Inlägg

Inlägg som Fpsmannen88 har skrivit i forumet
Av Fpsmannen88
Skrivet av Brallor:

Asus RT-N56U måste vara den mest prisvärda routern som finns att köpa just nu, tror inte många behöver de dyrare modellerna ifrån Asus!

Har också kollat på den men är det nån skillnad mellan den och N66? Just nu har jag en Dovado tiny 3g riktigt ostabil.. Kommer jag få högre hastigheter med telenorbredbandet på N56 än Dovado tiny? och kanske lägre ping i spel har mellan 60 och 100 så gör den nån skillnad?

Av Fpsmannen88
Skrivet av LemonIllusion:

Ja, den är bäst.

Skrivet av Sonyboj:

Har kollat på smallnetbuilder och där anses N66U vara mycket bra!

AC66U versionen är här lite billigare än på Inet. Kan vara värt om du vill ha den länge och köper nya klienter som stödjer AC standarden. Annars verkar övrig prestanda vara samma som N66U.
http://www.net2world.se/asus-rt-ac66u---tr%C3%A5dl%C3%B6s-rou...

Skrivet av aaaaa:

Asus RT-AC56U AC1200 Dual Band är nyare:
http://www.inet.se/produkt/5404526/asus-rt-ac56u-ac1200-dual-...

Vet inte hur bra den är dock, då den nyligen lanserades.

är inte så kunnig vad gäller specs men är N66 bättre än den aaaaa länkade? men är det bara plug and play på dem här routerna? Det lutar mest mot N66.

Av Fpsmannen88

Vilken router ska jag välja?

Jag har tänkt köpa en ny router och hade tänkt betala 1500 maxkan gå över om det absolut är värt det.. Vill få den absolut bästa o har tittat på den här:http://www.inet.se/produkt/5404466/asus-rt-n66u-n900-dual-ban... verkar väldigt bra med tanke på recensionerna. 108 recensioner 9/10.
Så är den här bra? den dovadon jag har nu är skit ostabil,hög ping 90 till 250 ibland!!! så den är riktigt ostabil. Så är det värt att kör på den här asusen? eller finns det nån annan som ärbättre i denna prisklassen?

Av Fpsmannen88
Skrivet av LemonIllusion:

1. Det verkan inte som att du vet hur någonting i datorvärlden fungerar.
2. Det verkar som att du inte kan se skillnad på gemener och versaler.
3. Det verkar som att du bara är här för att trolla.
4. Släng dig i väggen.

Well said!

Av Fpsmannen88

Den här bör nog klara det : http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=777687 har funderat på att köpa den

Av Fpsmannen88
Skrivet av cozexdz:

Vad ska du använda kameran till?

Han/hon ska nog ta bilder

Av Fpsmannen88
Skrivet av phoenixdisciple:

Alla som har en PS3/360 vet att PS3.an redan har sämst grafik mellan ps3/360/pc, så att förvänta sig något mer än texturer som ser ut att vara 5 år gamla hoppas på för mycket.

HD pack eller inte, kommer fortfarande se ut som skit imo. Har själv båda konsollerna, och kan säga att skillnaden är klart märkbar mellan titlar på konsollerna (har tex. GTA IV på båda, och PS3.ans både laggar mer och ser sämre ut).

Enda anledning att skaffa PS3.an för mig var Exclusive titles, multiplatsforms spel är rent SKIT på PS3.an...

Kan faktiskt inte hålla med dej, PS3 tycker jag har bra grafik på vissa spel som COD Black Ops,Mw2 och AC:serien men vissa spel har ju skitgrafik på PS3. Vistt XBOX har ju lite bättre grafik men håller mej ändå till PS3, kanske för att jag har spelat så länge (3 år)

Av Fpsmannen88

hade BF3 på PS3 innan men sålde det.. Var skitgrafik jämfört med PC iaf!. Men ändå helt okej, körde på en LED 36" och såklart 720p som PS3 har med en bra HDMI kabel.

Av Fpsmannen88
Skrivet av SloWis:

origin buggar ur ganska ofta ja händer likadant för mig ibland, men jag går bara in via battlelog och starter ett spel därfrån ist och då loggar den automatiskt in i origin.

Jaha okej ska prova göra det om det händer igen men jag testade faktiskt inte det. Men ja origin buggar ofta, fick ändra hosts filen men det gick bra hoppas dem fixar origin till BF4 iaf eller tidigare.

Av Fpsmannen88

Riktigt Nice men du borde köpa en ny kylare till din processor ;). Kanske överklocka lite senare?, men annars RIKTIGT snyggt

Av Fpsmannen88

Jag löste det!! Jag hittade en video där man ändrade hosten i Origin!! Det löste sig men jag behöver installera Bf3 och crysis igen

Av Fpsmannen88

Hjälp med Origin!!

Hej, jag har ett problem som jag skrikit över i en timma men iallafall. Det hela började med att jag satte på datorn och skulle spela lite BF3 som jag inte hade
spelat på flera veckor, då öppnar jag Origin och loggar in. Det står då "Du måste vara online för att logga in" så jag försöker logga in men det går inte, jag dubbelcheckar lösenordet,andvändarnamn m.m. Allting var rätt

Så då installerar jag om origin och när jag har gjort setupen, så tryckte jag på Origin och en text kom upp typ Origin där man loggar in fast i text. Alltså inga rutor där det står andvändarnamn eller så. Så då installerade jag om det igen till en äldre version, då var det som vanligt men jag kunde forffarande inte logga in och det som är PROBLEMET. Jag kan inte logga in i origin applikationen men på hemsidan kan jag. JAg har BF3 och Crysis på mitt konto :(.

Jag försökte hitta nummret till supporten men hittade det inte så nu vänder jag mej till er

Så vad ska man göra för att fixa det?, har googlat och har försökt göra det dem säger men INGET har funkat...

TACKSAM FÖR SVAR!!

Av Fpsmannen88

Min Fnatic-musmatta funkar bra med min Razer-Deathadder Och den är ju inte steelseries.

Av Fpsmannen88

Har haft detta problemet men det visade sig vara överhettning!!
Satte in en Schyte fläkt i sidan och fick bättre luftflöde och det löste sig. Men det var bara när jag spelade.. Fast kortet var på typ 70 i furmark

Av Fpsmannen88
Skrivet av Bulltazar:

Rekar ASRock Z77 EXTREME4 då det är väldigt stabilt, stöder samtliga 1155 processorer,32gb i minne, sli och cf, har ägt det moderkortet ett bra tag o det har varit helt smärtfritt.

Nej du behöver inte formatera om datorn då båda använder nyare intel chipset, dom gångerna man kan få problem är om man går från ett gammalt system eller går över till amd chipset.

Vadå usel cpu?,nu har du allt blandat ihop.

i5-2320 är en quad med 4trådar på 3000mhz (Turbo på 3300mhz) och går att överklocka ca 400mhz, och presterar som en i5 2500K vilket klarar av alla dagen grafikkort, drar han upp den till ca 3700mhz presterar den som en i5 3570K, så den är långt från usel.

Han skrev att det var ett OEM moderkort från packadbell vilket inte är något att hurra för.

Likaså är det väldigt korkat o köpa en upplåst processor om man behåller OEM moderkortet då dom ej överklockar bra.

Han kan använda SLI och CF med nyare moderkort tex ASRock Z77 EXTREME4, likaså mer minne med högre mhz,mera hårddiskar,mer expansions möjligheter och med största säkerhet bättre ljud osv, OEM moderkort är ofta helt låsta med budget chipset.

Alla icke K märkta 1155 processorer går att överklockas ca 400mhz.

Kan jag överklocka/turbo min processor med mitt moderkort då? Så den går upp i 3.3/3.4 Ghz?
Och ska jag sats på ett nytt chassi istället?

Av Fpsmannen88
Skrivet av Curemylife:

Tja... jo... men du får ju ingen extra prestanda av att byta moderkort, bara andra utgångar/ingångar och din processor stödjer ju inte heller överklockning.

Jag hade nog bytt chassi och moderkort samtidigt för att sedan avsluta med en bättre processor beroende på vad du är ute efter för prestanda boost:)

Då kanske man ska satsa på ett nytt chassi istället med bättre luftflöde och snyggare design
Ska inte överklocka så när processorn inte är bra längre blir det nog en ny dator eller när datorn inte håller måttet. Kan du rekommendera nåt chassi under 800kr då?

Av Fpsmannen88
Skrivet av matte56:

Att installera om windows efter hårdvarubyte är att rekommendera. Men varför ska du skaffa ett nytt moderkort?

Min dator är en uppgraderad packard bell så dess moderkort är väl rätt budget?.
Kanske uppgraderar ramet till 16GB.

Av Fpsmannen88

Nytt moderkort!!

Ska snart skaffa nytt moderkort och är inte speciellt bra på moderkort så tänkte fråga er.
Har inte tittat på nåt särskilt men den ska vara från Inet. Har en i5-2320 3,0 Ghz och Hd 7950,650w antec nätagg och 8 GB ram. Så ett bra moderkort hade varit bra.
Så bara rekommendera på
Tacksam för svar:)
Processorn har 1155 socket.
Edit: måste man ominstallera/återställa hårddisken/Windows ??

Av Fpsmannen88
Skrivet av MaKerS:

För 5000 kr så kan man inte få så mycket bättre, dessutom är intel HD graphics 4000 bättre än Radeon HD 6620G. Så ifall TS inte vill lägga ut mer än 5000 kr för en laptop bör han nog vara beredd på att den inte kommer att prestera så värst bra Dessutom är CS:GO inte ett så krävande spel, så jag tror nog att den kommer klara av mid iaf, ifall han orkar leva med de FPS som har kommer att få (kan nog inte få så mycket mer för 4-5k)
EDIT: Ta den datorn FPSmannen la ut, jag missade tydligen den datorn, den kostar iofs 300 kr mer, men presterar väldigt mycket bättre i spel

Lugnt men om han ska spela mer krävande spel kommer han bli besviken för då måste han upp kanske 3k till om han ska kunna spela på "bra" inställningar t.ex BF3 eller Crysis

Av Fpsmannen88
Skrivet av MaKerS:

Den:
http://www.mediamarkt.se/mcs/product/HP-G6-2303SO,90952,38902...
är tillräckligt bra för det du vill ha den. Jag lovar inget dock, men den ska prestera väldigt bra med mid-inställningar.

Intel HD 4000 mid-inställningar?...
TS ta den här istället : http://www.mediamarkt.se/mcs/product/HP-G6-2311SO,90952,38902...
HD 7670m mycket bättre för gaming kanske inte very high men high-mid