Inlägg

Inlägg som Mispelled har skrivit i forumet
Av Mispelled

Jag sitter på det här fast med bruna brytare. Helnöjd! Tror det här är det billigaste som har bakgrundsbelysning

http://www.inet.se/produkt/6101825/cm-storm-quickfire-tk-mx-b...

Av Mispelled

Bytte till QPAD OM-75 efter många om och men då jag trodde att det skulle bli obekvämt med mitt claw grepp. Stod på Inet och klämde på den och bestämde mig för att köra på den. Visade sig att det fungerar alldeles utmärkt att köra claw med den. Kör alltså inte full palm med den. Bästa musen jag haft.

Av Mispelled

Vilken tillverkare är det?

T.ex. MSI's överklockningsprogram heter MSI Afterburner (Fungerar även för andra tillverkare om jag inte minns fel)

Typ alla tillverkare har sådana här program.

Klockar du för mycket kommer datorn ge dig en blåskärm och starta om/du får tvångsomstarta den. Bara att prova sig fram tills man får en klock som är stabil.

Sen får du helt enkelt kolla vad den nya fps blir. Skulle tippa på 5-10fps+.

Av Mispelled
Av Mispelled

Helt lugnt. Kommer man över 100 grader bör man börja fundera. Oftast stänger datorn av sig innan det händer så.

Min 4670K @4.6GHz snittar ungerfär samma med en Scythe Ninja III.

Av Mispelled
Skrivet av azz0n^:

Kolla din DPC latens med http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml. Är den hög så finns det många saker du kan göra.

Helt okej är väl mellan 0-150.

Ligger på stadiga 1000-1050. Är det kass?

Har även ställt in windows till att köra 24-bitars nu och har inte märkt laggandet av ljudet sedan dess. Kanske hjälpt. Peppar peppar.

Av Mispelled

Ser att det var längesen någon postade i tråden.

Har också problem med, förmodligen Windows 8, då jag bytt mitt Xonar Essence STX en gång och uppgraderat moderkortet under tiden men jag har samma problem med att ljudet 2-10 gånger per dag liksom saktar ner för att sedan gå tillbaks till normal takt.

Någon som kan återkoppla vad som hänt för er?

Av Mispelled

Tror det är kört.

Av Mispelled

Om du inte kräver en stor TV hade jag kollat på datorskärmar med IPS panel. EIZO är skärmporr när det kommer till den typen. http://www.inet.se/produkt/2205046/eizo-23-foris-fs2333-bk

De är oftast simplare då de inte har en massa funktioner för att göra bilden bättre vilket ofta skapar input lag på många TV-apparater. Detta går ju att stänga av men det gäller att sätta sig in i vad man ska stänga av och inte. Vilket kan vara jobbigt och tidskrävande.

TV apparater vet jag inget om

Edit: Här har vi ju exakt vad du letar efter. http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater...

Av Mispelled

Du kommer kunna använda den som vanligt men det kommer bli roaming.

Vet inte om du bara ska vara där en kortare tid eller längre men jag skriver det jag vet.

Japaneserna är lite lustiga då de inte säljer lösa sim-kort (av det jag kunde komma fram till) utan stoppar i det åt en när man köper mobilen vilket är en långsam och tråkig process men det är så det går till i Japan.

Jag hade SoftBank när jag var där i ett halvår och köpte endast en riktig skitmobil för att ringa på men det fungerade alldeles utmärkt.

Något jag aldrig provade, nu när jag tänker på det, var att plocka ur sim-kortet och stoppa det i min samsuing galaxy s vilket var min svenska telefon då.

Edit: Kan ju tillägga att jag endast befann mig i de större städerna men där fungerade roaming precis som i vilket annat land som helst. Kan ju vara så att det inte fungerar på landsbyggden.

Av Mispelled

Om datorn är mindre än 7 dagar hamnar den automatiskt först i kön och du får väldigt snabb service. Om du lyckas komma fram till det som det troligast är (grafikkortet) och berättar detta går det ännu fortare.

Av Mispelled
Skrivet av darzan:

Det är köpt inom sex månader från att den gick sönder, och efter tre veckor anser jag att jag kan reklamera. Jag vet att de får erbjuda mig en likvärdig ersättningsprodukt, men när det är skillnad på service och garantier på tillverkare kan de inte ge en ett annat märke hur som helst. Köper man en Nike sko kan butiken inte ersätta den med en Adidas om kunden säger nej.

Angående priserna så tittar jag på vad de kostar nu, när jsg köpte mitt kostade det runt 5000 har jag för mig, men jag fick det billigare på kampanj.

Om man ska be om ett i 700 serien, vad är rimligt och lika bra/bättre än ett 680? 770? 780?

Att det är schysst av dem håller jag inte med om, de har inget val annat än att ersätta eller laga då det går under garantin. Schysst hade varit att ersätta det direkt, inte först när jag börjar gnälla efter tre veckor. Enligt vad jag kan läsa hos ARN anses över tre veckor vara orimligt lång tid när det gäller hemelektronik.

Skickades från m.sweclockers.com

Ett 680 motsvaras av ett 770. 780 är nära Titan klass. Alla fyra väldigt bra kort.

Av Mispelled
Skrivet av Njevil:

Fungerar er Windowsknapp på MK-85?

Förmodligen har du tangentbordet i "G" läge. Syns högst upp till höger på tangentbordet under USB-portarna. För att stänga av detta läge så trycker du Fn+F12.

Av Mispelled

Sitter på ett Ducky G2PRO med MX Brown. Inte 800kr klassen men sjukt bra tangentbord. De bruna brytarna kan jag klart rekommendera då man känner när man är halvvägs ner och det har registrerats en tryckning.

Av Mispelled
Skrivet av era909:

Har du något av ASUS medföljande program installerat? Ex GPU tweak. De brukar sno alt gr+2 till något snabbkommando och det går därför inte att skriva @. Antingen ändra snabbkommandona i programmet eller avinstallera programmet helt brukar vara lösningen.

Life saver!

Av Mispelled

Asus

Av Mispelled

Sitter själv på ett PC360. Har också funderat på att skaffa ljudkort. Jag tror inte det kommer bli så mycket skillnad efter det jag läst. Ska man börja jaga riktigt bra ljud behöver man ju köra typ optisk kabel, vilket inte PC360 har och se till att man har riktigt bra filer som man spelar upp t.ex. FLAC filer. Personligen kom jag fram till att det skulle kosta mer än det smakar att skaffa ljudkort. Jag är dock inget proffs på ljud lång väg. Bara så att du inte snöar in på att du måste ha ett ljudkort för en massa pengar.

Av Mispelled

Skulle säga Sennheiser PC360 eller PC350. PC360 är öppna lurar medan PC350 är slutna vilket är den största skillnaden på de två. Tror de uppdaterade något mer när de släppte PC360 också. Sitter själv på PC360, riktigt bra ljud och mikrofon!

Av Mispelled

För att stänga onboard graphics trycker du delete eller f2 (brukar vara en av dessa) under uppstart. Leta sedan upp det i bios med piltangenterna

Av Mispelled

Sennheiser gör generellt bra saker.