Inlägg

Inlägg som Crimsnmonkey har skrivit i forumet
Av Crimsnmonkey
Skrivet av Vimsig:

Använd en kabel så ska du nog se att det blir bättre

Jo, men det är så att jag måste köpa ett nytt internet kort. för det integrerade i moderkortet är paj. Jag har ett liggandes men jag vill inte in i datorn och gräva så mycket, så jag vill försöka fixa med wifi om det går.

Av Crimsnmonkey
Skrivet av Vimsig:

Kör du wifi?

Om det var mig du syftade på.
JA jag kör på wifi

Av Crimsnmonkey
Skrivet av antonlundin:

Är dessa servrar i Europa?

Vet ej, hur kan man kolla det?

Av Crimsnmonkey
Skrivet av antonlundin:

Kan bero på servern, har du testat på någon annan server?

Ja, Det blir så på vissa. Men jag spelar aldrig ensam så jag har frågat dom jag spelar med om dom känner nått lagg men det gör dom inte.

Av Crimsnmonkey

CSGO lagg

Hejsan!
Jag har precis formaterat om datorn och installerat csgo.
Spelade finfint igår utan problem men nu är det så att när jag är i ett game så är det som att man har ca 6-700 ping. Fast jag har bara 40 ping.
Det laggar fram och tillbaka och gubben far hit och dit. Spelade SURF på csgo och det laddade ner nån bana och en massa andra saker automatiskt. om det har nått med saken att göra.
MVH

Av Crimsnmonkey
Skrivet av hoski:

Köp ett 780! Kommer märka stor skillnad jämfört med 680!

Skickades från m.sweclockers.com

Med ett 680 så och spelar wow så behöver han inte köpa nytt kort. Med sitt 680 klarar han sig gott och väl med. Byta kylare till någonting liknande som denna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1224976 har själv haft en sån och den är extremt tyst och kyler jävligt bra. Så att köpa 780 är inte alls värt för det han håller på med.

Av Crimsnmonkey
Skrivet av draztic:

Hejsan alla glada.
Precis som topic säger så har jag ett extremt irriterande problem som innebär att när jag klonar bilden från min main display till min TV för att kunna spela i vardagsrummet så fungerar det perfekt fram till dess att jag startar exempelvis ett spel i fullscreen.

Så fort spelet går upp i fullscreen så visas det endast på en av skärmarna, den andra får "no signal detected, entering standby".

Vad ända in i glödheta kan detta bero på? Det driver mig till vansinne!

Testat att köra i "Windowed" mode?

Av Crimsnmonkey

"Manually shutting down the computer (as in holding the power button until it shuts off, pulling the plug, or your PC has a toggle power switch) is an improper way of shutting down your PC. It can cause corruption in your operating system, and possibly a non-working computer upon restart. Many save manually turning a system off for when it is an emergency such as your computer froze and you can not repair it via input devices. General computer practice says generally not to perform a shut down manually. Most new computers come with reset switches in case of emergency, also the buttons are not toggle, and most operating systems allow you to begin the proper shut down procedure simply by pressing the power button once." Där har du allting du behöver veta. Så svaret är JA det kan skada din dator.

Av Crimsnmonkey
Skrivet av Poptart:

Så du var nere med en dammsugare i datorn? Eller använde du tryckluft?

Om du var inte och joxade med en dammsugare kan du ha stekt en eller flera komponenter tack vare all den statisk energi en dammsugare bygger upp.

Jag dammsög. Men jag vet inte om jag har stekt nå komponenter. jag har dammsugit massor med gången så jag antog väl att det skulle gå bra denna gång . men jag kanske hade otur. menmen, Ska kolla upp lite med imorgon då jag har mer tid. Tack för svar.

Av Crimsnmonkey

Dator problem!

Hejsan! Jag dammsög ur datorn och bytte plats på ram minnena eftersom att jag köpte 2x4 gb sticks men jag hade bara 4gb tillgängligt. Nu när jag ska starta datorn så får jag ingen bild på skärmen och ingenting annat funkar som t.ex tangentbord eller mus.

Av Crimsnmonkey
Skrivet av Mocka:

Vet inte vad 10kg påsarna kostar men 2kg Jasminris kostar 33kr och det lär nog behövas 14kg eller så mao 33x7=231kr. Inte jättefarligt direkt

http://www.mathem.se/varor/jasminris/jasminris-2kg-pase-eldor...

mja, Men man vet ju inte vad dom kostar där han bor?

Av Crimsnmonkey
Skrivet av Al3xswe:

håller du för nära så blir de blött ja.. du ska hålla en bit ifrån. Lägg hela datorn i ris så ska du se att de blir torrt

Hela datorn i ris.. Hmm. Tror inte att han vill slösa så mkt pengar för att lägga troligen ett fulltower i ris xD blir jävligt mycket.

Av Crimsnmonkey
Skrivet av Rydisen:

Du kan ju kolla hur mycket RAM som används i aktivitetshanteraren. Använder den > 2 GB behövs mer RAM.
Annars är inte windows på HDD jättesnabbt.
Vad har du för Windows? Nyckeln brukar gå att få ut, och ISO-filen går att hitta. Så i så fall kan du installera det på SSDn.

Okej, Tackar för svar. Ska kolla ikväll när jag kommer hem.

Av Crimsnmonkey

Datorn är seg som tusan!

Hejsan! Jag har en dator som jag precis startat upp och den är väldigt seg. Jag funderar på om det kan vara för l lite ram då jag har uppgraderat på en bärbar och det vart väldigt stor skillnad. Jag har windows installerat på HDDn eftersom att jag har ingen windows skiva eller nyckel och jag vill inte köpa en ny bara för att den ska vara på ssdn. När jag öppnar internet så går det hyffsat eftersom att den är på ssdn. när jag öppnar spel så går det också hyffsat. Men när det kommer till andra saker som att öppna "den här datorn" , Utforskaren eller Höger klicka på skrivbordet så och start av windows så går det vääldigt segt.. Kan det bero på HDDn eller för att jag har 2gb ram?

RAM: 2gb
Processor: ? Atholon tror jag, kan vara phenom
Moderkort:?
PSU:?
Grafikkort: AMD Radeon 4870
HDD: 300gb Speed vet jag inte men det är kanske 1-3 år gammal.
SSD: Kingston 128gb

//Crimskrams

Av Crimsnmonkey
Skrivet av giplet:

Som det har varit tidigare så ser det ut som att du måste betala i shoppen, men det dras inga pengar. Så vida det nu är exakt samma app. Vet inte om det ändrats nu, men jag tror inte det.

Så jag klickar på att jag måste betala åsså dras det inga pengar? eller vad menar du?

Av Crimsnmonkey

Hittar inte appen som jag betalade 500Kr för!!

Hej! Jag har köpt en app via min iPhone som gick på 500kr då jag behöver den, eftersom att jag åker mycket båt och gör väldigt mycket ute på havet.
Nu har jag skaffat en iPad som jag vill ha i båten då min iPhone har en för liten skärm för att koncentrera sig på. Men jag hittar inte appen som jag betalade för på iPaden. Den säger att jag måste betala igen för att kunna ladda ner appen till min iPad. Nån som har någonting som kan hjälpa mot detta?

Av Crimsnmonkey
Skrivet av Eberhart:

säker på att det kommer att funka? För jag har aldrig varit inne i registret förut och jag har ingen erfarenhet av windows registret överhuvudtaget.

Av Crimsnmonkey

Kan inte hitta DVD-läsaren!

Hejsan! Jag har en DVD läsare som har fungerat förut felfritt men nu är det nått tok med den som gör att den hittas och det står "Den här maskinvaran kan inte startas eftersom dess konfigurationsinformation i registret är ofullständig eller skadad. (Kod 19)" Vad ska jag göra? Dvd-läsaren är en ASUS DRW-24B3ST

Hjälp så snabbt som möjligt eftersom att jag behöver den om jag ska mounta eller bränna.

//Crimskrams

Av Crimsnmonkey
Skrivet av kungen123:

Någon som vet några svåra spel med hög skill ceiling? Gärna online :)?

Tröttnat på alla "noob" vänliga spel (läs LoL, WoW etc). Undrar om någon vet några spel där man faktiskt måste tänka? Där den bättre spelaren kommer att vinna och inte massa RNG... Spel som man nästan blir beroende av för man vill hela tiden bli bättre.

Spel jag njutit av tidigare:

HoN (innan alla pros lämnade)
CS GO (enda jag fortfarande spelar)
WC3 (Gillar jag extremt mycket, synd battle.net är dött)
WoW (I BC innan de dummade ner allt :/)
CS 1.6 (spelet jag spelat mest, var riktigt duktig, synd det också dog)
Runescape

Hearthstone så måste man tänkta väldigt mycket om man inte bara har tur hela tiden. Där blir man bättre genom att tänka.

Av Crimsnmonkey
Skrivet av ReverenD:

Inställningar finns det inte så mycket av i ios.. "It just works" and all that.
Hade oxå kass WiFi på min 4a, inte så extremt som för dig, men illa va det. Bytte lur

Skickades från m.sweclockers.com

Okej.. Tror att jag får sätta upp en annan router-sak i mitt rum så jag kan ha typ 1 meter till wifit ist för 6+.. så får jag nöja mig med resten. Tack ändå!