Inlägg

Inlägg som Seziuo har skrivit i forumet
Av Seziuo
Skrivet av Svantesson666:

Perfekt till löning? Väldigt många får ju sin lön först på måndag eftersom det är den 25:e på söndag. Kanske kan vara bra för dig att känna till tänker jag, så du kan ändra.

Man får väl ändå lönen vardagen innan (fredag) ifall den 25e är på en söndag? Så är det för mig i varje fall. Sorry för off-topic, OP. Som skrivet ovan tror jag man får en hel del för att sälja den på Swappie.

Av Seziuo
Skrivet av Niivpzi:

haha hade kunnat stå iphone 12 och jag hade trott, vad är nytt nu? 2ppi mer på skärmen?
har allt mellan iphone 8 till 13 på jobbet och hur mycket jag än vill kan jag inte finna någon som helst skillnad i dem, fattar inte folk som köper ny iphone varje gång de lanserar en ny när nyheterna är ytterst få.

hur är det inte skillnad mellan iphone 8 och 13? hemknappen, kameran och skärmen är väl topp tre stora skillnader bara där..

Av Seziuo
Skrivet av NorgeMannen:

Nu kostar jag 1350kr/timmen.
Så en ökning på 9600kr/mån om jag jobbar 160timmar i veckan.

Projicerad lön är nu: 1,158 MNOK/år

Antar att det känns gött att NOK stigit i värde gentemot SEK den senaste tiden?

Av Seziuo

Spotify (65 kr/mån)

Av Seziuo

Inte spel utan mjukvaror - jag hade också lite svårt att hitta någon bra tråd för detta, men hoppas att det går bra här.

Har några nycklar till diverse mjukvaror att ge bort. De finns kvar sålänge de inte är överstrukna i inlägget. PMa mig vid intresse.

Music Maker: Hip Hop Edition

Music Maker EDM Edition

Ashampoo Photo Optimizer 7

Ashampoo WinOptimizer 18

Starfinder: Pact Worlds Campaign Setting

Av Seziuo

Killing Zoe (1993)

Av Seziuo
Nytt bud: 100 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Seziuo
Nytt bud: 80 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Seziuo
Nytt bud: 60 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Seziuo
Skrivet av anon201296:

27" är för stort för ett 60cm djupt skrivbord oavsett var du försöker placera den imo. Ser du hur proffsen spelar så sitter de ju nästan med näsan i skärmen, det är knappast bara en slump.

Edit: Dessutom så blir ju naturligtvis 1440p på en 24" skarpare än på en 27"

Det kanske blir skarpare men skulle inte rekommendera 1440p i 24", texten blir alldeles för liten. Jag har ett 60 cm djupt skrivbord med 27" och tycker det är lagomt avstånd? Spelar dock inte tävlingsinriktade spel särskilt ofta.

Av Seziuo
Skrivet av anon201296:

Jag delar din oro. Söker själv en 1440p 240hz 24" eftersom jag tycker 27" är för stor för tävlingsinriktade spel (Egentligen tycker jag min 27" på jobbet är en storlek för stor också)

Kan du inte sitta längre från skärmen? Då blir det lika stort.

Av Seziuo
Skrivet av Rouge of Darkness:

skulle inte rekommendera testa på öppet köp för hörlurar då många butiker klassar det som hygienprodukt och accepterar inte returer av hörlurar på öppet köp utan att krångla först.

angående formgjutna kuddar så hade jag det på jobbet men gillade dem inte fick exem i öronkanalen för de var för täta så använde dem aldrig mer än typ ett par dar innan de hamnade på en hylla.

var visserligen variant gjord för att agera hörselskydd godkända för industrimiljö så kanske de som är tänkta för generic användade och inte måste klara spesifika krav kanske är bättre.

Jag syftar på over-ear hörlurar just nu, men man får ju läsa butikernas villkor innan man testar på öppet köp

Av Seziuo
Skrivet av Extreat:

Inte tillräckligt länge för att bilda mig en uppfattning om hur de presterar i miljöer där jag behöver dem som mest. Men, som jag skrev, har jag läst att ANC inte ska fungera så väl för att filtrera ut just tal. Vad är din uppfattning?

Som sagt, när jag inte har musik på utan endast ANC hör jag att någon pratar (tyst), men inte vad de säger. När jag har musik på hör jag absolut ingenting. Det är ju öppet köp i de flesta butiker så jag tycker du ska köpa ett par "vanliga" ANC-hörlurar först och bilda dig en uppfattning själv ifall det räcker eller ifall du behöver dessa formgjutna varianter.

Av Seziuo

Kanske lite off-topic, men har du testat hörlurar med ANC? Jag hör ingenting överhuvudtaget när jag har ANC på och lyssnar på musik (ca 40% ljudvolym) med ett par Sony WH-1000XM3

Av Seziuo
Skrivet av Cerb:

Bara proteinpulver lär väl kosta mer än 300kr/månad... om du inte åt extremt lite och rasade i vikt.

Sent svar, men proteinpulver köpte jag 21 "servings" á 750 gram för 74 kr/st på rea (utgångsdatum 2025 så köpte på mig ett par st). Sedan handlar jag bönor och linser som torrvaror på orientlivs där 1 kg går för 20 kronor, när man blötlägger dom växer de mycket i storlek så ett paket räcker ett tag. Kan tilläggas att jag inte är speciellt förtjust i sås el. dyl. så det är liksom bara ris och bönor i en matlåda.

Av Seziuo
Skrivet av Kannoll:

Alright, kör mest CS och Lol så inte speciellt krävande.
Vilket kort kör du med?

Om du spelar CS och LoL tror jag inte du behöver köpa något nytt överhuvudtaget. Installera om Windows och installera spelen ska du få se

Av Seziuo

Jag kör i princip samma burk som dig fast med uppgraderat grafikkort och i 1440p-upplösning är det bara i väldigt CPU-krävande spel som jag inte får upp alla inställningar på max. Det beror helt enkelt på vad du spelar och i vilken upplösning.

Av Seziuo
Skrivet av Grihm:

Såg just samma video och det är lite pådrag här med i Sverige skulle jag tro. Kanske inga direkta tusenlappar som det rasar, men verkar iaf komma in fler och fler kort i lager. Denna gång tänker jag f*n inte missa igen alltså.

Någon som kom ihåg vad Asus Tuf 3080 korten låg på vid Svensk release? Var det ca 8500?

7825 SEK

Av Seziuo
Skrivet av SvenskGaming:

Läste nånstans här på Sweclockers att det blev mer lönsamt? Ju färre som minear på grund utav minskat värde i BTC

Har för mig att när det gäller Ethereum, som man minar via NiceHash, får du mer betalt ju färre som minar och därför borde argumentet stämma. Man får däremot betalt i BTC på NiceHash.

Av Seziuo

Man kan ju se kortsiffror, 3siffrig kod samt utgångsdatum även med "vanliga" kort eftersom siffrorna ju "sticker upp" och blir som urgröpningar på baksidan så skulle inte se att det skulle vara några problem