Inlägg

Inlägg som LIBC har skrivit i forumet
Av LIBC

@PWR-RST: Extend. Har testat mirror och utvidgad det enda som löser problemet är 60hz på båda skärmarna

Av LIBC

@PWR-RST: Nej alltså jag kan spela en video / stream på min 144hz skärm och allt är smooth, men om jag flyttar fönstret till 60hz skärmen så hackar det som fan. Men om ställer in så båda skärmarna är på 60hz så är det smooth. Det är något som händer när jag har olika hz på mina skärmar och jag vet inte vad, har testat olika kablar osv.

Av LIBC

144hz Skärm stutter

Skaffade nyss en 144hz skärm från att ha haft två stycken 60hz. Kopplade in allt och var prima tills jag insåg att att min gamla 60hz skärm som är utvidgad stuttrar något enormt när jag spelar videos osv på den. Testade att dra ner min nya skärm så den också ligger på 60hz och då försvinner problemet. Frågan är om det finns någon lösning att ha båda skrämarna i olika hz utan stutters. känns jävligt tråkigt o investera i 144hz för att sedan köra den i 60 :/

Win 8.1 gtx 970 i7 6700k 16gb ram

Av LIBC

Hade exakt samma problem, även med fläktarna på 25% ( vilket är så lågt dom går i link ) så låter dom som fan. Bytte fläktarna till 2st fractal design gp-14 så löste det sig.
Tyvärr så är Fractal fläktarna 3 pin så var tvungen att koppla dom direkt i moban men bios fläkt kontrollen funkar ändå lika bra.

tldr; Fläktarna som kommer med h115 är riktigt b kvalle

Av LIBC

Laga gammal LCD skärm

Hade en gammal Benq skärm hemma jag ville laga, visade sig bara vara o byta ut 2 stycken kondensatorer och nu funkar det prima Men jag såg nu att på dom gamla stog det 105°C och på dom nya var det endast 85°C, vet någon om detta gör någon större skillnad eller inte? Dvs om den ger upp när den blir lite varmare, har haft på den i ca 30 minuter än så länge.

Av LIBC

Jag skulle gärna ta emot den om det inte var så jobbigt o släpa hem den ^

Av LIBC

Hm aja, blir väl o kontakta gigabyte

Av LIBC

Damn.. Ah jo testade ominstallera utan skillnad

Av LIBC

Problem med nätverkskort

Tjäna har nyligen upptäckt ett problem med mitt nätverkskort Killer E2200, Har ett Gigabyte GA-Z97MX-GAMING 5 Mobo och hoppas att ni har lite bättre insikt än mig själv!

Tidigare idag så bytte jag från 100/20 till 100/100 och upptäckte att jag fortfarande bara nådde 100/10, innan bytet så trodde jag endast att det var bredbandsbolaget som var dåligt. Men nu när jag fortfarande får lite upload så kollade jag runt lite om problemet och hittade inte mycket, testade o inaktivera och aktivera mitt nätverkskort och till min förvåning så löste det problemet. Nackdelen är endast att jag måste göra detta VARJE gång jag startar min dator för att uppnå 100/100. Någon här som vet varför detta problemet uppstår? Har senaste drivers 6.30.

Av LIBC

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7670237/2015-01-29 Blev 11k, men då får du med ett riktigt sjysst tyst och stilrent chassi samt high end processor och grafikkort. hade du tagit bort monteringen hamnar det närmare din prisklass. Vill du ha det under 10k och ha kvar montering skulle du kunna köpa ett skit chassi och något 500kr moderkort, tycker dock att det är mer värt o lägga dom sista 1000 kronorna.

Av LIBC

Varmt kort?

Har ett MSI GeForce GTX 970 Gaming och när jag kör BF4 så kommer jag upp i 73 grader utan överclockning, är detta något att oroa sig över eller får man leva med ett tredje ellement?

Av LIBC

Håller med dom tidigare kommentarerna, tycker du borde byta kort och uppgradera processorn till 4690k. Mycket mer prisvärt

Av LIBC

Tycker du borde bygga eget istället, du kan bygga 970 packet fast med bättre delar istället för deras bestämda.

Av LIBC

Av LIBC

Körde intel burn test och klarade det, kom upp i högst 68 grader, dock är inte processorn clockad alls. Detta hjälper dock inte ifall jag vill lista ut vad som gör datorn långsam

Av LIBC

Kanshe går och köper ordentlig kylpasta också istället för den man får med. Läste någonstans att det skulle vara vettigt o sätta dit o ringar på backplaten så att det satt så tight som möjligt mot processorn, är det någon bra idé?

Av LIBC

Kan testa och kolla det, är möjligt att det är problemet som orsakar värmen när jag stress testar den. Men tror knappast det är vad som påvärkar att datorn går långsamt eftersom värmerna har vart relativt svala när det uppstått. Me nsom sagt är jag inte den mest datorkunniga personen, Skall testa det och flasha den senare idag när jag har tid!

Av LIBC

Ska testa detta, men innan jag gör det. Har ni några andra ideér vad som kan orsaka dom problemen jag har? dvs något som inte kräver speciellt mycket intelligens för att utföra. ^

Av LIBC

Men värmen kan jag säkert lösa senare om det skulle vara felinstallation 2 gånger, osannolikt men möjligt. Men även med det så löser det inte dator problemet

Av LIBC

Backplaten går endast o fästa åt ett håll