Inlägg

Inlägg som Crimsnmonkey har skrivit i forumet
Av Crimsnmonkey
Skrivet av ruf0ns:

Jo jag misstänkte väl det! Tack för svar

Inga problem!

Av Crimsnmonkey
Skrivet av ruf0ns:

Hej!

Har möjlighet att byta mitt GTX780 mot 2st GTX760.. Tjänar man något i prestanda på detta? Spelar i 1080p

Dåligt val enligt mig, En singel GPU är alltid stabilare och stödjs av mer spel än 2st GPUer.

Av Crimsnmonkey
Skrivet av CyberSpace:

3 GB, det är bara 7970 Toxic som har 6 GB

EDIT: Är nästan hundra på det, om det inte är något speckort TS har!

Det kan nog stämma det. Men eftersom att jag frågade så hittade jag: http://www.proshop.se/Grafikkort/Sapphire-VAPOR-X-HD-7970-GHz... Och den ser exakt likadan ut. fast den har 6gb. Ser inte någonting som säger toxic men det kanske är så

Av Crimsnmonkey
Skrivet av Qarez:

Tjenare!

Tänkte kolla med er SWEC:are och se vad ni tror jag skulle kunna få för datorn vid en eventuell säljning.

SETUP:

MOBO: ASUS SABERTOOTH Z77
CPU: INTEL I5 2500K
CPU-Kylare: CM HYPER 212 EVO
GPU: Radeon HD 7970 GHZ ED. VAPOR-X
RAM: CORSAIR 16GB DDR3 VENGEANCE 1600MHZ CL9 (2x8)
HDD1: KINGSTON HYPERX 3K 120GB SSD
HDD2: SEAGATE BARRACUDA 1TB 7200RPM
DVD-Läsare: SAMSUNG DVD±R/RW/RAM DL 24X SATA BULK BLACK
PSU: OCZ ZT SERIES 750 WATT PSU MODULAR
Chassi: NZXT PHANTOM ATX RED

Slänger troligtvis även med en PHILIPS 273E3LHSB 27" WIDE TFT LED BLACK för någon femhundring/tusenlapp eller något också.

Hur mycket videominne är det på ditt grafikkort?

Av Crimsnmonkey
Skrivet av thompson:

Det är knappast sant att 700-serien alltid kräver en bios uppdatering. Av vad jag har läst på div. forum är det snarare tvärtom det brukar gå alldeles utmärkt att sätta i ett grafikkort i 700 serien och bara köra men att ett fåtal har behövt en bios uppdatering.

Själv har jag kört ett GTX770 i både i ett gammalt 775 moderkort, Asus P5W DH Deluxe, och ett helt nytt 1150 moderkort, Asus Z87-A, utan bios uppdatering.

Du kanske inte förstog hur jag menade, Det beror på vad det är för moderkort man har , och på vissa så man måste uppdetera biosen.. Med den typen av moderkort så måste man uppdatera biosen för att man ska ha fullt stöd med GTX 700-series, Det står även så på Nvidia hemsidan och hemsidan där du uppdeterar biosen så står det vad bios uppdateringen kommer att göra. För mig stog det "Stödjer den nya GeForce 700-Series"

Av Crimsnmonkey

Den nya generationen 700-series kräver en BIOS uppdatering. Du MÅSTE uppdatera BIOSEN. När du då har gjort det så kommer din bios vara nollställd ( blev så för mig när jag hade samma problem med mitt 770 ) Så alla specifika inställningar kommer att försvinna. Om du fortfarande har problem typ som att windows startar och det blir en snabb bluescreen eller nått liknande. eller att du måste göra en startreparation så kommer det INTE att hjälpa att göra en startreparation. Då måste du gå in i biosen och ändra S-ATA mode till AHCI istället för IDE om det står i IDE så ändrar du bara till AHCI. Det hjälpte för mig. Tack för mig! Hoppas det hjälper dig!

EDIT: Bra att det löste sig när du hade uppdaterat BIOSen och sedan fick igång allting! hare kul och kör på!

Av Crimsnmonkey

Om du har GTX 780 MSI gaming edition så tycker jag att du ska köpa ett liknande moderkort ifrån MSI typ som detta. http://www.inet.se/produkt/1902506/msi-z87-g45-gaming-atx eftersom att det matchar både ditt grafikkort och chassi väldigt bra. Du har även tillgång till SLI om du vill köra "overkill", Dock så har dom flesta moderkorten (ATX) Support för SLI/Crossfire. Det är en bra prislapp jämfört med ASUS HERO kortet och det duger för din build.

Av Crimsnmonkey

Imo, Så kollar du upp prisjakt först om du ska köpa begagnat.. Om priset där är bättre ( som det troligen INTE kommer att vara ) så köper du bara ifrån prisjaktens lägsta pris om webbsidan har fått ett bra omdöme förstås. Annars halverar du priset på moderkortet om det är använt. Om det är väldigt bra skött så halverar du och slänger på lite extra beroende på hur bra han/hon har skött det.

Av Crimsnmonkey

Kan du gå in i BIOS? Antar att det är boot-screen.

Av Crimsnmonkey

Filmerna ifrån dxtory laggar. HJÄLP TACK!

Hej. Jag brukar spela in filmer med Fraps. Men nu har jag bytt till Dxtory. MEN, Filmerna jag får ut från dxtory när jag har renderat dom och redigerat m.m LAGGAR. Det går inte att lägga upp på tuben eftersom att det laggar så otroligt hårt i vissa tillfällen.. Jag laggar ingenting in-game när jag recordar med Dxtory. Jag använder Lagarith lossless codec och alla säger att det funkar fint.. Men inte för mig tyvärr. Jag är ny i Dxtory och jag fattar ingenting om det. Jag har försökt att googla på det men jag hittar ingenting. Hjälp uppskattas.