Inlägg

Inlägg som Nr1Result har skrivit i forumet
Av Nr1Result

Men kan jag inte bara koppla skärmen till xboxet eller måste jag kolla xboxet till datorn som jag kopplar till skärmen?

Av Nr1Result

Skärm - Dator - Xbox

Hej! Jag har en Acer G245HQbid. Jag har denna datorn: http://www.inet.se/kundvagn/visa/3057577/2013-03-03

Jag har ett xbox som jag gärna vill spela på eftersom att både datorn och skärmen har HDMI-uttag, men jag kan inte förstå hur!!

Kan ni hjälpa mig?

Av Nr1Result
Skrivet av Skyflyer:

Troligtvis har du råkat stänga av ljudet. Om du trycker Escape och klickar på Preferences så ska du ha en flik som heter Sound. Se till att Enable Sound är ikryssad samt att volymerna inte är inställda på 0%. Jag har för mig att det är Ctrl+S som stänger av och sätter på ljudet så troligtvis har du råkat trycka de knapparna samtidigt. Du kan ta bort denna keybinding om du vill genom Escape->Preferences->Key bindings(i fliken på undersidan av preferences-fönstret)->Miscellaneous->Toggle Sound.

Fan vad nice! Tack så väldigt mycket! Detta var problemet

Av Nr1Result

Ok! Grymt alltså!

Slutet av Mars dock Vill inte vänta!! xD Men blir ganska illa tvungen eftersom att jag är rätt pank efter att ha köpt datorn...

Av Nr1Result
Skrivet av Marcusk:

Standalone kommer vara ett helt nytt spel, och modden Dayz som finns nu kommer att finnas kvar som just ett separat spel. Om du köper Arma II nu måste du också köpa Dayz standalone om du vill spela det i framtiden, men modden till Arma II kommer fortfarande fungera.

Okej. Vet du vad standalone kommer kosta ungefär?

Av Nr1Result
Skrivet av mahoganygnu:

Tja, ingen av mina polare spela så mycket. Vi kanske kan lira någon gång? Är själv 15 år.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag är också 15 år Som du kan se i min post ovanför din så är jag inte erfaren men om det är okej kör jag också med er

Av Nr1Result
Skrivet av Kebabhyvlarn:

Ja, snart.

Okej, vad kommer det att kosta? Kommer det vara gratis? Ifall det kostar, kommer det vara värt att köpa Arma 2: Complete Collection på steam för 150 kr eller blir det billigare med att bara skaffa DayZ?
Ifall DayZ inte är gratis, och man köper Arma 2 och spelar det på det sättet, kommer det tilläggas några kostnader för att få DayZ när det är "standalone?"

Av Nr1Result
Skrivet av Billström:

Det kommer komma en standalone version av DayZ.

Huh?

Allt jag behöver veta just nu är om jag borde köpa Arma 2 för att spela DayZ eller om jag ska köpa Arma3...

Eller menar du "Standalone" som att det kommer bli sitt eget spel? När i så fall?

Av Nr1Result

Kommer börja spela DayZ nu efter att ha tittat på många youtube videos. Är dock helt oerfaren... :/

PMa mig ifall ni är intresserade av att spela med någon lika bra som ni är (Alltså att ni också precis kommer börja, jag har alltså inte ens börjat spela ännu) eller om ni känner för att skratta lite åt alla mina fel och lära mig lite!

Av Nr1Result

Arma 3 - Dayz

Just nu behöver man Arma 2 och någon annan expansion pack för att spela Dayz. Nu när Arma 3 kommer ut, kommer man behöva köpa Arma 3 för att kunna spela det då eller är det fortfarande Arma 2 som gäller?

Av Nr1Result

Ljudproblem i SWTOR

Hej! Jag började bokstavligen precis spela SWTOR.

Allting går bra och jag är på gång, när jag råkar klicka någonstans långt ned på tangentbordet (Ctrl, Shift eller liknande) och då bara slutar ljudet funka.
Youtube funkar osv, men inte SWTOR ljudet... Detta gör alltså spelet lite svårt och tråkigt att spela. Vet ni hur jag får tillbaka ljudet?

Av Nr1Result

Problem.

Hej!

Jag beställde min dator från inet för veckan, med montering. Någon gång i helgen så har mina föräldrar varit och plockat upp den hos dem. I alla fall, när jag pluggar in min skärm (Har testat med både HDMI och VGA) så säger den ena bara No Signal och den andra säger Going to sleep...

Har ni några tips?

Jag köpte dessa komponenter: http://www.inet.se/kundvagn/visa/3044464/2013-02-28

Av Nr1Result
Av Nr1Result

Problem

Hej!

Jag beställde min dator från inet för veckan, med montering. Någon gång i helgen så har mina föräldrar varit och plockat upp den hos dem. I alla fall, när jag pluggar in min skärm (Har testat med både HDMI och VGA) så säger den ena bara No Signal och den andra säger Going to sleep...

Har ni några tips?

Av Nr1Result

Jag gick till inets butiker och fick hjälp av dem att välja ett nätaggregat medan jag beställde datorn!

Av Nr1Result

Är det ingen som har någon aning?

Den absolut minsta ni behöver läsa är det så är i tjock text längst ner, ifall ni inte känner för att läsa det som står överst...

Av Nr1Result

Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1

Hej!

För ett tag sedan så började ljudet i mina Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 Headsets glappa.

Först trodde jag att headsetsen hade gjort sitt och att det var dags att skaffa nya. Sladden på headsetet är väldigt lång (3m) och därför brukade jag gilla att ligga i sängen på kvällarna, med headsetet på så att jag slappa lyssna på filmljudet genom mina skithögtalare som är inbyggda i en typ lika pissig skärm...
Mina föräldrar trodde då att det var detta som "förstört" mina headsets.

Dock så var det inget fel på hörlurarna. Ljudet glappa ibland men jag förstod snabbt att det hade och göra med hur sladden var placerad! Dessutom kunde man väldigt smått se att sladdens ingång till hörlurarna var lite "skev" om man säger så (Vet faktiskt inte hur jag ska beskriva det). Jag visste inte om det var så och mina föräldrar var säkra på att de hade rätt och sade därför att jag inte skulle kunna ta det på försäkringen eller garantin...

Dock så återkom jag till den tanken om att det kanske är sladden som är problemet då min kompis berättade för mig i skolan idag att han har gått igenom hela tre sladdar med sina headsets!

Nu kommer vi till den faktiska frågan/frågorna. Vet ni vart jag kan köpa en ny sladda för mina corsair headsets? Om det är så att det är sladden som är konstig, kan jag då ta det på garantin (Ljud"panelen" i mitten av sladden funkar som den ska)? Har ni några tips på hur jag kan försäkra mig om det är sladden?

Av Nr1Result

Corsair Vengeance M90 - Settings

Hej!

Jag var på netonnet och köpte Corsairs M90 spelmus tidigare idag! Den känns jätte bra osv osv men jag fattar inte hur man ändrar settingsen!

Musen är alldeles för snabb nu och den reagerar inte på mina DPI ändringar! Det finns ju inte ens någon jävla apply eller accept knapp så man vet inte ens om något har ändrats...

Jag tror jag uppdaterade till senaste firmwaren men är inte säker. Kan ni berätta hur jag kollar det?

Av Nr1Result

Nu pluggade jag ut den och sedan in USBn igen. Nu är det den totala motsatsen. Musen är snabb som fan och DPI ändringarna funkar inte!

Det finns ju ingen jävla accept eller apply knapp på den jävla software saken...

Av Nr1Result
Skrivet av Breddas:

Det lär vara ganska mycket samma mus.

Ungefär, verkar det som i alla fall...

Min mus är jättelångsam! Jag försöker ändra dess DPI men det verkar inte registreras! Hur gör jag?

EDIT: Jag tror att jag har uppdaterat till senaste firmware versionen. Vet dock inte hur man kollar. Det var dock när jag klickade på "Update firmware" som den började gå så extremt långsamt, och då hade den inte ens uppdaterats än...