Inlägg

Inlägg som Bury har skrivit i forumet
Av Bury
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vladmir
Installera om Windows bootoader. Om jag kommer ihåg rätt så gäller följande: starta med xp skivan och välj något i stil med reparera (så du slängs ut i en kommandotolk) där skriver du "fixmbr", klart!

tack så mycket! det funka perfekt att göra så! Sen blir nästa projekt att fundera ut hur man ska få igång linuxet ordentligt!

Av Bury

Installation av Ubuntu,problem med "Error 21"

Hejsan!

Fick ett ryck idag och ville installera Ubuntu pa min externa harddisk. Eftersom jag ar helt ny pa det har med linux tankte jag att jag enbart skulle testa och installera det pa den externa harddisken sa att jag anda kunde kora XP pa den "vanliga" harddisken.
Nar installationen va klar och jag starta om datorn kom det upp nagot i stil med "Grubs stage1.5 error 21". Tankte att jaha, da ar det bara att plocka ut skivan och den externa harddisken och kora XP igen..men problemet kvarstar..och nu sitter jag i skiten har, jag har verkligen ingen aning om hur jag ska fixa till detta..nagon som vet hur man loser detta? En losning som gor att mitt windows gar igang igen hade hjalpt mig VALDIGT mycket...

fredde

ps.sorry for att de svenska bokstaverna inte funka riktigt...

Av Bury

Någon som vet vart det det går att få tag på en N73 ME med abonnemang? Helst comviq..har så jag kan förlänga mitt abonnemang nu och hade varit najs om man kunde dra till med en N73 ME då..

Av Bury

någon som vet vart man kan få tag på en N73 ME med Comviq/tele2 abonnemang?

Av Bury

woho! N73 Music Edition är släppt nu!

Av Bury
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dzidzius
Var står det någonstans? Alltså att N73 ME kommer i början av november.

på nokias hemsida står där Fjärde Kvartalet..

N73
Av Bury

[QUOTE]Ursprungligen inskrivet av aieranah
[B]Vem är det som säger att man ska sälja det svarta skalet?

ett litet om föll bort där tror jag...

N73
Av Bury

så det är egentligen bara skalet som skiljer rent utseendemässigt? Och det svarta skalet ska börja säljas så att det bara är att byta skal om man vill ha en svart N73a?

Av Bury

god damn, letade runt lite och hittade att N73an fanns i svart, http://www.smartson.se/test/mobiltelefon/nokia-n73.htm , är det någon som vet vart man kan få tag på denna skönhet i svart?

Av Bury
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jens
men vafan, det kan han ju inte beskylla telefonen för. klart som fan att den byter till GSM när 3G nätet inte håller måttet. det är ju så det ska vara. det får han lägga på sin operatör

hehe, iofs har jag inte sagt att dom klagat på sina telefoner, enbart på 3g-nätet, och dom hittade/kunde inte ställa in sina telefoner att enbart använda GSM-nätet..

Av Bury
Citat:

Ursprungligen inskrivet av cusion.se
Ja du kan göra så den enbart går på gsmnätet.
vad har dem haft för problem med 3g:n? jag har inga problem.

Mina polare klagar mycket på att det hoppar från 3G till GSM när 3G motagningen sviktar lite.. Men då är det bara att ställa in N73an så att den enbart använder sig av GSM-nätet, så man slipper att den hoppar från ett nät till ett annat hela tiden..

Av Bury

Tja, grymt sugen på att införskaffa en N73. Men vad jag har hört från vänner som använder 3G funkar det inte helt bra. Så jag undrar om man kan använda telefonen enbart på GSM(eller vad "vanliga" telefoner använder, har dålig koll på olika termer..) (dvs koppla bort 3G-funktionen)? Om inte, vad finns där då för alternativ på liknande telefoner?

Av Bury

hur kan man fixa så att man har internetuppkoppling både i xboxet och datorn utan att behöva tramsa med massa switchar m.m.? Är det smidigaste att fixa ett nätverkskort till i datorn och sen koppla boxen till det nätverkskortet?

Av Bury

är det sagt när det kommer en uppdatering av hårdvaran? Har nämligen planer på att köpa ett 360 nu i slutet av månaden..ska jag vänta eller?

Av Bury

hur är catalyst drivrutinerna jämfört med Omegas drivrutiner?

Av Bury

tyckte det sämsta var att dom tagit bort han biffen som va programledare förra säsongen.. hade sett fram emot honom, men icke, nu va han ersatt med någon tatuerad kvinna med konstigt leende :/ sen en annan sak, riiktigt snygga dockor hon esteten hade gjort...

Av Bury
Citat:

Ursprungligen inskrivet av paolo
Bury det var nice som fan, men kan du möjligen skicka bakgrunden och ikonerna i en rar-fil till dicanio@gmail.com ?

Jag skickade dom nu, du får säga till om det inte kom fram så skickar jag igen

Av Bury

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload2/2131.PNG

Här är mitt bidrag. Förresten, hur får man bort dom fula genvägspilarna på ikonerna?

Av Bury

hur fixar man så iconerna blir större?

Av Bury

funkar gmail att använda i thunderbird utan plug-in?