Inlägg

Inlägg som l3n3m4 har skrivit i forumet
Av l3n3m4

Bjuder 350:-

Bjuder 350kr för musen om det är intressant.

Av l3n3m4

Pris?

Vad har du tänkt för riktpris för lurarna?

Av l3n3m4

Stationär Dator säljes väldigt fint skick

Säljer nu en av mina stationära datorer som jag använt när kompisar kommit över för att dem skulle slippa dra datorn med sig.
Det är inget monsterbygge men klarar dem flesta spelen på mediuminställningar med en vettig FPS. Det som lirats på datorn är främst Arma 3, Gta V, Cs samt League of Legends vilket det fungerat bra till.

Specs:

  • CPU: Intel core i3-4360

  • GPU: EVGA Geforce gtx 960 2gb GDDR5

  • RAM: 16 gb DDR3

  • PSU: EVGA 500w 80 plus certified non modular

  • MB: MSI Z87-G55

  • CHASSI: NZXT okänd modell runt 800kr nytt, extra ljudisolerat

  • SSD: 120gb Kingston

  • HDD: 500gb

Datorn kostade 8000kr ny och tänker att jag vill ha ut 3000kr nu efter 2,5 års standbyanvändande så att säga. Frakt eller avhämtning kan vi diskutera oss fram till, priset är inte heller hugget i sten. I värsta fall kan även delar säljas separat.

Mvh Leo Robertson

Läs hela annonsen här

Av l3n3m4

Hade gärna velat ha en mac men känns onödigt dyra??? kanske bara jag

Av l3n3m4

SmartTV eller inte?

Ska köpa en ny tv att ha framför sängen. Till den ska det vara inkopplat både xbox one x när de kommer samt ett chromecast ultra att strömma på. Är det verkligen värt att lägga pengar för att få en smart funktion?? Har det sedan innan och upplever att den är precis oduglig, men vet inte om funktionen utvecklats sedan 3 år? För min är precis värdelös..

Av l3n3m4

Apple Macbook

Vill köpa en MACbook men inser att dem är extremt dyra.. Känns som att antingen folk överskattar värdet dem bör ha tappat eller att det kanske helt enkelt är så att MACbooken inte åldras haha? Är svårt att hitta en vettig för under 5000 känns det som...? Länka gärna till annonser ni sett som ni anser har ett bra pris.

Av l3n3m4

Apple TV eller Chromecast ultra?

Vill ha något att titta på youtube och film med, är dem extra hundralapparna kanske till och med tusenlappen värd att lägga på för att få Steve jobs produkt eller är Chromecasten mer prisvärd i dagens läge?

Av l3n3m4

Bygga dator till mormor och morfar

Hej, ska bygga dator att surfa och betala räkningar på till mormor och morfar, funderar på Intel NUC och även Apple mini kunde vara intressant, men är det kanske till och med så att en raspberry PI duger till detta???

Av l3n3m4

Är laptop i topp med stationärt nu för tiden?

Längesedan jag köpte en dator och undrar nu, kan man gå för en laptop i 15k klassen och förvänta sig att den presterar i stil med en stationär dator som är värd bara kanske 2-3k mindre eller är det fortfarande så att man måste överpröjsa något enormt för bärbarheten..?

Av l3n3m4

Köpa bärbart som inte går att spela på

Måste ha tag på en bärbar som är precis kass att spela på då jag har seriösa problem med det och bara vill kunna skriva på den, dock måste den ju vara bra och snabb till att skriva och arbeta på.. tips? billigt som möjligt

Av l3n3m4

Värde på begagnade saker är hutlöst låga?

Hur kommer det sig att värdet på begagnad elektronik är så sinnessjukt lågt, köpte mitt blackwidow för 250kr tex och det såg ut som nytt..

Av l3n3m4

Funderar på att modda in dator i bil

Någon som testat modda in en htpc eller liknande i bagaget på en bil? lite sugen

Av l3n3m4

Överklockan en intel från 91

Kan man överklocka en prolle från 91?

Av l3n3m4

Erfarenheter av skillnader mellan Windows o Mac

Är väldigt sugen på att köpa en Macbook till mina studier, dock är det ett väldigt svårt beslut för mig vad jag ska välja för någon och om det kommer att vara värt det. Vi har i skolan stationära mac's men jobbar även i tyngre redigeringsprogram hemma och behöver ha något mobilt, nu tänker jag att jag kan göra allt på min macbook om jag köper rätt och sparka ut den stationära genom fönstret på 4e våningen? Stämmer det eller är bärbara mac's bara skit? Vad har ni för erfarenheter av respektive modell och tror ni jag kommer att bli nöjd om jag lägger alla mina sparade pengar på en? Vad ska jag ha för modell isåfall? Har bestämt mig för att jag ska ha 15' skärmen åtminstone, vikt och tjocklek o liknande fjanteri bryr jag mig inte om, bara prestandan är bra, pris är inte heller viktigt men ju billigare desto bättre!

Av l3n3m4

Varför finns det så få hörlurar med bt och nc???

Bara jag som känner att det finns otroligt lite att välja på om man ska ha ett par lurar som går att använda på stan, som både är trådlösa, inte behöver köras med en extern förstärkare och har en noicecancellingfunktion på?? Jag har Bose QC25 nu men saknar verkligen funktionen att dem inte är trådlösa.. (vet att dem släppt nya med bt haha) tyvärr kostar dem skjortan o vill ha mer att välja på!!

Av l3n3m4

Val av processor

Hej ska bygga dator till polaren nu under senare delen av hösten, en annan som är med och rådgiver säger att vi ska köpa överklockningsbar prolle medans jag menar att det är onödigt att lägga pengar på om man vet att den aldrig kommer till att överklockas av konsumenten ändå? Har han eller jag rätt? Samt vad väljer ni för processor till ett gamingbygge för cs och andra lättare spel till datorn som ska ha en total på 7000kr?