Inlägg

Inlägg som Rappe Rodent har skrivit i forumet
Av Rappe Rodent

inb4 alla hifi nissar kommer och klagar sönder på alltifrån mått till material. Så länge man själv är nöjd med utseende och ljud spelar det ingen roll om det är "rätt".

Alltid kul med hemmafixat ljud, snyggt!

Av Rappe Rodent

Mantle är en sak som i alla fall får mig att inte vilja köpa AMD. Det finns redan två standarder, vi behöver inte flera och risken finns ju alltid att nVidia och Intel hittar på två egna standarder och så sitter vi med flera stycken som inte kompatibla med varandra. Så tills AMD vill satsa på OpenGL så håller jag mig till nVidia istället.

Min förhoppning är att Mantle floppar lika hårt som AMD's 3D satsning som även den är "öppen", men AMD gör inget själva utan förväntar sig att andra ska göra saker åt dom.

Av Rappe Rodent

Tack AMD, då vet jag att mitt nästa kort ska bli ett nVidia kort, det här känns som dagens sandlåde pantentkrig, "bara vi ska få marknadsföras med bf4 heheheh". Och så kommer jag inte köpa bf4 heller, nya CoD för tusan, EA måste ju hitta något nytt att mjölka på pengar efter attalla deras andra spel suger så mycket och bara är en kopia på föregående i samma serie.

Av Rappe Rodent
Skrivet av NonnePonne:

Måste faktiskt hålla med e-lite. Florrpans hemsida verkar vara någon form av "modernisering" av hur hemsidor var på 90:talet. Sen huruvida det ser bra eller dåligt ut är ju givetvis en åsikts fråga och därför ganska onödig att diskutera.

Men eftersom detta nu görs så tänkte jag slänga in att jag tycker att florrpans hemsida är väldigt jobbig att vara på, tycker inte navigeringen är logisk och allt tar helt enkelt allt för mycket plats, verkar mer kladdigt och ett försök att se unik och annorlunda eller kanske lite "hipster" aktigt; förövrigt verkar det vara en trend bland dagens webdesignare, denna så kallade "simplicitet".

Sen å andra sidan så är jag hellre inne på florrpans hemsida än TS, för den hemsidan verkar vara en ologisk röra av clusterfu*k. Mina tio cent, over n' out.

edit: stavfel.

För övrigt, som andra sagt, kolla om det finns någon form av gratis webkit eller liknande

OfT: Haha du sätter ord på mina tankar exakt. Alla dagens nya webbdesigners idag som ska ha "enkla", "stilrena" hemsidor bygger dom på höjden. Exakt som du säger, hipster, vill inte vara som alla andra men alla webbdesigner gör så, så då blir dom ju som alla andra ändå. Man kan direkt se om det är någon som är webbdesigner genom att det är världens längsta scroll. Kul att det inte bara är jag som stör mig på dagens webbdesigners och deras scroll sidor.

Till TS: Du kan inte titta runt på andra hemsidor som har liknande innehåll för att få idéer eller snappa upp något som du gillar och sedan implementerar det på din hemsida? En sak som jag rekommenderar är att du börjar med att göra en enkel skiss i photoshop eller liknande där du kan rita upp hur du vill att det ska se ut och vilka element du vill ha med. Lycka till och man måste börja någonstans, det har vi alla gjort!

Av Rappe Rodent
Skrivet av Firkraag:

Hur är tortyr värre än massmord? Please.

Det kanske bara är jag som tycker så, men tortyr är något jag har väldigt svårt för, framförallt se och höra på det. Massmord i spel är aldrig så grafiska, man ser någon springer, blir skjuten, sprutar lite blod, sen ramlar ihop, inte lika grafiskt.

Av Rappe Rodent

Kollade scenen nu på tuben, visst den är ganska grafisk men inte så extrem, trodde man skulle börja skära i nån och sånt skit. Dock tycker jag det är märkligt att Activision vart tvunget att ändra ett CoD spel för att man skör oskyldiga på en flygplats och göra den scenen valbar. Tycker då denna är bra mycket värre och borde vara den valbara scenen. Allt man gör i CoD är ju att skjuta lite människor, här ser man ju lite närmare inpå så att säga.

Men jag vet ju hur spelvärlden är, att "The Last Of Us" är censurerad i Europa t.ex, huvudena exploderar inte så som dom gör i resten av värdlen.

EDIT: Lustigt att många säger att man dödar tusentals eller utrotar hela civilisationer i andra spel, visst gör man det, men det är kanske på avstånd då? T.ex, "tryck på knappen för att skjuta lasern" *pew*, en planet exploderar och flera miljoner dör, oj vad grafiskt. Inte som här där man ser och hör en person bli torterad. Förstår inte hur ni kan jämföra två så olika saker?

Av Rappe Rodent
Skrivet av Crillie:

Jag har bara beställt från netonnet en gång, och då sket de i att ens slå in varan så den kom med papprena tejpade rakt på originalförpackningen...

Känner med dig hoppas du har ork att fortsätta tills du vinner.

Beroende vad det är för vara så brukar inte återförsäljare packa in sakerna. T.ex chassin, datorskärmar och andra varor i liknande storlekar är aldrig inpackade, dom ska klara av att fraktas i sina originalkartonger. Så det är inget konstigt. Är det däremot något mindre, typ, mus eller tangentbord ska det självklart vara packat i låda.

Har bara haft ett RMA ärende hos NoN, med min HK CD spelare, var in och sa hur det var att den började hoppa ibland, inga problem, dom tog in den och fick sms ca 5 dagar senare att den kommit tillbaka från service med helt ny mekanik. Full pott av mig i alla fall.

Av Rappe Rodent

Hade en GTA V stream på i några timmar samtidigt som jag spelade annat. Så antog att det var läckt eller liknande, så då vet jag att det verkligen var det.

OffT: Det levde inte upp till mina förväntningar alls, såg i princip ut som GTA IV, bara ny story och lättare grafikändring. Så jag är glad att jag inte har förbokat det till konsolen.

Av Rappe Rodent

Det beror väl lite på vad du själv tycker. Jag och flera av mina vänner som spelade CoD 4 och 6 men tröttnade efter det ska köpa Ghost för att prova det igen. BF är i våra ögon en död serie som bara kommer fungera som EA's penga mjölkare där de kan få ut så mycket pengar som möjligt utan att ändra något, bara släppa massa DLC's och premium.

Av Rappe Rodent

Haha, klockrent galleri! 5p

Av Rappe Rodent

Riktigt trevligt och genomtänkt chassi måste jag säga. Många nya och väldigt smarta funktioner. Skulle hellre ta detta över 900D som bara känns som att corsair gjort allt stort utan att tänka.

Av Rappe Rodent

Nu är jag på tok för trött för att läsa igenom hela allt här och är inte exakt säker på hur TS vill ha det.

Men håll i er, bror min hade en fin setup när han lirade PS3 för ett tag sedan. Han använde PS3'ans "multi out" för att få ut ljudet, via RCA med en omvandlare till 3.5 in i line-in ingången på sitt ljudkort. Sedan i windows satte han line-in på "listen to this device". På så sätt kunde han lyssna på musik på högtalarna, prata med oss andra på Teamspak och samtidigt höra det han spelade i sin hörlurar.

Sedan så kopplade han in HDMI i sin skärm. Enkelt!

Av Rappe Rodent
Skrivet av strejf:

Mitt påstående var att det inte är enkelt att göra operativsystem. Linux, MacOSX och Windows är alla oerhört komplicerade. Att det ibland dyker upp buggar och fel är inget konstigt då det är människor som tillverkar dessa operativsystem. Jag är snarare imponerad över att det fungerar så bra som det gör.

Dock förstår jag inte hur det kan bli fel nu. Microsoft är ju inte direkt nybörjare på att göra operativsystem, dom har ju ett antal bakom sig som bevisligen har fungerat bra till sitt syfte. Så jag förstår inte hur detta har hänt nu helt plötsligt. Känns som det klassiska "det här funkar 100%, men vi gör på ett nytt sätt ändå den här gången". Klockan är ju i mitt tycke en ganska så grundläggande funktion i ett operativsystem.

Detta känns som ett problem som fanns för 10 år sedan när man överklockade och spelen gick för fort för att dom utgick från CPU hastigheten.

Sen fick man ju ännu en anledning att inte välja Win8, inte för att jag tänkt göra det på 100år ändå.

Av Rappe Rodent

Även om jag måste hålla med andra att 13k är mycket pengar så måste jag verkligen hålla med TS. Vad personer tycker är underhållande är högst personligt, alla vill inte gå ut och supa sig dyngraka varje fredag o lördag. Och så länge TS's spelande och ingame handlande inte går ut över hans ekonomi eller tid till skola så tycker jag inte att det finns en enda anledning att sluta, då håller han ju i alla fall det i schack och har inte tagit sms lån upp över öronen. Jag själv var en flitig CS spelare under gymnasie tiden, med många timmar om dagen, men fortsatte då mina betyg låg på en jämn nivå och inte började dala.

Sen ska vi inte glömma två stycken spel som är ganska så populära här på sweC som jag känner på mig att en del medlemmar har lagt ut mycket pengar på. League Of Legends och World Of Tanks. Ingen klagar på dom när dom säger att dom betalat x antal tusen, men när TS handlar till ett mobilspel blir det liv i luckan. Företagen bakom spelen kan gå i konkurs och då blir alla pengar man spenderat ingame helt värdelösa.

Och igen alla är vi olika och tycker olika saker är kul, själv samlar jag på filmer och spel, gärna ovanliga utgåvor som är inplastade, jag köper dom och packar ner dom i lådor för att jag inte har plats för dom framme. Folk tycker jag är dum i huvudet som gör det, då får dom väl tycka det.

Av Rappe Rodent

Om du har win8 så hade jag exakt samma problem, slutade med att jag byte tillbaka till win7 då det vägrade funka hur jag än gjorde och jag orkade inte hålla på att felsöka mjukvara just då. x)

Av Rappe Rodent

Fantastiskt!

Av Rappe Rodent
Skrivet av sander00se:

Gör ett konto

Skrivet av Wrathborn771:

Gör bara ett konto och sen använd det inte bara?

Ni hjälper ju inte direkt TS och svarar inte ens på det han frågar om, varför då posta? En del vill kanske inte ha en massa onödiga konton som aldrig används.

Till TS, du är inte på plats och tittar själv hur det ser ut? Räcker det inte med att skriva i bara användarnamn och sedan skippa resten och trycka vidare?

Av Rappe Rodent
Skrivet av friskybob:

Hade gärna hjälp dig om jag hade varit hemma, jag kommer hem om cirka 1 vecka

Nu vet jag inte om du verkligen reserverade platsen åt någon viktig text (varför du nu skulle göra det) eller försökte härma PenguinKN. I vilket fall tappade jag nyss all respekt för dig.

All respekt, knäpp eller? Det är ju mycket skönare att läsa stora trådar om första inläggen är uppdelade, sedan blir det mycket enklare som trådskapare att justera och lägga till nytt material. Jag har skapat många trådar på andra forum där jag reserverat 5-6 inlägg som jag sedan fyllt på allt eftersom jag gjort nytt material. Så jag tror nog snarare att det är många som förlorade all respekt för dig som inte verkar ha koll och som grinar på något som är väldigt vanligt på forum.

Av Rappe Rodent

Din rektor verkar ju inte ha många hästar i stallet, herregud, avstängning för något sådant.

Sen måste jag bara säga att IQ nivån i denna tråd nästan går att räkna på en hand. Har ni ingen respekt för andras saker och speciellt skolans saker så som nätvärk? Om ni hittar något som galet så påpekar man väl detta, inte använder det för massa konstiga ändamål. Fan jävla land man bor, ingen respekt för något. Bara töntigt med en massa skiddies som tror dom är så jäkla coola när dom gör något som är väldigt omoget och ligger i samma nivå som dagisbarn.

Av Rappe Rodent

Gud vad jag har längtat efter denna uppdatering, ännu en uppdatering som windows rusar ut bara för att det ska se lite bättre ut på pappret, men som i princip ger 0 skillnad för gemene man.

[/ironi]

Nej, känns som ett väldigt fult sätt att få folk att uppdatera till Win8 och troligtvis kommer alla små p12'or göra det bara för att dom vill att BF4 ska se mycket bättre ut med deras GTX460 fastän det inte ger någon skillnad för dom.