Inlägg

Inlägg som Kattfisken har skrivit i forumet
Av Kattfisken

Kan det kanske vara att ram minnerna sitter i fel ordning? Hade en kompis med samma problem och då var det för att iaf på grund av ram minnet. Prova att testa varje ram sticka individuellt och by plats på dom osv för att vara säker på att det inte har med det att göra.

Av Kattfisken

Har samma problem för tillfället men med Facebook (T3). Tracert visar 14 hops som går via Telenor (?).
Google och Youtube fungerar som de ska.

Någon som upplever samma sak? Pingen i bl.a. CS:GO är hög också (64+ på UK/NL/DE)

Av Kattfisken

Ser bara ut som att du måste välja auto adjust eller justera "vertical position" på skärmens meny. Prova också att ställa tillbaka skärmens inställningar till factory settings.

Av Kattfisken

Jag skulle testa de på PC om det är där du ska använda dom. Sedan beror det på om du ska använda det till multiplayer-spel eller film och musik. Vissa hörlurar kan vara bättre på att höra t.ex fotsteg än andra men kanske inte har ett så behagligt ljud. Andra lurar kanske inte lever upp till sin potensial utan ett bra ljudkort. Sedan är allt en smaksak.

Jag skulle nog kollat upp de olika hörlurarna och kollat på lite experters åsikter för att se vad de är bra på.

Av Kattfisken
Skrivet av Bananas2thebeat:

Min telefon kör Windows Phone 7.5 och det suger gigantiska elefantballar. Rediga, oldskool elefantballar. Hälften av sidorna kan inte ställas om mellan vertikal/horizontell position, ikonerna är inkonsekventa (det finns fyra olika "retur" t.ex.), operativsystemet hindrar att telefonen används som USB-sticka (dvs man kan inte bara koppla upp sig mot datorn och kopiera över t.ex. MP3), all kommunikation med telefonen måste gå via antingen email eller den ofattbart skitusla mediaspelaren Zune, "Mina Kontakter" skärmen får inte plats i rutan (4" pekskärm) utan texten sticker ut över kanten, man kan inte göra några ändringar alls (och Windows Phone går inte roota).

Interfacet är färglatt. Jag skulle säga att det var en perfekt telefon för femåringar och Tant Agda, 80 år, om det inte var för att menyerna varr så små och plottriga, tangentbordet knappt går att skriva på om man har normalstora fingrar, och det är ett helt äventyr att försöka lägga till en kontakt.

Skit, helt enkelt. Jag har fått telefonen gratis via jobbet, och det var alldeles för dyrt.

Det sägs att några av de värsta misfeatures (t.ex. skämtet Zune) är fixat i Windows Phone 8, men naturligtvis får man inte uppdatera telefonen till WP8.

Jag rekommenderar WP till den som alltid längtat efter ett interface av stora enfärgade rutor, har små fingrar, och aldrig vill ändra något i sin telefon. Resten av mänskligheten gör nog rätt i att välja iOS och Android.

WP8 är i alla fall ganska så förträffligt, detta är naturligt vi bara min åsikt dock. Jag hoppas du får en ny telefon så snart som möjligt så att du slipper suga på elefantballar.

På återseende!

Av Kattfisken

Att skriva "Dagens skit spel" är en stor generalisering, alla spel är inte som CoD..
Skulle säga att utbudet idag är väldigt stort och det är inte så svårt att hitta spel som följer en mer klassisk standard. Men de titlar som kostar väldigt mycket att göra, tar väl en mer säker väg för att försäkra sig om att lyckas. Detta görs förstås genom att satsa på att göra det som majoriteten av folk vill ha och majoriteten av folket tycker inte om en rejäl utmaning helt enkelt. De vill ha ett spel som imponerar med snygg grafik och häftiga effekter.

ShootMania, Serious Sam 3, CS:GO, UT3, Killing Floor, Red Orchestra, TF2, Tribes: Ascend, Left 4 Dead 1&2 Alla dessa, är nya spel som jag skulle säga följer en mer klassisk stil. (inte så konstigt då många är uppföljare men ändå)

Av Kattfisken

Sweclockers! Skulle vara grymt om ni kunde lägga upp era podcasts på Windows Phone så att man enkelt kan lyssna på era podcasts on the go. Give WP some love!

Av Kattfisken

Skulle vilja göra en media PC med Windows 8 känns som ett passande format för det och touch skärmar. men för vanligt desktop användande är jag lite tveksam. Men håller med dig på vissa punkter. Tycker att det är snyggare förutom kanske startmeny-jämförelsen även om jag tror jag skulle gilla den för annat.

Av Kattfisken
Skrivet av bandite:

Kidsen måste lära sig att försöka själva först och inte bara fråga hela tiden!

"Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime."

Catfight!!!

Av Kattfisken
Skrivet av Cawer:

Har ARMA en story? xD

Många bra förslag annars. Bioshock och DeusEx är som sagt ganska bra.

Av Kattfisken
Skrivet av 420GBGlass:

jojo,fast NÄR jag recordar så går MB räknaren upp i 17000. Är det vanligt när man recordar?

Sorry är tydligen lite halft hjärndöd idag.. Men det är helt normalt. x)

Av Kattfisken

Jag tror man gör det med deras "Afterburner" mjukvara. Har faktiskt aldrig testat den men den går att ladda ner här: http://eu.msi.com/product/vga/N680GTX-Twin-Frozr-2GD5-OC-.html#/?div=Utility&os=All Ska nog ta en titt själv och se om det är nått att ha.

Av Kattfisken

Ta en titt här så ska du se att det löser sig
http://www.manualslib.com/manual/243169/Lg-L194ws-Sf.html?page=5#manual

Edit: Om det är rätt skärm det vill säga (LG L194WS-SF) men kanske hjälper ändå!

Av Kattfisken
Skrivet av elev10:

Edit: Undrar om någon också sett detta fenomen: http://cl.ly/image/3m1J3Z2V0D44/Screen%20Shot%202013-03-05%20...

Uppgående trend där uppe och neråt där nere!

Har likadant på min

Av Kattfisken

Skickade/hämtade ordrar: 36
Postorder: 10
Hämta i butik, Postorder/Fruäng.: 11
Hämta i butik, Stockholm: 13
Hämta i butik, Solna: 2
Genomsnittligt antal artiklar: 1.0
Totalt antal artiklar: 39
Genomsnittlig köpsumma: 684 kr
Total köpsumma: 24656 kr

Bronze

Av Kattfisken
Skrivet av Kristers bensin:

Med det argumentet MÅSTE du köpa fler konsoller för att få andra spel än nintendo spel och det är det dom ligger efter på. Wii U + PS4 är en bra kombo om man gillar japanskt, Wii U + Xbox 720 är bra om man gillar mario och gears of wars. Det borde inte vara så och det är därför nintendo ligger så sjukt långt efter de andra.

Hur ligger nintendo sjukt långt efter? Syftar du på hårdvara eller? Så vitt jag vet så går det rejält mycket bättre för Nintendo än MS och Sony på spelmarknaden justn nu.

Skrivet av Kristers bensin:

Det stämmer inte på utvecklare, ingen vill utveckla till en kass konsol. Däremot vad japaner och svensson KÖPER är en helt annan sak.

Utveklare verkade inte ha några problem med att utvekla till DS istället för PSP, Samma sak gäller 3DS och Vita. Jag förstår ditt argument men dessvärre kommer nintendo inte gå i konkurs snart, även om de inte lyckas med Wii U. :/

Av Kattfisken

Mjölk-kylning kanske?

Av Kattfisken

Najs! Har letat efter ett mer kraftfullt alternativ till RPi, ska ta en titt på detta.

Av Kattfisken

Efter patchning är det helt ok men i vanilla versionen är det rätt så fruktansvärt. xD
Nu har de flesta hårdvara nog att köra det i bra fps iaf. Spelet i sig är kanon dock!

Av Kattfisken

Kan förstå hur folk vill lägga mycket pengar på hårdvara. Rent ekonomiskt är det ju dock inte det bästa man kan lägga pengar på i och med att priset sjunker och utveklingen går framåt. Själv finner jag större njutning i att få tag på bra och prisvärd hårdvara, men man måste ju få unna sig ibland.