Inlägg

Inlägg som AzeeM har skrivit i forumet
Av AzeeM

Skickade också tillbaka musen då jag också inte gillade att jag inte kunda lyfta musen på samma sätt. Dock ångrar jag detta då jag tror som Vaezilon säger att det är mer en vanesak. Matrialet på Naos5000 är så extremt bra, Aldrig hittat något bättre, och sidoknappar är så perfekta det kan bli.

Gått igenom ett antal möss nu (Naos 5000, EC1 Blue, MX518, QPAD5k (gillade inte alls denna), G9) inte hittat någon ersättare åt min IE 3.0

Av AzeeM

Ser riktigt trevligt ut, kanske blir att byta ut mitt Lian LI A71F till detta

Av AzeeM

http://www.inet.se/produkt/5321611/scythe-kaze-master-pro-5-2...
Den är klockren har själv en sådan, Ända negative för min del är att jag skulle velat haft typ 8-10st kanaler så jag kan styra alla min fläktar.

Av AzeeM

Jag har ett Lian Li A71F vilket är ungefär samma chassi dock är det 140mm i fronten istället. kör förtillfället med 4st Scythe Gentletypon 1850 Fläktar, 2x Toppen, 1x Bak, 1x i 5.25. Tidigare kört 1450 fläktar och jag märkte att det blev bättre temperatur när jag körde med 1850 bak istället. Dock är fläktarna i toppen helt meningslösa. Märker ingen skillnad ifall de är på eller inte.
Dock något som gjorde bra skillnad för CPU för mig var en 120mm fläkt i 5.25 platsen som du också tänkt på. Jag har aldrig lyckats få någon bra luft till den men nu sänktes CPUn med 1-3 grader när jag använder fläkten där. Så det är att rekommendera.

Bara använt Noctua, Lian Li & GT fläktar och av dem är GT fläktarna överlägset bäst. 1850 är att föredra ifall du har en fan controll eller kan styra ifrån moderkortet, annars är 1450 fläktarna bra.

Av AzeeM

Jag har försökt kontanta webhallen om information hur snabbt de kan få in musen utan resultat. Är också riktigt sugen på BE versionen, min 3.0 börjar bli riktigt slö så köpte en Naos 5000 men tyckte inte alls jag fick något grepp så en DA:BE verkar vara ett bättre val (kanske). Testa kontakta webhallen och fråga vad leveranstiden är, du kanske har mer lycka än mig.

Av AzeeM

Ifall du nu inte har köpt någon kanske du kan kolla på en Mionix Naos 5000?
Köpte precis en sådan efter att ha använt min 3.0a i typ 9år. Hittils gillar jag den skarpt inte riktigt vant mig vid greppet men ungefär lika stor som 3.0an vilket var nice tyckte jag.

Av AzeeM

Lite intressant att se att vi är fler som har problem med kortet, tänkte maila cdon och kolla vad de säger. Läser jag sidan rätt kommer de skicka kortet vidare till asus vilket resulterar i ett antal veckor utan gfx, och det får man ju ångest över.

Av AzeeM
Skrivet av lakej:

Satte precis i mitt 580 från asus också. Låter som en flyga flyger mot en glasruta i spel.. Jävligt trist.

Mitt gör ungefär lika dant. Fick det igår. Väntade mig ett helt dunder tyst som mitt Gigabyte gtx 460 OC, tråkigt att det inte vari så ska försöka tweaka lite senare för att se ifall man kan fixa det

Av AzeeM

Det är bara namnet.

Av AzeeM

Japp det ser ut så. Jag köpte 6gV2an i måndags, och jag älskar det. lätt bästa tangentbordet jag har haft (hade Saitek Ecplise II i ca 2-3år innan). Hörde massa säga att svarta brytare ska inte vara sköna att skriva med, men jag älskar det. Man blir glad varje gång man får skriva på det

Av AzeeM

850Mhz core 1700Mhz shader 4400Mhz memory 1.037v Gigabyte ~75 C i FurMark.

Av AzeeM

Ojoj då var den klar alltså Härligt musen var epic!

Av AzeeM

Jag får precis samma problem på min Noctua D14, kollat säkert 4ggr så allt sitter alltid samma sak, får köra med öppen låda för att få hyffsade temps.

Av AzeeM

Är knappt så att den varma luften stiger då det är så långt till tak där moderkortet stannar. Sen kan det ju vara fläktarna man få med också känns som att de inte drar så mkt luft som man vill. Sen som du säger så tror jag att insuget stoppas nog av hårddiskburana, täntke modda dit 2x120mm på andra sidan men inte riktigt hunnit än.

Av AzeeM

jag har Lian Li PC-A71FB vilket är A70 fast men dörr, och jag kan tyvär inte rekomendera det, är ingen vidare luftcirkulation i chassit, Då har jag 2x 120 i taket, 1xbak och 2x140 i fronten, men får sämst temperaturer iallafall så kör med sidan öppen nu istället. Personligen hade jag nog kört på ett ATCS 840 eller liknande ifall jag skulle köpt ett nytt.

Av AzeeM

CPU: P21190, i7-930 @ 3265mhz
GPU: P14827, Gigabyte 460GTX 1GB OC @ 800/1600/2000mhz
OS: Win7 64 Ultimate
Test: Performance
Poäng: P16031
ORB: ORB - World of Performance fungerar ej atm

Av AzeeM

Du kan antingen ta bort toppen på minnerna eller göra som jag ifall fläktken kommer precis över dem bara sätta den en bit över dem så kan man ha kvar dem

Av AzeeM

Jag har själv monterat dit min stock fläkt på i7 930 igen då min Noctua D14 var defekt, får liknande temperaturer som dig. så det är normalt.

Av AzeeM

A71FB versionen har inte löstagbar moderkortsplåt.

Av AzeeM

Mitt var så som Overclock3d fick det, allt var perfekt paketerat, i atistatic påse mm inget att klaga på.