Inlägg

Inlägg som Zemtec har skrivit i forumet
Av Zemtec
Skrivet av Boss302:

Ja, man kan få kåtslag för mindre

Stackars killen på bilden, förstörd för livet

Av Zemtec
Skrivet av HazeMan:

Allvarligt, varför skrev du det här? Har du inget vettigare att göra än att kalla folk för råttor på internet för att försöka dölja din helt obefintliga argumentation? Jag hoppas och tror precis som användaren du citerade att du är förhållandevis ung, då kanske du inom en hyfsat snar framtid förstår att man inte beter sig så här i en diskussion. Mina lyckönskningar till dig om du inte är ung, du kommer att behöva dem.

Varför skulle jag behöva dom?

Det är ju ni trots eran "mogna" ålder som är mentalt efterblivna som tror att ni kan tvinga folk att leva i ert amishkollektiv
Det är ni som gör ett par vackra tjejer vid ett bås till något slagfält för era vridna ideer och värderingar, när väl röken lagt sig är det enda som finns kvar massa besvikna tjejer som inte fick göra det dom älskar ( SITT JOBB), och ha sjuhelvetes kul ett par dar, och ett par tonåringar som älskar spel och tjejer som får sin helg sabbad plus att dom dras in i erat moralkrig, som ni gjort till en kamp för förtryckta kvinnor, men ni missar ju poängen totalt och förtrycker dom tjejer som gör det här av fri vilja, och så ska ni få dom att känna sig som "horor".

Jag hade inte höjt tonen om jag inte blivit kallad en fegis som gömmer mig bakom en skärm, jag välkommnade ett steg ut i rampljset, jag ville bara poängtera att jag inte köper hans skitsnack, och vill ha ha dra tråden till att kalla mig feg och annan skit så kontrar jag gärna med verkligheten, något som han artigt avböjde och sen var det inget mer med det.

Av Zemtec
Skrivet av Boss302:

http://mondoblog.se/martina

En till som tackar er bödrövliga feminister för ert gedigna arbete för jämställdheten...

Tack för posten boss302, men det spelar nog ingen roll, häxorna har tagit fram kvastarna och tänker soppa bort allt "enligt dom" omoraliskt i vårat land.
Att deltagare och besökare tycker att det är roligt spelar ingen roll, utan det är vad andra som inte ens går på mässorna tycker som är viktigt.

Som att vara utsatt för förtryck från fundamentalister som vill tvinga på oss sin religon och sina skeva världsbild.

Ps

Satan vad vacker hon var

http://www.mondoblog.se/data/filearchive/116272.710x0.jpg

Av Zemtec
Skrivet av Pnorberg:

Nedlåtande? Haha okej, syftade mest på att om man nu vill se halvnakna/nakna tjejer så finns det erotikmässor.
Jag har skrivit tidigare och skriver det ingen.
Jag har inget emot och se på fina tjejer, nog få som har det, men jag finner däremot att halvnakna tjejer utan någon som helst kunskap om den produkt dem försöker sälja är meningslöst och löjligt. Aldrig skrivit att det är fel, folk får göra vad dem vill, men tycker det visar oproffesionella företagen är när de måste ta till sådana medel för att ens kunna sälja. Visar bara vilken skit de egentligen säljer.
När jag går på bilmässor är jag där för att se bilar, inte några tjejer som bucklar till plåten.

Du får gärna visa var jag skrivit att det är fel, för det lär du inte hitta...

Tyvärr, dricker inte kaffe
Och ja, jag tycker fortfarande att mitt skitsnack om att du gömmer dig bakom en skärm bla bla bla, stämmer. Brukar avgöra ganska snabbt om jag vet ålder om det är ens värt och fortsätta diskutera. Plus att det kanske låter mig få ett gott skratt.

Hela ditt inlägg är ju ett enda skämt, vet knappt vart jag ska börja

"När jag går på bilmässor är jag där för att se bilar, inte några tjejer som bucklar till plåten" Du JA, vi andra tycker det är ett roligt inslag
Hur vet du att tjejerna inte kan något om bilar eller hårdvara ? Vad vet du om deras intressen, eller dömer du dom bara pga av sitt utseende?
Men du tycker det är ok med tjejer på erotikmässorna för dom säljer ju inget ?

Du svarade inte på resten av inlägget.........

På vilket sätt gömmer jag mig? det är du som är en lite råtta som gömmer dig, jag erbjuder mig att träffas och diskutera saken du viftar bort det med en smiley....

Av Zemtec
Skrivet av Pnorberg:

Snabba gissningar, verkligen bonus poäng. Nej, jag har ingenting emot erotikmässor, pratade tidigare idag med mina vänner om att det var synd att denna erotikmässa var nu nästa vecka då vi planerat fara ner till Stockholm veckan efteråt.

Ja det du skrev var inte riktat mot mig utan någon annan, jag som åskådare uppfattade det där som ett svagt hot.

Varför skrev du lite nedlåtande "Finns säkert någon erotikmässa du kan gå på"? och nu ska du gå med dina "polare"? så båsbrudar som säljer moderkort är fel, men inte båsbrudar som säljer dildos ? Varför blir inte tjejer avskräckta att gå på erortikmässor då? men blir det av dh?

Och återigen kom inte med ditt skitsnack om att jag gömmer mig bakom en skärm bla bla bla, jag träffar dig gladeligen och diskuterar detta över en kopp kaffe....

Av Zemtec
Skrivet av Pnorberg:

Haha, ja, vad ska man säga?
Älskar dem som gömmer sig bakom ett smeknamn och har en otroligt spydig attityd, konstigt nog är det få som vågar stå för sina ord.
Konstigt att du får vara kvar här på forumet när du delar ut små hot som "Hoppas inte våra vägar korsas i framtiden" eller vad du nu sa?

Det är en erotikmässa nästa vecka på Stockholm, varför far du inte dit istället?

Har gått på erotikmässan ett antal gånger, helt ok tillställning, varken bu eller bä, något fel? dock ser jag inte problemet med erotikmässor, men det gör säkert du

Hoppas våra vägar inte korsas var inte menat som ett hot, den dagen jag vill dig något så kan jag lova att jag inte skriver det på ett publikt forum.
Jag kan träffa dig när du vill och säga det i ditt ansikte, skicka ett pm så ses vi det lovar jag dig

Av Zemtec
Skrivet av Motherofgod:

Ska jag vara ärlig så tycker jag att sk "boothbabes" generellt är ett väldigt billigt knep, och jag äcklas av företag som använder sig utav sådana på olika evenemang. Jag går generellt sett inte till sådana bås. Nej, mycket hellre kunniga människor om produkten som är vältaliga och som man kan föra en intressant diskussion med än blåsta bimbos som står och ser söta ut bredvid en produkt.

Kanske för att du har fördomar om vackra blonda tjejer, kanske för att du tror att alla som är fina kroppar och blont hår är bimbos, medans du är så jävla smart, kunnig och intressant.

Trist att du inte kan föra en dialog med en vacker kvinna utan att känna dig överlägsen.
trist att du är dömer ut folk för hur dom ser ut och klär sig, tror det finns ett ord för sånt... hmmm
Jag undrar hur DU ser ut som har denna skeva självbild hahhaha

Undrar vem som inte borde gå på mässor, vackra tjejer som följer sin dröm om att bli, låt säga modell,? eller en störd själ som du, som dömer folk hur dom ser ut och klär sig.....men du represnterar nog alla som klagar på båstjejer, osäkra stackare hahahahhaha

Det finns kunnig personal på plats också, det finns så att säga någon för alla

Av Zemtec
Skrivet av Pnorberg:

Kan du bara svara ärligt på den här frågan, hur gammal är du?

Tro mig min ålder spelar absolut inte någon som helst roll, 10 eller 100, jag försöker iallafall inte leka gud och bestämma vad andra människor skall tycka och känna eller göra.

Alla kan inte vara 27 och övermogna som du

Av Zemtec
Skrivet av astrob0y:

Haha. Paolo vilken hjälte. Citat från klipp:

Du är rolig du Kizy, efter att kollat noga så förstår jag din bitterhet

Av Zemtec
Skrivet av nME:

Jaha? Jag är på Paolos sida, fullständigt. Och detta har inget (nada) att göra med MSIs kampanj, eller booth babes.

Att folk ska få VÄLJA själva vad dom vill göra med sina liva, utan hjälp från små skogsmongon

Av Zemtec
Skrivet av Oriel:

Källor på det tack

Kolla tjejerna som skrivit i msitråden, kan fylla på mer för att släcka din källtörst senare

Av Zemtec
Av Zemtec

Bara att lägga ner diskussionen, låt feministerna sitta hemma och vara bittra och överviktiga..

Vi andra normala kan återgå till våra vackra boothbabes, och våra lite solfyllda liv, så kan dom sitta under sina gråa moln och vara bittra för att dom inte ens är i närheten av tjejerna i båsen, eller för att tjejerna på mässan stjä uppmärksamheten från dom.
Låt folk välja själva vad dom vill jobba med, låt oss ha våra boothbabes, om du känner sig kränkta kan dom nog prata för sig själva, dom behöver inte eran häxpöbel till hjälp, då dom ändå inte delar era åsikter.
JA vi killar gillar snygga vältränade tjejer, ni kan hata oss hur mycket ni vill, eller så går ni till frisören, rakar er under armarna och går ut och joggar

Av Zemtec
Skrivet av astrob0y:

Ä

Är feminist och inte alls bitter. Mer glad att företag inser att den här typen av jippon utesluter en Ato potentiell marknad. Se vad som hände med dr peppers försök att introducera night produkt genom att rent ut säga att kvinna inte var önskad som konsument. Ja sen är jag njuter jag lite i skadeglädje över hur ledsna många verkar vara

Tro mig ingen är ledsen, vi är snarare glada att våra fördomar om feministerna inte bara vara en skev bild, utan att ni bekräftat det

Boothbabes kommer aldrig försvinna, och även om allt blev som ni ville, skulle ni ädå få leva med er själva, det är i mina ögon straff nog

Vi andra kommer skratta oss igenom livet och njuta av allt det har att erbjuda, medans ni kommer fortsätta vara små emos

Av Zemtec
Skrivet av astrob0y:

Fel sätt att argumentera. Följer dock mönstret i hur du hvar härjat på i tråden. Problemet med din text är....att det är antaganden. Hitta på, fantasifoster. Inget av värde. Varför jag kan skriva detta är en mängd sakfel i text. Du skrev att msi inte ansåg sig ha gjort fel. Fram med belägg nu. Och snälla, låt bli att kalla folk troll. Du är medlem i förut för att du vill diskutera. Försök var lite trevligare mot oss andra medlemmar, många av oss är medelålder och förstår inte den här spännande framåt andan som du har uppvisat.

Lev du ditt liv så fortsätter vi leva våra underbara liv med boothbabes, hoppas våra vägar aldrig korsas bara

Av Zemtec
Skrivet av astrob0y:

Nej. De bad om ursäkt för att de insåg att de hade fel. Jag stödjer mitt uttalande på vad de skrev officiellt. Sitter du och gissar och hittar på nu? Fram med belägg som säger att de inte menar det de sa. Om du inte hittar något så är det passande att ta tillbaka ditt inlägg.

hahahaha mata in trollet men ok här kommer ett kex, gapa stort......

Dom har ju planerat mässan i detalj och antagligen tyckt att det ska bli skitkul, precis som det är i asien och alla andra länder.
Firman har väl sitt säte i taiwan om jag inte missminner mig, och jag tror aldrig det varit någon som grinat i alla andra länder dom har mässor i, detta är nog första gången skulle jag gissa.

Dom och ledning måste ju tyckt att det är ok, annars hade dom väl inte godkänt det från början?

Se så sluta grina nu

Av Zemtec

Skämms du inte att posta asiatiska boothbabes, du har väl hört vad som hänt där nere, tex i sydkorea spela knappt killar och tjejer dataspel i protest.....

Av Zemtec
Skrivet av Skillz:

Från msi

Inte?

Vad ska dom göra då? dom har ju inget val när alla emos fyller internet med sina tårar.
Dom är rädda om sitt varumärke...
Hade det varit så läskigt hade dom väl tagit bort det själva innan alla valar simmade upp land...

Av Zemtec
Skrivet av conluceo:

Märks att medelåldern här inne lämnar mer att önska. Finns många som skriker över moralpanik i något pubertal försök att framstå som en världsvan fritänkare. I större delen av världen som har betydligt striktare sexualmoral hade detta dock inte på något sätt varit problematiskt. Det handlar istället om folk som tänker längre än de tre fjunen på era små pojkpungar.

Jag anser i grunden att idén är förkastlig på grund av följande:

1. Jag ogillar starkt idén om att ett företag tror att de kan få mig att köpa deras produkter bara för att de har lättklädda kvinnor som står och marknadför skiten. Jag tar det faktiskt som en personlig förolämpning att jag skulle göra mina teknikköp med kuken, då jag lägger ner både tid och möda på att hitta de för mig bäst lämpade produkterna.

2. Självklart tycker jag det är trevligt att det finns tjejer på ett LAN. MEN, jag föredrar i alla lägen DELTAGARBRUDAR, som faktiskt har ett intresse för datorer och/eller gaming. Och jag kan sätta min högra pungkula att för varje boothbabe på DH så försvinner minst två kvinnliga deltagare.

3. Jag är övertygad om att en jämnare könsfördelning hos datorintresserade främjar rörelsen som sådan. Ett steg är givetvis att vi gör oss av med stereotypa könsroller där dreglande fjortisar skall lockas till att köpa sekund kinaskit av lättklädda tjejer som i samma ögonblick kontemplerar självmord med ett påklistrat leende. Varför? För att den absolut värsta demografiska gruppen inom spel och LAN är skrikande målbrottsfjortisar ålder 12-15. Ju färre de blir, desto mognare och trevligare kommer onlinespel och LANanade att vara. Varför? Jag kan nämligen inte komma ihåg sista gången jag blev kallad "fagniggerjew-noob" av en tjej online, medans det var inte längesen jag fick det skriket åt mig av en 13-åring på ADHD-medicin och tvivel på sin sexuella läggning.

Kasta hela ditt system du har hemma i protest då, då både corsair och asus har galet med boothbabes på sina mässor, var en MAN och sätt ner foten och visa världen att du inte stödjer sånt... tack

Av Zemtec
Skrivet av astrob0y:

msi har bett om ursäkt. hoppas fler kan inse hur fel deras tävling ändå var från första början.

Dom bad om ursäkt för att dom måste, inte för att dom tyckte det var fel.......