Inlägg

Inlägg som Nr1Result har skrivit i forumet
Av Nr1Result
Skrivet av Pimpim666:

Då kan du börja jobba på Crytek och jobba på nästa Crysis.

Haha! Enligt mig lever "Crysis" upp till sitt namn. Enligt mig är det ett förfärligt spel

Av Nr1Result
Skrivet av Dr33mcrusher:

Osäker på vilka spel som passar in på alla egenskaper du begär men jag tyckte att Guild Wars 2 var rätt kul tills jag nådde den punkt där man måste börja farma för att få ihop resurser till att crafta de absolut bästa (bästa som snyggaste, inte stat-wise) sakerna i spelet, kanske dock ett av de MMO's med mest story fokus.

Annars finns det ju gott om P2P MMO's som inte riktigt har lyckats och som nu gått F2P (t.ex: TERA online, RIFT och SWTOR) som du kan testa

På tal och P2P spel som blivit F2P så tänkte jag på ifall att The Lord of the Rings Online är något att spela. Jag testade det för typ ett år sedan och jag fick ett helt okej första intryck men jag kom aldrig väldigt långt.

Någon som vet hur det är i dem högre nivåerna av det spelet?

Nu ska ju ni inte hålla min hand i denna posten utan jag får ju ladda ner spel och testa själv vad jag tror verkar bra, men förslag är alltid skönt! Sen i samband med att välja ut spel som ska vara roliga att spela, är det någon här i forumet som kanske vill bild ett litet förband och spela tillsammans med mig och kanske någon annan?

Jag är 15 år och kille. Kan uppenbarligen svenska, och engelska på en väldigt hög nivå. Har inte stor erfarenhet av spel över huvudtaget, fick precis min första speldator och har inte testat så många spel ännu men lär mig snabbt (ifall att ni är oroliga över att spela med en amatör).

Av Nr1Result

Final Fantasy XIV: A realm reborn verkar vara ganska intressant men jag tror faktiskt att jag kommer skippa Tibia.

Jag ska nog lägga till det, jag är nästan allt för grafik. Jag kan spela spel med dålig grafik och tycka att det är kul osv osv men det är väldigt sällan som jag inte tycker att det blir roligare med bra grafik.
Jag kommer gå den tekniska linjen på gymnasiet nu till hösten och sedan högskolan för att lära mig spelprogrammering och något jag kommer vara väldigt hård på när jag väl skapar och ska släppa ett spel är storyn och grafiken!!

Av Nr1Result

Bra MMORPG

Jag letar efter ett bra MMORPG spel som jag kan spela några timmar varje dag.

Jag vet att detta kanske inte riktigt finns längre eftersom att många spel "förstörs" då spelföretagen blir girigare och girigare men detta är i alla fall vad jag tycker att ett bra MMORPG ska ha:

En bra och "djup" storyline. Något man kan leva sig in i och spela timmar varje dag utan att det blir tråkigt eller att spelet "tar slut" (det finns inget mer att göra).
Inget AFK spel. Man ska verkligen på grund av spelinnehållet kunna gilla att spela spelet och verkligen behöva tänka på vad man gör.
Samarbete. Spelet ska vara online så att man ska samarbeta med andra och spela spelet tillsammans med kompisar och de man möter i spelet. Man ska inte bara kunna glida igenom spelet solo utan problem utan folk ska faktiskt vilja söka upp andra för att kunna spela och komma vidare.
Inga microtransaktioner där dem med mycket pengar får bäst grejer och betalar för högre nivåer. Hellre att spelet kostar per månad än att IRL pengar styr hur man spelar spelet. Det finns liksom en skillnad på huruvida man kan spela spelet på grund av dess månadskostnad och hur man spelar spelet på grund av alla dess microtransaktioner.
En stor spelvärld med olika möjligheter till transport så att det går snabbare att färdas. Man vill ju inte springa runt på samma ställen hela tiden men samtidigt vill man ju inte heller ta 75% av speltiden till att springa kors och tvärs över kartan!

Jag kan säkert komma på mer och ifall jag gör det redigerar jag texten.

Ifall att ni kan komma på ett spel som i alla fall liknar det jag skrev ovanför så kan ni väl skriva namnet på spelet i ett svar. Priset på spelet spelar ingen roll, jag vill ha så många valmöjligheter som möjligt!

Av Nr1Result

Jag köpte Corsair Vengeance 2000 headsetet.

Allting funkar som det ska förutom att det inte går att öppna headsetets "kontrollpanel". Det finns också en annan grej. Jag vet inte om det ska vara så eller om det är en defekt.
Som det är nu är mikrofonen vid munnen men precis bredvid. Om jag sätter den framför munnen så att jag pratar rätt in i den så kan jag höra vad jag säger i mina egna lurar.
Är det normalt?

Av Nr1Result
Skrivet av Seetela:

Ja det verkar vara jättebra!! I alla fall enligt recensioner vilket är ett plus.

Då har jag ett förslag med sladd. Finns det något sladdlöst i min prisklass?

Av Nr1Result

Spelheadset - 1000kr

Jag behöver ett nytt "spelheadset".

Jag har en budget på runt 1000kr, åtminstone för att kunna få några bra valmöjligheter.

Innan hade jag detta: Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset

Det var rätt okej men det var vissa grejer jag inte gillade med det. För det första, det var sladdat. För det andra, "fluffet" runt lurarna drog till sig smutts värre än kläder under sängen! Och för det tredje, även om jag uppskattade att lurarna faktiskt höll sig runt öronen (alltså att de var heltäckande) så var dem för stora och nästan hängde på örontopparna vilket gjorde det väldigt obekvämt efter ett par timmar.

Detta är vad jag värdesätter i ett headset (lurarna).

  1. Komfort

  2. Bra ljud

  3. Design

  4. Funktioner

Man skulle kunna säga att Komfort och Bra ljud kommer på delat första och Design samt Funktioner kommer på delat andra.
Komfort - Hur lurarna sitter på öronen och hur-o-vida det är bekvämt under längre perioder.
Bra ljud - Säger sig självt.
Design - Vad för slags material som omger lurarna, vad för material själva "huvudbonaden" är konstruerat av.
Funktioner - Knappar, möjligheten att klicka på mute osv... Samt hur-o-vida man kan vrida på lurarna, veckla in dem eller liknande.

Detta är vad jag värdesätter i ett headset (mikrofonen).

  1. Bra ljud

  2. Brus reducerande

  3. Design

  4. Funktioner

Samma sak här. Bra ljud och Brus reducerande mikrofon kommer på delat första plats och Design samt Funktioner kommer på delat andra plats.
Bra ljud - Säger sig självt.
Brus reducerande - Säger sig självt.
Design - Vart mikrofonen sitter. Materialet som mikrofonen är konstruerad av osv...
Funktioner - Mute-knapp, böjda headsetet osv...

Jag hoppas att jag lämnade nog med information för att ni ska kunna hjälpa mig på bästa sätt! Tack på förhand!

Av Nr1Result

Det ser ut så men det finns inte "bid" i slutet av namnet på min... Men vet ni vad... Jag tror jag köper Acer G245HQbid...

Det blir nog bra... Inte lika billigt som jag vill men å andra sidan kan jag bara åka och plocka upp den idag så...

Av Nr1Result
Skrivet av fredrik433:

Ingen super bra skärm direkt men har man suttit på en tråkig tn skärm så lär man ju bli väldigt nöjd

Jag antar att jag är en tråkig person med lite pengar... TN funkar bra för mig men om den skärmen inte är så bra antar jag att jag inte lägger de extra kronorna...

Rekommenderar du något?

Av Nr1Result

Den här kostar lite mer än vad jag vill och måste dessutom skickas via internet vilket gör det jobbigt ifall att något inte skulle funka osv men är detta något att ha?

http://cdon.se/hemelektronik/fujitsu_p23t-6_thor_edition_ips_...

Det var rean som fick mig att titta närmare...

Av Nr1Result

24" Skärm - 1300kr

Hej!

Jag letar efter ännu en datorskärm... Just nu har jag en Acer G245HQ och jag hade tänkt att köpa en till för att det skulle matcha men eftersom att den inte verkar säljas längre (kort google search på namnet) så letar jag efter en annan relativt billig skärm...

Jag gick in på prisjakt men jag blev förvirrad över alla val och tänkte att det blir bäst ifall att jag får lite råd här istället.

Jag vill verkligen inte lägga mycket pengar. Jag tror att jag köpte min nuvarande skärm på inet för typ 1100kr och jag vill inte lägga mycket mer än typ max 1300 kr på den nya.

Tack på förhand!

Av Nr1Result

När jag sparar så vill jag dock gärna spara till något, inte bara spara pengar.

Därför undrar jag ifall att ni skulle kunna sätta ihop ett system med allt de nyaste och mest prisvärda för en budget på 15000kr. OS och montering ska ingå. Den kommer inte köpas någon gång snart så jag förstår om ni tycker det är en lost cause men jag skulle verkligen uppskatta det...

Av Nr1Result

Ok. Jag har bestämt mig... Jag kommer vänta med datorköpet och spara pengar.

Med alla dessa nya delar som 760, 770, 780, Haswell processorer, nya moderkort osv osv osv osv har kommit så kommer jag spara och köpa ett riktigt bra system som innehåller allt det...

Av Nr1Result
Skrivet av Nr1Result:

Det jag finner jobbigt med sånna här trådar är att alla postar olika buildar och jag har ingen aning om vilken jag ska välja eftersom att jag inte kan något om delarna på en avancerad nivå...

Skrivet av Deepy:

För din budget tycker jag att intelsystemet som Anders9110 har postat är välbalanserat och har bra prestanda. Spara pengar på att montera ihop det själv så får du ett system som håller längre.

Skrivet av b3h4ppyn0w:

See what I mean...?

Av Nr1Result

Tack för alla postar! Jag hoppas på att kunna köpa datorn någon gång efter den 25:te.

Det jag finner jobbigt med sånna här trådar är att alla postar olika buildar och jag har ingen aning om vilken jag ska välja eftersom att jag inte kan något om delarna på en avancerad nivå...

Ironiskt eftersom att ifall jag vetat något på en avancerad nivå är chansen att jag hade postat här liten...

Av Nr1Result
Skrivet av Anders9110:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3560641/2013-07-06

Ett alternativ utan Montering Du kan få bättre i Grafikkort ifall du väljer ett AMD CPU.

Tack så mycket!

Fler förslag uppskattas, gärna ett med montering också.

Av Nr1Result

Tack för alla svar!

Jag ska ha med OS i budgeten. Datorn jag använder nu byggde inet. Min pappa har dock gått med att jag får bygga den. Samtidigt vet jag inte att jag har den rätta miljön hemma för att sätta ihop den utan risk, speciellt som jag är en amatör. Därför vill jag gärna ha ett alternativ med och ett utan montering och båda för samma budget, 7500 kr.

Av Nr1Result

Jag vet faktiskt inte denna exakta budgeten.

Detta är vad jag har plockat ihop än så länge: http://www.inet.se/kundvagn/visa/3558695/2013-07-05

Som ni kan se är alla komponenterna pressade i pris så mycket som möjligt även om de faktiskt klarar vad jag vill på en enligt youtube gameplay tester hyfsad nivå... Processorn ska följa samma prispressning och förhoppningsvis då klara av att dra runt datorn utan stora problem. Moderkortet antar jag ska vara det sämsta man kan ha fast ett snäpp över det i kvalité och praktiskt användande när det gäller uppgradering av datorn...

Btw... Vet ni ifall att det nätaggregatet kommer klara allt kablar med bara 2 Molex och 3 Sata-ström?

Av Nr1Result

Val av processor/moderkort

Jag kollar på olika komponenter till en framtida speldator. Jag vet att Haswell har kommit ut nu och att man behöver andra sorters moderkort för dessa sorts processorer (eller hur?).

I alla fall. Jag har en väldigt låg budget och jag försöker hela tiden pressa den, därför tänkte jag att jag kanske skulle gå med AMD, eller en Intel I3:a. Jag vet inte vilken man ska ta från någon av tillverkarna nu när Haswell har kommit ut och jag har aldrig kunnat något om AMD så jag behöver hjälp, big time...!

Av Nr1Result

Vill bara tillägga att jag sade, "och det är möjligt att jag vill koppla den till min dator". Går det över budgeten eller liknande så är det ingen big deal utan då skippar jag den funktionen.
Den funktionen är inte ens en prioritet.