Inlägg

Inlägg som AMD_MANNEN har skrivit i forumet
Av AMD_MANNEN

hehe, man har ju hört en del grejer som får en att tapppa all tro på männskligheten:

1. Polaren och jag är i full färd att installera en spillans ny 120 gb ide disk i hands dator, då kommer hans mamma gem och ställer sig brevid oss, tittar lite intresserat ner i burken. Sen tar hon upp en lös ide-sladd, studerar den och utbrister "har vi bredband?"

2. jag hängde väligt mycket på JMEdata i gymnasiet (så mycket att kunderna trodde jag jobbade där) så kommer det in en tant i 40 årsåldern och köper en beg. skrivare. expditen frågar om hon vill ha hlp med att installera den, varpå hon svarar att nädå, det kan hon själv [citat] det är itne första gången jag håller på med datorer[/citat]
nån timme senare ringer hon in och är fly förbannnad, skäller å svär.
supportkillen frågar vad det är som är fel?
"-Jag ska anmäla er för att ni säljer trasiga grejer!! det är bara skit. jag stoppade in 2 disketter i den och dom fastnade, jag får inte ut dem igen! jag ska ha en ny diskettstation idag!!"

Tanten har köpt en skrivare i tron om att det var en diskettstation. när support kilen berättade det dagen efter kunde varken han eller jag andas i skrattkramper. good times

Av AMD_MANNEN

vi kan ju ämföra med min gamla calibra c20ne 8v - 115 hk

den toppade ca 210 (mätarfart), då har den lite bättre aerodynamik än en 740 iofs

men 170-180 ska gå med en 740 som inte är totalt slut.

sen är det ju inte riktigt rättvist att jämföra en turbo bil mot en sugis.

Bara för att ag vill säga det och vara jätte tuff 9000 aeron vet jag inte hur fort den går, mätaren slutar på 250

Av AMD_MANNEN

sniffa lim, det tar bort alla hungerkänslor säges det.

Av AMD_MANNEN

Det är precis detta jag menade. Ungdommarna klagar för att de inte får sitta och supa var de vill, bilintresserade (som jag själv) klagar över att de inte får köra så fort de vill var de vill. pensionärerna klagar på allt å alla

i mitten står polisen och får påtryckningar mo allt av alla, när de sen gör något som de blir beordrade så blir någon grinig " ni ska f*n inte efter mig! det han gör där borta är ju dubbelt så illa som det lilla jag gör!"

att hjälpa andra är otacksamt arbete, därför ska de som gör det ha stort tack!

Av AMD_MANNEN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mor5ives
Äldre har jag respekt mot men andra som råkar har en tittel kör jag "I dun give a fock who u are, just answer me focking question!" attityden med. Spelar mig fan ingen roll vad de sysslar med.

AMD_MANNEN däremot ska ha respekt för det han är och det kan gör. Min har du banne mig. Finns det någonting jag hatar nu för tiden så är det alla dessa jävlar som gnäller på polisen när de gör sitt jobb! Dessa plus anställda på försäkringskassan kan dra något gammalt över sig!

helt rätt! jag tar åt mig det jag kan, men för att det inte ska bli några missförstånd så är jag inte polis (om det nu var det du trodde) jag tycker bara att polisen har alldeles för lite respekt i vårt samhälle. Så fort de visar sig ute så är folk (framfrallt tonåringar) "jätte tuffa" och ger fingret i smyg å snackar en massa skit. Det tycker jag inte om, polisen utför en samhällstjänst och utan dem hade ingenting fungerat, det hade varit total kaos.

MVH Andreas

Av AMD_MANNEN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sgt. Stinger
Här kommer en liten tankeställare för alla som läser tråden. Läs igenom texten mycket noga, och tänk efter innan du svarar. Frågan jag kommer ta upp är en av de viktigaste frågorna i dag. Detta är även en av de svåraste frågorna som finns i dagens samhälle!

Tänk dig att du är en fotograf som jobbar i USA. Du fotograferar olika naturkatastrofer, eftersom du gillar spänning i vardagen, och i USA finns det många variationer på vad naturen kan göra med människor. Jordbävningar, hagelstormar där haglen är stora som handbollar, tornados, orkaner och översvämningar.

I går drog det in en orkan över New Orleans igen. Precis när det mesta av staden är återuppbyggd, så slår olyckan till igen, och man har ännu inte reparerat fördämningarna som brast sist. Du tar dig ut i en båt för att fotografera katastrofen och rädda så många människor du kan. Efter många timmars hårt arbete, så tar du en sista tur ut i staden med din båt. Helt plötsligt ser du en man som kämpar för sitt liv. Du ser ganska snabbt att det är president Bush. Han var på besök i staden, och har uppenbarligen inte kommit undan vattenmassorna. Du inser att du har mycket kort tid på dig innan han drunknar. antingen kan du fotografera händelsen, och få pulitzerpriset och bli berömd, eller så kan du rädda presidenten. Frågan är, vad hade du gjort i denna situation? Hade du använt svartvit film eller färgfilm?

räddat presidenten, blivit tok-känd och fått pengar

Citat:

Ursprungligen inskrivet av putt3
A dyslectic guy walks in to a bra...

hehe, fyndigt

Av AMD_MANNEN

nä han var väl städare på ett kem-labb och fick skiten på sig när han moppade?

Av AMD_MANNEN

Jag tycker polis förtjänar mer respekt än de har idag. Deras arbete är att ta folk som gör fel. Det enda de får tillbaka är sura miner och glåpord.

Äldre personer har respekt med sig just för att de är äldre, och de förtjänar all respekt de kan få.

Chefer/läkare och andra högre titlar, är det ju inte titeln man ska respektera, utan mäniskan bakom, en läkare som arbetar med att hjälpa/rädda mäniskoliv förtjänar även han/hon respekt, en chef har jobbat sig till toppen, arbetet förtjänar respekt inte titeln.

Sen finns det alltid rötägg inom alla yrken/klasser som förstör ryktet för alla, men det an man inte komma undan.

Av AMD_MANNEN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Derox
Jag vet! De producerar massa slem så att de har nästan 0 friktion och därför följer de inte med jordens rotation!

detta var den bästa förklaringen hittils! så är det, punkt slut

Av AMD_MANNEN

jag har trott att de gör som ormar och slingrar sig, fast i ultrarapid

Av AMD_MANNEN

säg "pianist" på engelska, säg det lite snabbt...

Av AMD_MANNEN

This guy walks into a bar and sits down in front of the bartender. He orders a drink. While waiting for the drink, he reaches into one pocket and pulls out a 7 inch piano. He reaches into another pocket and pulls out a 10 inch man. The 10 inch man goes up to the piano and promptly starts playing. Beautiful music fills the bar.
The bartender goes up to the guy and asks where he got the musician. The guy replied that there was a genie just down the block who would grant just one wish.
The bartender went outside and down the block. There was a huge crowd around the genie. The bartender waited a really long time. Finally, it was his turn. The genie greeted him, "Hello, I am a genie and I will grant you one wish."
The bartender said, "I want a million bucks." All of a sudden, there were a million ducks! They were quacking and following the bartender. The bartender tried to scatter the ducks, but they all came right back.
The bartender went back to the bar, went up the the guy with the miniture piano player, and said, "What a lousy genie. I asked for a million bucks and got a million ducks!"
The guy at the bar looked at the bartender and said, "You don't really believe that I asked for a 10 inch pianist, do you?"

om du inte fattar säg Pianist på engelska högt...

Av AMD_MANNEN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Willhelm
En irländare gick ut ur en bar...

HAHA... det blev ett gapskratt som skrämde kollegorna

Av AMD_MANNEN

Mannen kommer hem och upptäcker att hans pappegoja har ätit upp hans viagra, gojan är vild och försöker sätta på allt den ser.
Efter några minuter tröttnar mannen på gojan som dessutom är ful i mun.
Så han stoppar ner fågeln i frysen för den ska coola ner sig.
Efter en halvtimme öppnar han frysen och finner gojan sitta i ett hörn genom svettig och flämtande

-Hur i hea friden kan du sitta och svettas i frysen? frågar han

gojan svarar pustande:

-Har du försökt bända isär benen på en fryst kyckling nån gång?

Av AMD_MANNEN

homer: What!? spider poison is people poison? haha..

eller "when i start my car i want the neighbours to think the world is coming to its end! (vilken episod är det?)

och vilken episod är det där Fat Tony och mafian kör runt i springfield som i en musikvideo... de är på väg nånstans men jag minns inte vart. så ela färden är det "filmat ur olika vinklar" och nån helskön musik... gansk vag beskrivning men ni kasnke vet vad jag menar:)

Av AMD_MANNEN

håller med xerent 21 för tillfället

har häckat på swec sen... 2000, oj vad tiden går, snart är man gammal gugge.

Av AMD_MANNEN

När Jane träffade Tarzan så uppstod kärlek och lust omedelbart.

Jane frågade Tarzan hur han brukade lösa "sexbiten" här ute i djungeln?

"Tarzan inte vet sex" blev svaret. Jane förklarade allt om sex.

Aah, det! Tarzan göra med hål i träd! Jane sa att nu var det slut med det och klädde av sig och lade sig på marken och pekade på stället där Tarzan skulle göra "det" i fortsättningen.

Tarzan klädde av sig och såg minst sagt ut att vara redo för denna nya övning.

Han tog ett steg framåt och sparkade Jane för allt vad hanvar värd i skrevet.

Efter att hon rullat runt på golvet i ett par minuter och lärt Tarzan alla ord som man inte behöver kunna så väste hon mellan sammanbitna tänder:

-Varför gjorde du så?

- Tarzan kolla inga j*vla getingar!

Av AMD_MANNEN

varför inte lite oldschool dator-bus?

ta en printsreen på skrivbordet (se till att muspekaren inte är med) på polarens dator. lägg den som skrivbordsbakgrund och högerklicka > ordna ikoner efter > kryssa ur visa skrivbodrsikoner.

jätte roligt när folk sätter sig vid datorn och inte kan klicka på ikonerna

eller varför inte ett litet roligt .bat script

Av AMD_MANNEN

aah. det var tider det

hade en yamaha dt50 mx -91

85cc cylinder uppborrad till.... minns inte
32 mm förgasare
hemma moddat insug
planad högkomp topp
några skumma reed ventiler av okänd härkommst
kröken var något special byge för en rejsing-moppe av varg-ön
kolv och stake var också något special mekc av varg-ön
labbade mycket med drevning

installerad varvräknare satt där med på den när jag köpte den

och orginal bromsar (dom var ju inget viktigt )

gick absolut inget under 2500 vara sen kom den som en smäll i ansiktet,
den gjorde 130-140 bra dagar, och detta var när eu mopparna precis kom. De var så kaxiga över hur lätta ders moppar var att trimma, sen körde jag ifrån dem... *nostalgi*

Av AMD_MANNEN

nope