Inlägg

Inlägg som linan360 har skrivit i forumet
Av linan360

Det moderkortet som du har är utdaterat. Det finns inga kompatibla processorer eller minnen till kortet som är särskilt bra. Nya minnen behöver du också glömde skriva det. Men gör som du skrev. Fixa helt nytt å använd som server låter som en bra ide.

Av linan360

Dom två pipen betyder ngt. Ett pip när man startar brukar betyda att allting är som det ska. Kolla i manualen till moderkortet efter en anvisning till vad pipen betyder. Du kan även kolla om du har en liten digital skärm på moderkortet?

Angående hdd frågorna ska det inte spela någon roll i villken sata port du kopplar in ssd med. Du väljer själv på villken disk du vill installera på när du installerar os. Och om datorn bootar från fel disk kan du ställa in det på boot menyn när du startar datan. Det går helt utmärkt att köra med en 6gb sladd.

Jag tror inte att höja volten till gpun kommer göra någon skillnad det ska funka endå.

Av linan360

Köp nytt moderkort, en ny processor och nytt grafikkort samt en ssd. Hdd, nätagg, dvd mm kan du fortfarande använda.
Dom här uppgraderingarna borde göra stor skillnad. Det är nog svårt att göra en mindre uppgradering.

Av linan360

Tycker det ser bra ut men nätagget är kanske lite väl kraftigt. Jag skulle lägga mera pengar på chassit eftersom do billigaste ofta har brister. Satsa på något i 600-1000:- klassen där dom stora välkända modellerna finns. I övrigt är det en bra spelmaskin.

Av linan360

Om det är en 8pins kontakt till cpu så använd cpu 2 och om det är en 4pin använd cpu1 du behöver bara använda en.
Den konstiga 4pin är en tillägs adapter om du behöver göra en 4pin till 8pin eller dylikt så kan då sätta ihop den med en annan kontakt som den passar med. Dom två sista kontakterna ska kopplas in till psu. Sedan vad dom driver spelar inte så stor roll.

Av linan360

-95a

Av linan360

Nästan allt måste ändras för att den ska klara BF3 med 60fps på högsta inställningarna. Du behöver dubbla grafikkort och då måste du ha nytt nätagg, nytt moderkort och ett till grafikkort. Om du nästan vill maxa allt räcker det med att byta ut 7850 mot ett 7979 eller 680.

Av linan360

Den duger till typ allt. En schysst allrounddator. Den maxar inte Bf3 men duger till typ alla spel.

Av linan360
Skrivet av ModernDwarfhair:

MSI Radeon HD 6970 lightning 2GB leder med 19-0 i röster, och jag vill ju helst ha den också, men är det någon som tycker att den inte är värd priset?

Inte så länge det skiljer 200-300:- från dina andra alternativ!

Av linan360
Skrivet av leafbranch:

Även om det var ett rosa grafikort med bumbibjörnarna på?

Fan va ballt det hadde varit! Ett sådant skulle jag villja ha =D

Av linan360

Nu snackar vi XD

Av linan360

Jag skulle satsa på ett 6970 om det är dessa priser som gäller.

Av linan360

HAWX 2 är kul men inte så avancerat!

Av linan360
Skrivet av Steven9905:

Tackar så jävla mycket!! när jag ändå skriver hur tror ni denna dator kommer klara bf3 och WoW?

Wow inga större problem men BF3 funkar nog bara bra på low. Men det är inte direckt dålig grafik för det XD

Av linan360

Allt ska funka tillsamans. Fördellen med en annan cpu kylare är att datorn blir tystare. Orginalkylarn låter väldigt mycket vid hög belastning vid tex spelande.

Av linan360
Av linan360

Kör med samma setup och har samma problem. Men man ska ladda ner extra drivisar för cf som finns på amds hemsida. Sedan blir det tydligen inte bättre än så! Det är bara i vissa spel och ibland sim båda korten maxas. Testa att installera dom här + orginal drivisarna om du inte har gjort det. Så borde det bli bättre. http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/crossfirex-app-p...

Av linan360

Det ska fortfarande funka

Av linan360

Xcovern är stöttålig villket är bra. Men det var nog det ända. Den är plastig, dålig skärm, dålig kamera och allmänt seg å långsam.

Av linan360

Jag vet inte vad det beror på men är tveksam till att det är grafikkorts tempen som strular. Har legat strax över 90 grader med mina kort några gånger innan jag fixa bättre kylning. 90 grader är kanske inte bra men det borde inte stänga av hela datorn.