Inlägg

Inlägg som mackannorling har skrivit i forumet
Av mackannorling

En sak som liknar det du beskriver som jag känner är att när jag spelar GTA så finns det så sjukt mycket att göra och undersöka/upptäcka att jag liksom inte vet vad jag ska göra och det slutar ibland med att jag bara kör runt i en bil och gör ingenting.

Av mackannorling

Har mycket goda erfarenheter av Electroworld . Förhandsbokat både NHL 12, NHL 13 och MW3 där. Alla gånger har det kommit på release dagen. Inget krångel alls och bra priser. Fast komplett är också grymma, förhandsbokade NHL 14 som har release på fredag, fick spelet idag, alltså 2 dagar innan release .

Av mackannorling

Nice

Av mackannorling

Har använt ditt tema i någon vecka nu, och kan bara säga att det är helt fantastiskt!!

Av mackannorling
Skrivet av Sisyfos:

Hahaha, låter bäst på engelska: "Thai-thai!"

Hah, precis vad jag också tänkte

Av mackannorling
Skrivet av Carl.cc:

Tackar för svaren, ska ha det i minnet, men det om ESD-armband, måste man skaffa ett sånt även om man bygger på ett köksbord utan matta? Där det är fritt från saker som kan bygga upp statisk elektricitet.

Skickades från m.sweclockers.com

Den statiska elektriciteten kommer från dig själv. Peta på en omålad del av chassit innan du ska ta i en ESD-känslig komponent så laddar du ur dig. Det är bäst att vara barfota och ha lite svettiga fötter för då bygger du inte upp lika mycket statisk-elektricitet som om du har strumpor.

Av mackannorling

Kan rekommendera Splinter Cell: Conviction. Det är mer smyga i Conviction än Blacklist men Splinter Cell: Blacklist är också ett bra "smygar-spel" även om det inte är lika mycket smyga som i Conviction. Båda har f.ö. bra grafik, Blacklist lite bättre än Conviction.

Av mackannorling

Har The Sims 3 Starter Pack från Humble Bundle över. Byter gärna mot något, men det är inte ett krav
PM:a mig vid intresse!

EDIT: Tagen!

Av mackannorling

Jag tycker att låten var bra!
Det jag tycker att du skulle kunna göra bättre är att lägga till trummor (typ som i slutet) i introt, göra pausen i mitten av låten 2-3 sekunder kortare och göra outrot ungefär 6-8 sekunder kortare.

Av mackannorling

Ännu en anledning att inte köpa Xbox One..

Av mackannorling

Köper en riktigt billig dator och klagar på prestandan. Sedan så varnar du om att man inte ska köpa NÅGON Asus-produkt alls. Smart.

Av mackannorling

Det är inte bra om det är luft mellan CPU'n och kylblocket. Luft leder värmen dåligt så att du får högre temperaturer. Det ska bara vara kylpasta mellan CPU'n och Kylblocket.

Av mackannorling

Det låter som att det är fel på drivrutinerna till grafikkortet. Prova med nyare drivrutiner, och om du har nyaste så kan du prova med äldre drivrutiner. Det brukade hända så för mig med mitt förra grafikkort (HD 7850), och det löste sig när jag bytte drivrutiner.

Av mackannorling

Min pappa har en Xperia V. Har klämt och känt på den, och kan verkligen rekommendera den. Det känns verkligen att det är bra kvalité när man håller i den. Och att den är vattentät är bra, för det är väldigt kul att filma och ta bilder under vatten (tyker jag iallafall ).

Av mackannorling

Vet inte vad din bluescreen beror på, men jag har ett tips. Dammsug ALDRIG en dator. En dammsugare är ett ESD monster som förstör dina komponenter med statisk-elektricitet. Använd tryckluft på burk när du skall rengöra datorn istället.

Av mackannorling
Skrivet av KnugOlsson:

Säker på det? Tycker ändå de ser olika ut

Jag är säker.

Av mackannorling

Det är precis samma metall på båda, bara att ljuset reflekteras olika på bilderna.

Av mackannorling

Om du vill spara pengar så kör på referens. Jag har referens, och när jag klockat kortet till 950 Mhz så är kortet ungefär 75 grader när jag spelar. Referenskylaren är dessutom riktigt snyggt.

Av mackannorling

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_605661&...

Där är en bra video där en youtube-kanal har samlat in pengar och ger pengarna till en hemlös.

Av mackannorling

MSI Z77A-G45 Gaming är bra, jag har det själv. Har inte haft några som helst problem med det. Det är snyggt, har allt en normal användare behöver. Det är ju samma moderkort fast med socket 1150 och Z87 chipset som sitter i Sweclockers Sommar-dator.