Inlägg

Inlägg som bsk! har skrivit i forumet
Av bsk!

Mycket AMD aktieägare/fanboys i denna tråden märker jag

Av bsk!

Hörde att FN infört ett nytt internationellt avtal som säger att alla fps spel nu måste inkludera ett battle royale läge.

Av bsk!

Flera av oss har varnat om detta länge.

Starbreeze försatte sig genom en rad felsatsningar(bland annat i VR) i en situation där de var helt beroende av att deras senaste spel Overkill's the walking dead(OTWD) skulle bli en storsuccé. Ett spel som varit under utveckling länge, kostat mycket pengar, försenats flera gånger och där man var tvungen att byta spelmotor relativt sent i utvecklingen.

När spelet släpptes till beta för de som förköpt spelet var det rätt solklart för oss gamers att det inte skulle hålla måttet. Nu bedömer bolaget att de kommer få likviditetsproblem redan om två månader i januari 2019 och bolaget har försatts i rekonstruktion. Aktien har nu tappat runt 90% av sitt värde sedan OTWD släpptes.

Tråkigt eftersom bolaget hade ett bra utgångsläge efter att Payday 2(där de var utvecklare) och Dead by daylight(där de var förläggare) blev så stora succéer. De skulle fokuserat på kärnverksamheten, dvs. att utveckla och förlägga bra spel istället för alla sidokostnader.

Av bsk!

Att Starbreeze OTWD spel inte skulle bli en blockbuster kändes rätt sannolikt när de släppte första gameplaytrailern. När de sedan släppte closed beta och man kunde spela spelet och se streamers reaktion till spelet kändes det helt säkert att spelet skulle bli en försäljningsmässig flopp.

Då stod aktien i 8kr och vi var flera som varnade folk och rekommendera dem att sälja på olika aktieforum... Nu några veckor senare pendlar kursen mellan 2-3kr och Starbreeze måste få in väldigt mycket pengar genom lån/nyemission/försäljning om de vill utveckla fler spel.

Finns massor andra spännande spelbolag på börsen.

Av bsk!

RX 590 för 3000kr inte värt det när man kan få RX 580 8gb för 2600kr och 580 4gb för 2200kr vid rea med samma spel på köpet.

Av bsk!
Skrivet av terasque:

Hela Diablo 4 låter så förhastat och panikartat att det känns som en eftertanke efter Blizzcon.

Att nyheten "läcker" nu är säkert en eftertanke efter Blizzcon men Blizzard har haft flera Diablo projekt på gång sedan långt innan Blizzcon. Enligt bland annat Kripparian var det från början tänkt att ha en teaser trailer till Diablo 4 redan förra(!) Blizzcon men den idén slopades. Att Diablo 4 till PC har varit under utveckling i minst 2 år redan finns det flera källor som säger därav förväntningarna till årets Blizzcon som blev en besvikelse.

Av bsk!

ASUS RT-AC1200G+ router billigare än någonsin.

555 kr hos mediamarkt.
900 kr hos prisjakt.

Av bsk!

Du kan beställa vega 56 för 3700 kr inkl. frakt på amazon.co.uk just nu om det är intressant för dig:
Se denna post i fyndtråden: #17642366

Så kan du köra en prisvärd 1440p freesync skärm på det exempelvis https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4831181

Av bsk!

Äntligen!

Av bsk!

Vänta till mellandagsrea eller om du hittar någon bra deal i januari/februari imo. Priserna är rätt låga efter jul också.

Av bsk!

Ska du bygga själv eller vill du ha en färdig dator? Om du ska bygga själv kan du börja med att köpa SSD i form av nya Crucial BX500 2.5" 480 gb för bara 699 kr hos komplett redan innan black friday:

https://www.komplett.se/product/1090447/datorutrustning/lagri...

Billigaste 480gb SSD:n och dessutom förhållandevis modern/nysläppt till skillnad mot andra SSD:s i samma prisklass.

Av bsk!

Har hela 9000-serien fastlödd värmespridare eller bara 9900k ?

Av bsk!

Bra nyheter för oss som sitter på en freesync skärm, synd bara att prestanda/krona inte är där för AMD gällande 580 och Vega 56/64 jämfört med nvidias utbud. Iaf inte i svenska priser.

Av bsk!

Dags att börja fokusera mer på micro-atx/mini-itx lådor för alla chassitillverkare. Det finns absolut ingen anledning för den genomsnittliga användaren att använda stora chassin längre.

Av bsk!
Skrivet av backfeed:

Fast... vilka grafikkort tillverkas i Kina egentligen? Är det inte Taiwan i första hand (ASUS m.fl.)?

Och även om det huvudsakligen är i Kina, så borde det väl inte påverka oss i EU - för inte är det väl så dumt att grafikkorten grossas till EU via USA?

Jag är alltså nyfiken på om det här påverkar oss överhuvudtaget. Om det enbart påverkar amerikanerna så bryr jag mig inte ett skvatt.

Gamersnexus har en bra video på ämnet https://www.youtube.com/watch?v=rOxz5Tc-YRs . Tydligen väldigt mkt som tillverkas i Kina jämfört med Taiwan och de flesta har inte råd att flytta tillverkning till annat land, särskilt med tanke på att man inte vet hur långvariga tarifferna kommer vara. Kan påverka priserna lite i EU men borde som du är inne på inte påverka oss jättemycket.

Av bsk!
Skrivet av Sneaky_rhino:

precis som private servrar tror jag 1.12 är grunden för talents/gameplay patcher och inte att alla raids är ute vid launch utan blir timegated via något sql script som börjar varje event tex AQ war effort/elemental invasion osv

Skrivet av Emil Hansson:

Nja inte riktigt, Classic Wow är baserad på 1.12 patchen men jag tror absolut inte att AQ, Naxx eller ZG kommer att vara tillgängliga vid launch.

Okej intressant. Det låter rätt vettigt.

Av bsk!
Skrivet av Otori:

Kör med följande i mitt Node 304, burken är både tyst och sval:

I5-6600K med CM 212 EVO
Asus GTX 1070 OC DUAL
3x SSD och 1x M.2

Skickades från m.sweclockers.com

Kan man klocka upp I5-6600k till sin turbofrekvens(3,9 ghz) på alla kärnor och fortfarande få detta chassit tillräckligt svalt? Funderar själv på ny burk med node 304 eller liknande.

Av bsk!
Skrivet av Nivity:

Undrar hur progression kommer se ut med raids osv. Om det kommer vara samma AQ progression för opening osv.

Sen får man väl se om folket tröttnar när dom nått nivån innan tbc där det är slut, och vad blizz kommer göra då. Om dom kommer ta upp TBC frågan.

I vilket fall kommer jag spela, även om jag är gammal nu
Det lär dock inte bli som förr, då spelade jag ca 16-18h om dagen.
Fanns inget irl eller något annat en bra period där

Classic kommer släppas på patch 1.12(https://wow.gamepedia.com/Patch_1.12.0) så AQ kommer vara tillgängligt från start däremot skulle jag tro att realmen måste göra öppningsquesten tillsammans först. MC/BWL osv. kommer såklart clearas väldigt mycket snabbare än de gjorde under vanilla men öppningsquesten till AQ lär väl vara färdiga innan guildsen är redo rent gearmässigt att raida AQ ?

Av bsk!

Razer Kraken Pro v2 headset för 399 kr hos elgiganten.

https://www.elgiganten.se/product/gaming/gaming-headset/RAZKR...

Kostar vanligtvis 668 kr enligt prisjakt.

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4632504

Av bsk!

Har vi någon aning om när 2060 släpps ? Finns det en chans att vi får se ett 2060 i svenska butiker innan Black friday den 23:e november ?