Inlägg

Inlägg som Sonnergard har skrivit i forumet
Av Sonnergard
Skrivet av olle360:

Såg en statistik sammanställning lite längre bak i tråden, så jag gjorde en mer uppdaterad Excel sammanställning där man kan sortera efter pris, tillverkare, max crew, etc...
Så här ser den ut: http://i.imgur.com/O6RAv1Y.png
Excel filen: https://www.dropbox.com/s/adbq9nzoduzcwi5/StarCitizen%20Stati...

Hej hopp! Den var maffig, ser betydligt mer detaljerad ut. Har du lust att dra in den i Google Docs, a la Pledge Watch, så vore det suveränt! Tror det är enklare om folk slipper ladda ner en fil och kan sortera direkt i webbläsaren.

Nu är det bara en tidsfråga innan vi trillar över 14-miljonersgränsen...

Av Sonnergard
Skrivet av Mr. Bravo:

Härligt. Det slog mig också att trådens titel kanske borde ändras lite, så det faktiskt nämner spelets titel "Star Citizen" För att undvika förvirrat folk som varken vet vem Chris Roberts är eller Wing Commander/etc.

Japp! Som du ser så försökte jag ändra topic en gång, men blev bara en rubrik på själva inlägget. Verkar inte som att jag kan ändra trådtitel. Mod to the rescue!

Av Sonnergard

Uppdaterade mitt första post med en liten länklista för nyanlända. Kommer ni på fler än de jag lagt in som kan vara relevanta, bortsett från huvudsidan, så lägger jag gärna till det.

Av Sonnergard

Kikade in strax efter 18, försökte migrera mitt konto men det var ju helt omöjligt i mer än en timme. Lyckades få över det vid 21-tiden när jag testade igen. Gillar nya sidan! Ser oerhört snygg ut men verkar väldigt genomtänkt och har, vad jag kan se, väldigt mycket funktionalitet under skalet. Känns verkligen som att den är tänkt att sys ihop med spelet.

Webbgenen ryckte lite i mig, så sitter och kikar på koden med Firebug nu. Om det här spelet hade kommit för 5 år sedan hade den säkerligen bytts i Flash, riktigt imponerad över vad som går att åstadkomma med andra medel idag. Den är något slö, men rätt förståeligt med all grafik.

Av Sonnergard

Med tanke på den grandiosa knappen så bad de om en DDOSning.

Av Sonnergard

Finns redan en tråd för diskussion här. http://www.sweclockers.com/forum/8-ovriga-datorspel/1014970-m...

Jag har lekt med tanken under några år och skulle definitivt gilla något slags coop-läge med ett slags stafettupplägg. Tänk typ första uppdraget i ME där Faith lämnar över väskan till Celeste.

Av Sonnergard
Skrivet av Orici:

Undra om Lisa Miskovsky kommer med i denna version också?

Hade varit en trevlig överraskning! Att Magnus Birgersson/Solar Fields får vara med och göra OST ser jag däremot som ett måste för att det skall få bära namnet "Mirror's Edge".

Av Sonnergard

Helt klart den bästa nyheten i spelvärlden på ett bra tag!

Av Sonnergard

Multijubel! Detta har jag väntat tålmodigt på!

Av Sonnergard

Inte mycket nytt, men någon på NeoGAF som lyckats rycka en skärmdump. http://www.gamespot.com/news/mirrors-edge-2-spotted-on-ea-web...

Av Sonnergard
Skrivet av Gelantious:

Ingen här som fått sitt kort än?

Jodå! Ramlade ner i brevlådan förra torsdagen, om jag minns rätt. Ångrar lite smått att jag inte lade 10 dolares på att uppgradera till ett metallkort, men plastvarianten ser inte så illa ut det heller.

Av Sonnergard

Nästan rätt. Sorry, On Mirror's Edge tänkte jag på. Inofficiellt forum för spelet som startade runt 2007.

Av Sonnergard

Right! Tack för tråden, missat den.

Vet du förresten hur landet ligger med OME-forumet? Var moderator där, men plötsligt var domänen död en dag i höstas/vintras. Har för mig att admin mailade ut någon gång i februari och sa att intresset för sidan fortfarande verkade stort och att han var på gång att lägga ut den igen. Inte hört eller sett något sen dess.

Av Sonnergard

Den har väl legat där ett bra tag, dock? Har för mig att jag såg den på Webhallen redan för ett eller två år sedan.

Av Sonnergard

Tycker det känns vettigt och kul att ha ännu en liten kampanj i anslutning till lanseringen av den nya sidan. Finns ju alltid en risk med att pusha för mycket med stretch goals och liknande, men känns som rätt tid att få igång lite hype igen.

Av Sonnergard
Skrivet av Punnisher:

edit: Vet inte om erbjudandet angående "Iolo Industries Armor-Piercing Crossbow" gäller längre
så länkar till Spider Distant Concept art http://media.pcgamer.com/files/2013/04/ENV_Spider_Distant_Con...

Tack så mycket, den hade jag faktiskt missat! Riktigt fräsig konceptbild. Väldigt härligt att läsa djupanalysen av hur namn/login/handle/callsign är tänkt att fungera, och att vi faktiskt fick vara med och påverka valet än en gång! Tycker det verkar vara väldigt väl genomtänkt så här långt.

Av Sonnergard
Skrivet av Gelantious:

Vet inte riktigt vad ja ska sätta på kortet, riktiga namnet eller nickname/callsign. Hmm...

Jag körde på för/efternamn. Mitt callsign "Tokunaga" kändes lite för intetsägande att ha för sig själv, och "förnamn callsign efternamn" såg inte så kul ut heller, förmodligen mycket snyggare om man har kortare namn. Svårt val, det där...

Av Sonnergard

Kvällens uppdatering var även den rätt viktig. De fysiska korten är på väg att produceras och skickas ut, så de uppmanar alla att uppdatera leveransadress samt texten på kortet (namn/callsign) innan nästa fredag, den 15 februari.

http://robertsspaceindustries.com/citizen-card-t-shirt-faqs/

Av Sonnergard

Ny artikel skriven av Chris själv poppade upp för någon timme sedan, där han tar upp tanken bakom hur character death är tänkt att fungera. Mycket intressant läsning!

http://www.robertsspaceindustries.com/death-of-a-spacema/

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sonnergard

Senaste uppdateringen tycker jag var värt ett inlägg.

http://robertsspaceindustries.com/squadron-42-wallpapers-and-...

- Två nya wallpapers, först släppta till subscribers, finns nu tillgängliga för alla.
- Resultaten från undersökningen för några veckor sedan har släppts nu, mycket intressant statistik rörande hårdvaruspec hos communityn. http://robertsspaceindustries.com/wp-content/uploads/2013/02/...

För övrigt är totalsumman för donationer nu över $7 500 000! Sedan kampanjen slutade har det ramlat in ~$1 300 000, lite smått imponerande. Frågan är hur länge de kommer hålla öppet för donationer, och hur siffran ser ut till sommaren.