Inlägg

Inlägg som razeer har skrivit i forumet
Av razeer
Skrivet av Nicklasmp:

World of Trucks är inte ett multiplayer spel.
Kolla här för lite blandat info om SCS software. http://www.youtube.com/watch?v=TTkh5Vijxqg

Har tyvärr inte en timme till att sitta och lyssna, så du får mer än gärna berätta vad det innebär för att bespara oss övriga medlemmar den tiden

Av razeer
Skrivet av Pasilius:

Som jag har förstått, så finns det inga som helst planer på att göra MP. Chefen för SCS sa i intervjun att det är en möjligt att MP introduceras någon gång i framtiden, men absolut inte snart. Inte ens under 2014 skulle jag våga påstå.

Kan du då förklara för mig vad World Of trucks skulle innebära då?

Citat:

You can see that with the initial set of features, we do not yet attempt to add any gameplay depth. The goal is to start carefully, getting the infrastructure up and running first.

We hope to see you soon in the World of Trucks! It will be a quite a journey, we will be taking it step by step. Stay tuned for more!

Jag tolkar det som att World of Trucks är ett online-spel baserat på ETS2. Läs deras blogg jag länka till.

Av razeer
Skrivet av Tinardirith:

Doh.. "World of.." lät ju först som att det skulle vara typ multiplayer körning, men det är alltså bara ett verktyg för att visa upp sig och grejerna?

Kommer nog bli multiplayer när det kommer till beta, men alphan som släpps nu innehåller det inte än

Av razeer

För alla oss som köpt ETS2, så kan vi få alphan av World Of Trucks, som verkar vara som ett Addon till ets2? Inte hunnit testa än, och ni kan läsa mer på länken
http://blog.scssoft.com/2013/10/world-of-trucks-v001.html

EDIT: www.worldoftrucks.com kommer bli aktiv någon gång i veckan, och då har vi möjlighet till alpha-test. Multiplayer verkar inte ingå nu, utan det kommer bli en "mjukstart" för att få alltihopa att fungera från början. MP kommer nog till betan däremot.

Citat:

1. Custom license plates

Using a selection of templates from countries featured in ETS2, you would be able to design your own plate. This new plate, after setting in up on the website, will automagically appear on your truck in the game.

2. Game avatar

You will be able to upload custom image serving as your in-game avatar. This avatar image will also be your representative on the World of Trucks portal.

3. Photomode

We have a new more advanced tool available if you want to grab cool screenshots from the game. You can pan the camera freely in the vicinity of the truck, play with DOF and change FOV. There is a also a management screen to work with your screenshots collection.

4. Publish the best shots using Screenshot Manager on your WoTr profile

Would you like to share your truck design with others, or maybe you want to share a particularly interesting route? Now you will be able to publish up to six screenshots using the built-in Screenshot Manager and share them with the others through your Profile screen.

5. User gallery

The place where your shots are visible for everybody. The other drivers can rate or share the images. The gallery will be accessible for unregistered users as well.

Av razeer
Skrivet av wainer:

Fina bilder! Cockpit ser riktigt najs ut i det planet. Vad är det för addon? Ser ut att ha en fungerande FMC?

Det är QualityWings BAE146 (aka AVRO RJ100). Payware med fullt fungerande FMC

Av razeer

Nyss installerat allting efter bytt upp mig från AMD X6 1055T på 3.4GHz till Intel i5 4670K stock! Min FPS har ökat med nästan 300% (brukar ha 30-40FPS)

Lite bilder på en charterflight med Malmö Aviation RJ100 från Sturup till Korfu!

Strax efter take off under CLIMB

http://i.imgur.com/5EbGSrf.jpg

En trevlig bild på den riktigt snygga Avron med underbara livery!

http://i.imgur.com/nW8ODf0.jpg

Och en till sett från kabinen

http://i.imgur.com/bCEJtBY.jpg

En riktigt mjuk landning! Bilden tagen i "repris" vilket gör att vissa saker kan se konstigt ut med modellen.

http://i.imgur.com/inXCLg8.jpg

Och sista

http://i.imgur.com/esyp2Ap.jpg

Av razeer
Skrivet av WebMaximus:

Har själv inte testat FSX under Windows 8 men som jag förstått det funkar det även om Win 8 inte på något sätt rekommenderas för FSX. Vill du vara helt på säkra sidan och har möjligheten att välja skulle jag nog personligen sikta på Win 7 istället och viktigt är att du väljer 64-bitars.

Den CPU som de flesta rekommenderar idag är Intel Core i7-4770K.

I övrigt när det gäller hårdvaran är nog grundregeln att ju snabbare komponenter du har desto bättre kommer din upplevelse i FSX att bli, mao bra även med ett snabbt grafikkort som kommer gå bra hand-i-hand med en snabb CPU som 4770K ovan t ex förslagsvis ett GTX 780. Även bra med snabbt minne med låga "timings".

Finns en del väldigt bra och detaljerade guider att kika i när du ska sätta upp en ny FSX-dator t ex

http://kostasfsworld.wordpress.com/fsx-software-and-hardware-...

http://www.simforums.com/forums/the-fsx-computer-system-the-b...

http://www.simforums.com/Forums/haswell-48ghz-on-air-building...

Alla tjatar alltid om i7. Jag har inte råd med den, utan i5 är min absoluta budget. Är den verkligen så mycket sämre än storebror? Tänkte ändå försöka klocka den upp till runt 4.2-4.5.

Av razeer
Skrivet av McAn_:

Haloj!

Har ett original FSX Gold Edition som jag vill installera, men har ingen optisk läsare i min laptop.
Är det möjligt att ladda ner någon torrent och använda sig av sin cd-nyckel eller måste det vara originalskivan?

Om jag skulle åka och köpa en extern optisk enhet, måste skivan sitta i och låta hela tiden när man spelar då?

Min skiva är trasig, så jag gör precis såhär. Bör väl inte vara olagligt när man redan köpt produkten liksom!

Av razeer

Ytterligare en smårolig reklamfilm på Nokia 925!

Av razeer
Skrivet av Massabrassan:

Anledningen till att WP7-lurar inte får WP8 är att de bygger på olika kärnor. WP7 bygger på Windows CE. WP8 bygger på samma kärna som Windows 8.

Vad jag vet finns inga planer på att byta kärna igen. Målet är att WP8 ska närma sig just W8. Därför kommer nuvarande WP-lurar med all sannolikhet att hänga med betydligt längre när det gäller nya versioner. Även WP9 lär bygga på samma kärna som W9.

Härligt! Inte ett dugg insatt i arkitekturen som dessa OS är uppbyggda av. Men då ska jag alltså inte behöva oroa mig om jag köper Lumia 1020!

Av razeer

Är själv lite orolig över liknande situation när Lumia 1020 släpps med WP8. Kommer den då att få 8.1 eller snackisen 9? Antagligen inte :/ men lider med dig nu, har Lumia 800 själv, och har många buggar med 7.8 som gör mig vansinnig och komplett galen!

Av razeer

Om tio dagar alltså. Intressant, kanske upptäckte dem att Sverige är en ganska viktig marknad ändå för deras Lumia-serie? Hoppas 1020 kommer denna månaden med!

Av razeer

Jag har ca 2500-3000 kr att spendera på ny CPU och MB. Lutar åt en i5 senaste generationen (vattenkylning har jag, ska överklocka). Men vilket MB i sådana fall rekommenderar ni?

Av razeer
Skrivet av medstud:

Segt att de ska dra ut på lanseringen av vad som i princip är förra årets teknik ännu mer. Fattar inte att det ska gå så segt, de tappar ju jättemycket på det.

En till recension av the verge, där det enda de klagar på är saker jag skiter fullständigt i. Vill så sjukt gärna ha den här mobilen. Hoppas bazula eller något liknande kan få hit den tidigare.

Skulle inte NetOnNet importera telefonen från Tyskland likt 925?

Av razeer
Skrivet av tomzaj:

Vad hade du för problem med Telenor med 7.8?
Tappade du 3g mottagningen?=

// Tommy

Hade buggar i form av notifikationsfältet dyker upp varje gång jag öppnar mobilen om jag lyssnar på musik. Ljudvolymen var sänkt, så jag var tvungen att ha ~27 och uppåt för att ha samma ljudvolym som jag hade på 18-20 tidigare. Sedan någon batteribugg att mobilen fryser när jag ladda den. Tyvärr verkade problemet med sena sms finnas kvar även då.
Dock inte upplevt några direkta större problem med tappad 3g mottagning!

Av razeer

Har en Lumia 800 wp 7,5 (hade problem med 7,8) med telenor. Jag har under senaste året märkt att ibland så kommer sms vänner skickad till mig fram timmar efter dem skickat det. Står i mobilen att det inkom ex 0900, men jag får det inte förrän kanske 1000 istället. Blir förbannad på det, oc förstår inte vad felet är! Någon idé?

Av razeer

Otroligt snygg mobil! 50g lättare, men hade hellre sett integrerad trådlös laddning. Ändå så lär denna skönhet bli ersättare till min Lumia 800!

Av razeer
Skrivet av flipp:

925an ser bra ut men tråkigt att det inte kom något mer. Det är ju i princip samma hårdvara som 920. Om Nokia ska återta en världsledande position måste de leverera bättre än så här. T.ex. borde de har levererat EOS idag.

Men dem sa att fler Lumia-mobiler lanseras i sommar eller inom kort! 928+925 var bara början!

Av razeer
Skrivet av betan:

Även gratis för oss som har wp7.5
http://www.wpcentral.com/original-angry-birds-wp8-free

Av razeer
Skrivet av MrPhilicorda:

Där ser man, någon bumpade ett gammalt inlägg då... Enda jag har läst (och jag följer ganska många bloggar och andra Nokia/WP-relaterade internetsidor dagligen) är att 928 är exklusiv för USA och inget annat har sagts om det. Däremot finns det folk som spekulerar och önskar att den kommer hit, och det är ju såklart inte omöjligt, men på basen av allt jag läst hittills så finns det inget som tyder på att vi kommer att få den.

Rent spontant känns det som en stor förlust för Nokia att bara sälja en sådan 'supermobil' i bara USA. Det hade varit helt korkat rent ut sagt. 920an med Nokia 808s PureView och allt, kan bli en riktig säljsuccé här. Jag hade definitivt köpt en