Inlägg

Inlägg som AceRiiich har skrivit i forumet
Av AceRiiich

Vet att detta är en gammal tråd, men vad skall man göra i dessa tider egentligen..? Bygga en Magic Mirror!

Så jag tänkte att jag kommer följa https://magpi.raspberrypi.org/articles/build-a-magic-mirror och använda https://www.slojd-detaljer.se/sortiment/tra-metallslojd/plast... som "spegeln"

Min fråga är: För er som har byggt en som använder en spegel som är STÖRRE än skärmen, hur mycket syns det att skärmen inte går hela vägen? Några bilder på exempel i tända / släckta rum?

Av AceRiiich

Behövs Anti-Virus?

Jag var inne på denna tråd http://m.sweclockers.com/forum/trad/1431841-vilket-ar-det-basta-gratis-virusskyddet-for-windows-7 och en av medlemmarna sa att "har man sunt förnuft så behöver man ingen antivirus. Jag håller inte med där då det finns många sätt man kan bli infekterad.

Jag funderade dock om man behöver fortfarande AV om man har ett rent speldator, att man tex. avinstallerar alla webbläsare samt avaktiverar IE i Windows komponenter.

Då är min fråga:
Kan virus ta sig in i datorn även om man kör en ny install av Windows och avaktiverar IE det första man gör?

(Detta är mer en teoretisk fråga då jag är datorkunnig men är inte så insatt i säkerhet och blev fundersam efter tråden)

Av AceRiiich

Ett enkelt sätt att testa, koppla skärmens DVI port till något annat (TV, annan dator) och se om skärmen gör samma sak

Om den inte gör det, så är problemet datorn och då har du lite mer aning om vad problemet är

Av AceRiiich

Rolig Tävlings Idé!

Grattis till alla vinnare!

Ville bara säga att jag tyckte att idén att ha en tävling inom BF4 är jätteroligt! Bara synd att jag inte har fått min nya dator än så har inte haft möjlighet att vara med och spela, näste gång dock! Hoppas det blir fler BF tävlingar!

Av AceRiiich

Ska bli intressant att få spela den! Gillade inte alls 2an, men tyckte att det visade att 3an skulle handla om att du skulle få åka runt hela jorden och förstöra "bossen" i 2an över hela världen, lixom, tänk olika världsdelar i Crysis grafik! <3 Blev så besviken när jag hörde att vi skulle tillbaka till New York..

Av AceRiiich

Mer!

Av AceRiiich
Skrivet av Diversion:

Det torde väl bero på om proxyn loggar och om leverantören av tjänsten finns i ett EU land så att de har skyldighet att lämna ut dessa på begäran. I vilket fall så är det inte innehåller som skall sparas. De uppgifter de begär ut kan visa att du varit uppkopplad mot tpb men inte hur trafiken sett ut.

Intressant. Men vi säger tex att man skulle vara uppkopplad mot tpb och ladda upp 24/7, då kan de se att man har varit uppkopplad men inte vad man gör, Undrar om de finns en bra ursäkt till de

Av AceRiiich

Proxy?

En grej jag undrar över är kommer de kunna se en hel kommunikation tex. allt som går igenom en proxy, eller bara att jag kopplar mig till en proxy server?

Av AceRiiich

Va IAF Glada att ni inte behöver betala varje månad! :3

Av AceRiiich

Haha aa jo, hade tänkt mig en under 100 lappen nä jag köpte nytt moderkort precis fick ingen brygga... Skicka en epost till Komplett idag, och en as sjyt kille sa att han skulle kolla om det fanns någon som bara fanns liggande om han kunde skicka! Finns inte många åna människor kvar (:

Av AceRiiich

SLI Sladd

Någon som har en SLI sladd som ni inte använder? (: Helst en sån som är lite längre eftersom på ena grafikkortet har jag en custom fläkt som är i vägen för direkt anslutning av SLI så måste ha en lång sladd som kan gå runt den (:

Helst en: http://www.24seven.nu/19-96-thickbox/sli-brygga.jpg

Av AceRiiich

Blå dator! <3

Av AceRiiich

Du kommer behöva ett jävla bra grafikkort som klarar av det, men om du öppnar VLC på den högra skärmen, maximerar rutan, men inte helskärm (asså när man dubbelklickar) och kör igång filmen, sen sätter igång ett spel på din primary skärm

Av AceRiiich

fail xD