Inlägg

Inlägg som Simontaga har skrivit i forumet
Av Simontaga

Mobiltelefon- är OnePlus Bra?/Köpråd

Tja, jag har lite över 2400 kr att spendera på en ny mobil och jag kände att OnePlus är kanske något för mig? någon här som har testat den tidigare? Dock känner jag verkligen inte för en IPhone då jag tyckte min förra var för lite prestanda för pengarna.

Av Simontaga

Random BSOD !

Jag kollade lite på youtube och fick Bluescreen, har inte överklockat något, och har inte hänt innan
hade bara google chrome på och inget annat.
Här kommer lite information om som komm upp när jag blev om startad:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF88000DB9D6E
BCP3: FFFFF8800E2A57C8
BCP4: FFFFF8800E2A5020
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1

Av Simontaga
Skrivet av BrusE:

Vilken browser använder du?

Google chrome

Av Simontaga

Frame stuttering/tearing gtx 970

Jag har märkt att jag har frame/tearing, då jag ser det på youtube , någon som vet något sätt att fixa detta?
Jag har gtx 970 och 2 skärmar, övriga specs i signatur

Av Simontaga

Bitcoin mining

Jag är inte säker på om detta är rätt avdelning, men iaf jag tänkte pröva bitcoin mining, men jag undrar kan det flrstlra min cpu/gpu? eller överhetta den? för när jag försöker på min laptop så händer inget så då ville jag testa på min stationära men då vet jag inte så mycket om bitcoin mining heller och tjänar man mycket på det?

Av Simontaga
Skrivet av Tobberoth:

Vad har du för hz inställd på skärmen? Det låter som klassisk screen tearing.

I grafikkorts inställningarna är det 60 Hz men när jag kollar på skärmens inställningar så står det inget men det stog något om pixel clock och den var på 50
Mina skärmar är : Benq G2450HM och Samsung T24C350 (TV)

Av Simontaga

"Frame stuttering"?

Jo jag märket idag att när jag kollade på youtube såg jag att den han liksom inte refresha varje frame typ, iaf det var liksom en bit av den förra "framen" kvar så det blir som att videon delas lite iaf så har jag ganska nyligen (2-3) månader sen bytt till ett gtx 970, prövade flera videos och min andra skärm samma fel att den inte refreshar tillräckligt snabbt elr så, så vad kan vara felet?

Av Simontaga

"Hur gör jag flera objekt av en klass"?

Jag har ingen stor erfarenhet av c# eller något annat men jag kan göra enkla 2D spel i xna, iaf jag tänkte pröva göra ett "city builder" spel då till exempel klassen "houseciv1" vet jag inte hur jag ska göra flera av utan att göra typ "houseciv11 = new(houseciv1),houseciv12" osv, tillexempel i andra spel hur gör dom flera djur eller monster som spawnar utan gräns? någon som förstår vad jag är ute efter?

Av Simontaga

Coilwhine >.<

Har märkt att mitt nya msi gtx 970 har coilwhine till exempel när jag spelar csgo i bland so tjuter det från datorn väldigt mycket. är det bara otur att man fick ett grafikkort med coilwhine? eller ska man lämmna tillbaka det?

Av Simontaga

Hjälp med val av komponenter

Min nuvarande rigg är nedan för i signatur, iaf vilket moderkort och cpu och kanske en bra cpu fan rekommenderar ni ? tänkte sälja mitt xbox 360 och mitt förra grafikkort så jag får in ungefär 3000 kr och jag har lite extra pengar, iaf kan jag köpa något bra moderkort och cpu för dom pengarna? för jag tror min cpu flaskhalsar lite på mitt nya gtx 970 och jag behöver en uppgradering, något köpråd?

Av Simontaga
Skrivet av anon114264:

Vad är det för konstigt nätagg du har egentligen?

https://www.komplett.se/xfx-proseries-core-edition-550w-psu/6...

Av Simontaga
Skrivet av carlosxbox82:

Ditt nätagg har 1st 6pin pci-e och en 8pin med löstagbar 2pin. Ditt grafikkort kräver en 6pin o en 8pin. Så koppla in rätt 6pin o 8pin (6+2) så ska du se att det löser sig utan några adaptrar.

Har redan pluggat in grafikkortet och så men gjorde en tråd innan men inga svar, men tror du mitt nätagg är för "klent?" för några dåagar sedan så frös hela datorn men temperaturen var under 60 grader (50-56)

Av Simontaga
Skrivet av Gurk:

Det är en 8-pins kontakt som du kan putta undan två så det blir en 6-pins

wut? så det blir då ju en 8 till 8 pin, alltså en kabel förlängare om jag förstår rätt?

Av Simontaga

Nedladdnings hastighet, hur funkar det?

Jag har 30mb/s ner men jag brukar max kunna ladda ner i 2.5 - 3.0mb/s , hur kommer det sig? finns det något sätt att använda hela "band bredden" för en nedladdning eller bestämms det av servern jag laddar ner från?

Av Simontaga

ok, men om jag använder 6-->8 pin så på 6-pin änden hänger två extra kablar?, och om jag använder 6-->8 pin adapter får mitt grafikkort mindre ström eller vad?

Av Simontaga

Konstig 8 pin?

Detta kanske kan var lite svårt att förklara men, jag försöker iaf, jo om ni kolla på en bild på en 8 pin connector så finns det i högsta hörnet och ett av lägsta hörnen finns det typ "fyrkantiga pins" (på plast höljet runt varje pin) och jag köpte ett msi gtx 970 och den kombinationen med fyrkantiga och dom andra formerna på plast höljet runt pins:en matchar inte med mitt nätagg?? men adaptern som följde med hade samma kombination.

http://i.imgur.com/raZrciw.png

eller har jag kopplat fel?

Av Simontaga

Minibar.dll hittade malwarebytes

Skannade med malwarebytes och den hittade nåfot med minibar.dll googlade lite och det verkar vara från kangoextensions, är det farligt? eller har antiviruest fel?

Av Simontaga

Datorn frös helt när jag spelade

Min dator frös helt idag när jag spelade far cry 4 och precis när datorn frös hörde jag ett konstigt ljud (hörlurarna) typ ett "flopp" ljud elr något sådant, jag har nyligen också bytt grafikkort till msi gtx 970 från HIS Radeon HD 7870 och jag undrar vad som kan ha orsakat detta?

Av Simontaga

The crew eller farcry 4? nvidia voucher

När jag köpte mitt gtx 970 fick jag en kod så jag kan få far cry 4 eller the crew och jag vet inte vilket jag ska välja och jag undrar on mi som spelat både eller ena av spelen hur ni tycker dem är och vilket rekommenderar ni?

Av Simontaga

iaf, idag ska jag köpa ett msi gtx 970, så är det något bra jag kan ändå köpa nu när det är rea som inte kostar så mycket som en bra fläkt elr något? kanske tar den cpu fläkten Daemon länkade( https://www.komplett.se/cooler-master-hyper-212-evo-cpu-kylar... ) eller vad säger ni?