Inlägg

Inlägg som Lelle91 har skrivit i forumet
Av Lelle91

Men för i helvete ska det vara så svårt för så stora företag som telia o comviq att kolla specifikationerna på de produkter de säljer?! Dem fattar väl att folk inte köper en telefon om man inte vet vad det är man får?

Av Lelle91

Kommer amd införa UEFI i moderkorten med de nya sockeln???

Av Lelle91

Någon som har koll på om några kommande AMD moderkort kommer få UEFI??

Av Lelle91
Skrivet av Eduardo:

Hur snabbt internet har du?
Jag laddade ner Windows 7 x64, Svenska versionen i början av veckan och det tog väl ett par timmar som max.

Sitter på 100mbit från BBB.

Har du inte alltför långsam uppkoppling så kan det vara värt att testa starta om nedladdningen.
Du laddar inget annat under tiden förresten?

Ja har också 100 mbit nät och har prövat starta om flera gånger t.o.m. ladda ner ny downloader men är alltid samma sega hastighet :S Nåja de går ju framåt xD 1% på 4,5 timmar innebär att de blir klart om 450 timmar xD

Av Lelle91

Någon som vet hur lång tid det ska ta att få ner Win 7 64 bit swedish med downloadern? Har hållit på i 3 dagar streck nu och inte fått mer än 28% klart. Känns som det är lite väl seg hastighet och det är väl inte så för alla

liksom 1% tar 4,5 timmar xD

Av Lelle91

Är det någon som har fått nya upplysningar om HTC kommer släppa det nya HTC Sense till äldre mobiler? Det är för mig den stora dealbreakern eftersom utöver det så skiljer det inte särskilt mycket mellan DHD och Desire utöver stor skärm och unibody-skal (vilket är uber iof.) och då kan man lika gärna skaffa en Desire.

Själv är jag inte alls intresserad av Samsungen för den känns så billig med plastskalet + väger ju ingenting, man märker ju knappt att man har den i handen?!

För fasen Samsung, ni lyckas göra en imba of doom mobil men gör ett skal som ser ut att vara för mobiler under tusenlappen xD Om dem hade gjort ett mer kvalité inriktat skal skulle den ju slå varenda mobil på marknaden.

Av Lelle91

Jag är också inne på att skaffa ny mob. o du är inte ensam om att va intresserad av Desire o DHD. De ända som skulle göra att jag skulle ta DHD över Desire är attdet inte är säkert att Desire får de nya HTC Sense. Utöver det är det annars bara den sjukt grymma byggkvaltén på DHD, aluminiumskal = dregel.

De andra grejerna som bättre grafikmotor, lite mer megapixel och dubbla led flash tycker inte jag är viktigt. just my opinion.

Av Lelle91

Är det någon som vet om det finns möjlighet att skaffa ett kraftigare batteri för den? Man har ju sett att det finns att skaffa mycket kraftigare batterier för t.ex. htc desire. Uni-body designen gör mig lite tveksam när det gäller batteriet och 1250 mAh känns lite för lite.

Hitta en sida där de utförligt testar och recenserar htc Evo som är i princip samma telefon fast för amerikanska marknaden.
Android Evolved: The Sprint EVO 4G review – Android and Me

Det står att om man pressar telefonen till max räcker batteriet 3h och 33 min ?! är de bara jag som tycker att det är lite eller är alla dagens mobiler strömslukande monster?

Av Lelle91

Ja har suttit och väntat på de här x) Desire HD är lite för stor och klumpig anser jag men Desire Z är man ju supersugen på Synd bara att det är en så jädra ful färg :S Någon som vet om den kommer i nån annan färg en den gråa?? Tycker den ser såååå tråkig ut i grått.

Av Lelle91

Är det någon som har någon erfarenhet av wildfire:
-när man tittar på film (inlagda från datorn)
-youtube
-om "Swipe" finns till den
-Androidmarket, hur många appar eller viktiga appar går man miste om p.g.a. upplösningen

Jag har beslutsångest om vilken mobbe man ska ta, Wildfire eller Desire. Ja vet att de inte är i samma prisklass men är de värt att lägga nästan den dubbla pengen för desire?

Av Lelle91

Jag håller på att uppdatera bios via usb-minne men de står i manualen att man ska spara filerna i "FAT 16/12". Vad är det? Kan bara hitta FAT, FAT32, exFAT som filsystem

Av Lelle91

Om du har plats ska du verkligen ta noctuan Köpte en NH-D14 förra veckan från Inet och processorns temp. går inte högre en 30 C i load med en fläkt på 400 rpm! (jag tog bort nf-p12 och använder den på ett annat ställe)

Den ÄR helt ljudlös.

+ Med NH-D14 får du 6 års garanti jämfört med H50 som bara är 2 år.

Av Lelle91
Skrivet av whisky:

Jag har varit i kontakt med Komplett och det var inga som helst problem att få det bytt. De ska även skicka en returfraktsedel så att jag inte behöver lägga ut pengar på returfrakt. Jag hoppas innerligen att det inte är ett nytt moderkort som krävs då jag inte har slantarna för det just nu. Visst, nu kostar ett nytt 775-moderkort inte så fasligt mycket, man kan ju hitta kort från 400.- men jag vill helst ha ett med fyra minnesplatser för att inte tappa minne, idag har jag 4x1GB och har inga planer på att byta ut minnet i brådrasket. Iofs klarar inte de uråldriga styrkretsarna att leverera mer än 3.2GB till Windows, men ändå. Har redan lagt ut 900 spänn på problemet med grafikkortet eftersom jag passade på att byta nätdel samtidigt.

Jag returnerar kortet och håller tummarna för att det bara är kortet som är trasigt och inte moderkortet som är för dåligt.

Okay, ja ska pröva att uppdatera bios och se om de hjälper något (Måste bara lära mig hur man gör xD) Om inte de funkar så skickar jag också tillbaka mitt graffe-kort.

Av Lelle91
Skrivet av kerbo:

Jag hittade ingen info på vilken version av PCI-Express du har på ditt moderkort men kolla runt lite själv. Tydligen har det betydelse, kolla här #10273585

Men vad jag läste på nätet ska PCI-E 16x vara bakåtkompatibelt?? Har jag fattar det här helt fel..

Edit: Jag tänkte på, jag har aldrig uppdaterat bios sen jag köpte moderkortet. Kan det ha något med saken att göra? Men har för mig att det inte ska påverka nåt..

Av Lelle91
Skrivet av whisky:

Ja, det är mycket riktigt ett passivt kylt Powercolor 5750 som jag fick som ersättning för ett trasigt 4670. Leveransen var kanske inte den snabbaste, men deras service kan jag inte klaga på. Jag behövde bara betala mellanskillnaden mellan mitt gamla kort och detta nya.

För mig var deras service urusel. Dem säger att dem ska ringa upp en, det gör dem inte. Dagen efter ringer man ingen och de säger att de ska maila med svar, det gör dem inte. Det är första gången jag köpte från komplett och blir förmodligen den sista.

Av Lelle91
Skrivet av whisky:

Bios är återställd men det hade ingen betydelse. Skärmarna (två stycken, fast det kvittar hur många som är inkopplade) får ingen signal med det nya kortet. Det verkar inte som om datorn kommer förbi posten, men det är såklart svårt att avgöra. Det sker iaf ingen diskaktivitet efter strömsättning mer än vad man skulle kunna tänka sig att diskarna själva gör direkt vid uppstart. Inga ljudliga felkoder från moderkortet heller.

Tjo,

Köpte du också ett Powercolor Radeon HD5750 passivt kylt från komplett när det var kampanj för 2-3 veckor sen? Isf kanske det är så att korten är defekta så det inte bara är jag

Jag ska nog snacka med nissarna på komplett. Inte nog med att leveransen tog 2 veckor extra och de har den mest urusla service jag varit med om så kanske man har fått ett grafikkort som inte fungerar. xD

Av Lelle91
Skrivet av psykiskanka:

hm startade du datorn när du har dragit ut batteriet eller flyttade byglen då startar du upp den sen stänger av den och in med batteriet och flytta tillbaka byglen.

det funkar med ditt gamla grafikkort men inte det nya? så fall är det säkert defekt eller och om det inte funkar med ditt gamla heller så har du fått ESD och smällt ut pci x platsen hänt mig en gång tidigare det är dom endaste orsakerna jag kan komma på.

Jag reseta bios utifrån moderkorts manualen så jag vet att det blev resetat. Dock händer inte ett shit när man stoppar in de nya grafikkortet. :S Datorn fungerar utan problem med det gamla grafikkortet. Kan jag verkligen ha fått ett defekt grafikkort?

Av Lelle91
Skrivet av psykiskanka:

Nej då det är endast bioset där du ser att allt funkar som det ska håller reda på dina minnen och så vidare ibland kan det bli mindre fel och då behöver bioset en restart

Okay jag har resetat bioset utifrån manualen men de hjälpte ingenting. Det går inte ens att komma in på bioset med det nya grafikkortet för det är svart vad man än gör.

Av Lelle91
Skrivet av Mike.a:

De finns på moderkortet , titta i moderkorts manualen, där de en knapp, bygel eller så får du ta ur batteriet(Dessa saker finns på moderkortet). Men rekommenderar att du läser manualen innan du gör något.

Detta låter väl en aning amatöraktigt men vad händer när man resetar bios? Alltså försvinner operativsystem och sånt som är installerat?

Av Lelle91
Skrivet av qhrizz:

Skriver det igen, har du resetat bios??

ah sry

Detta kanske låter lite n00bigt men hur menar du? När jag stoppar in det nya grafikkortet är det ju helt svart och det går inte att komma in i bios.

Jag vet inte riktigt hur jag ska reseta?