börjar tro att kortet är sönder...

Hej på er, jag kan relatera till era problem då jag för en tid sedan köpte ett Asus 7950 Direct CU II och döm om min förvåning när det visar sig att kylaren är för tung för de fjädrar som sitter på skruvarna som håller upp kylaren genom kretskortet. Detta uppdagades innan garantin gått ut. Men jag orkade inte skicka tillbaka kortet.

Så efter att ha fixar så att kylaren inte hängde mer så fungerade kortet ca 8 månader efter det sedan fick jag exakt samma problem som ni har nu i denna tråd.

Jag provade allt.... Inget funkade, ibland kunde jag spela i 2 timmar ibland kunde jag inte ens öppna googlemaps för att hitta en beskrivning. Datorn kunde fortfarande fungera på jag kunde prata med kompisarna på mumble mm. MEN grafiken buggade ur.

Gjorde chansningen på att köpa ett nytt kort. (EVGA GTX780) avinstallerade AMD drivrutinerna och tryckte i Nvidia kortet och startade datorn igen, efter installation av drivrutinerna har inget kraschat längre...

För mig blir det inget mer AMD gfxkort.

Men till kontentan - GPU:n måste tagit stryk på något sätt den första gången vilket sedan eskalerade som till sist gjorde att det kraschade mer o mer..

Av GuDis

Jävlar i havet med skepp du hade då !!!

Av GuDis

En jäkligt dum fråga....

Det finns bara hangar modulen ännu väl ??? Så det går inte att flyga någon ännu ?

Av GuDis

Du menar att har köpt en Ipad mini väl ???

Att det står att laddning ej stöds så brukar det vara för att din ljudanlägning inte ger tillräckligt med ström för att ladda Ipaden.

Det med ljudkontakten är ju konstigt då du kan använda ett headset från en Iphone 5 till Ipad "retina" och en Iphone 4.. Det tycker jag säger att kontakten är samma i dessa enheter. Har dock inte provat på en padda mini...

Av GuDis

Tackar !!

Jag får testa mig fram, har jag tur kommer tv:n i morgon.

Skrivet av Gunmoses:

Jag har en UT50 manual här och kan konstatera att den tar dom flesta formaten men jag ser inte Dolby TrueHD eller DTS-HD i listan. Har du DLNA-server på din NAS så är det säkert inga problem att spela från den. Jag har inte haft tid att koppla in min tv än fick den igår.

Av GuDis

OK, det var ju kul

Då har man lite att fixa med här hemma nu när skärmen dyker upp. Någon här som vet hur bra mediastöd som tv:n har ?? Vilka filer mm tar den rakt av, och funkar det att koppla den rakt till min Netgear Readynas DUO ?

Skrivet av monster08:

VT50 är den bästa PlasmaTVn du kan köpa 2012. Den är sjukt fin. Den har precis också blivit utnämnd till bästa TVn 2012-2013 av EISA.

Appropå topic: Jag köpte mig själv en ST50 i måndags och måste säga att det är en underbar tv. Okalibrerat på True Cinema läget är den fortfarande riktigt bra direkt ur lådan. Är ingen videofil så tror inte jag lägger pengar på något sådant heller.

Av GuDis

Hej på er,

jag köpte precis en Panasonic TX-P55VT50Y står den sig fortfarande bra i konkurrensen mot LCD/LED ?? Jag köpte den utan att se den, så den kommer hem om någon dag.

Köpet baserades på att kompisen har en föregångare till VT50 och han överöser den med lovord..

Av GuDis

Haha, tummen upp för det...

En utekväll hamnar lätt på 1500-2000 om man gör det ordentligt.

BF3 är sjukt kul när man kommer in i det ordentligt OCH har polare att spela med ! Att springa o lägga sig i en buske med 12x sikte på en JNG-90 gör ju knappast att man cappar flaggor iaf.....

Skrivet av dysenteri:

Premium kostar ju mindre än en utekväll med polarna, så jag köper det garanterat.

Av GuDis

Jag undrar vad ni har för burkar för jag har då fan inte fått sämre FPS !!

Sedan om det är trögt eller inte det är ett val du får göra !!

Jag hade sämre FPS med AMDs nya drivisar så jag drog in de äldre igen och hade samma FPS som innan igen !! Det är inte alltid så att nytt är bättre !

Jag har inte yttrat mig om att dina komponenter blir sämre i din dator. Jag har då inte haft några FPS sänkningar hos mig !

Av GuDis
Skrivet av Lasergurka:

Haha, det där var ungefär lika trångsynt som folk som hävdar att influensavaccinet för svininfluensan inte hade några biverkningar bara för att majoriteten av befolkningen inte kände av dem.

Bara för att alla inte drabbas så är det onödigt att yttra sig om något du inte vet någonting om.

För övrigt är det ju grafikkortet som till störst del, om inte helt, bestämmer vilka problem du kommer ha och vilka du kommer slippa.

Sen att problemen uppstår som följd av en uppdatering gör det väl rätt uppenbart att det inte handlar om någon instabil överklockning?

Haha, alltid lika roligt att hoppa in på en sådan här tråd där det bara är en massa whiners som tjatar på ett spel som funkar. Så frågan är hur många det är som spelar utan problem jämfört med hur många som inte har problem....

Sen är det ett allmänt gnäll om FPS mm, men som någon skrev innan !! Sänk inställningarna då !!

Sedan är det känt att origin har haft problem som attan nu några dagar, men det brukar inte innebära att du blir utkickad i en runda som du lirar. Bara att man inte kunde joina en runda. T.o.m de som var inne på en server kunde spela vidare...
MEN det har ju inte med själva spelet i sig att göra.

Netcode mm kan jag hålla med om att den behöver rättas till då man tycker inte om att bli beskjuten men man dör inte förrens man kommer förbi ett hörn...

Men ni måste fatta att det är VÄLDIGT många som spelar utan några krascher eller frysningar mm mm !! Så vad gör just DEM speciella !! Säg det istället för att sticka huvudet i sanden och bara klaga !

Sedan att det är så många som har problem det fattar man när man läser på sidor som denna. MEN dra inte alla över samma kam!! För det gör fan inte jag iaf !

Av GuDis

Jag vet inte riktigt hur man ska säga det, men det är MÅNGA som spelar spelet och inte har NÅGOT problem !!!

Hur kommer det sig då att ni bara skyller på DICE om att de ska rätta till problem som bara vissa har ?? Det låter mest som att det är fel i era burkar där hemma.

Jag har spelat otroligt mycket bf3, det har blivit ett par timmar varje dag nästan sedan spelet släpptes. Jag har haft lite problem i början, men nu kan jag spela hela dagar UTAN att något kraschar....

Jag har med köpt mycket komponenter till datorn och det enda som INTE är up to date är mitt grafikkort som är ett 5870.

Det som jag hade problem med var de nya drivrutinerna från AMD !!!! FPSen sjönk med runt 30fps om man jämför med drivrutinerna tidigare, bara att avinstallera dem och skicka in de äldre igen.

Så åter igen !! Kolla över era egna bukar innan ni kastar skit på ett spel som används av MÅNGA varje dag utan problem. Tex ta bort ev klockning av dator o GPU o testa igen mm mm.....