Inlägg

Inlägg som Jbbiiiii har skrivit i forumet
Av Jbbiiiii

Har hjälpt både mor och far med att köpa begagnade iPhones.
Ena köptes från Swappie och den andra från Phonehero.
Båda fungerade smärtfritt utan problem. Däremot lovar Phonehero minst 85% batterihälsa istället för Swappies 80%. Så det kan vara värt att ha i åtanke.

Av Jbbiiiii
Skrivet av blunden:

Det är väl hyfsat sannolikt, ja. Garanterat är det dock inte så jag skulle kontakta dem och fråga istället för att gissa.

Folke kör med CGNAT
https://kundservice.folkebredband.se/#humany-folkedigital=/g5...

Av Jbbiiiii

Noterade här https://www.asus.com/Laptops/For-Home/Everyday-use/Vivobook-E... att det finns drivrutiner för både Realtek och Qualcomm atheros nätverkskort. Har du provat båda dessa?

Av Jbbiiiii

Mer 5G i folket!

Av Jbbiiiii

Har en Seasonic FOCUS själv och mycket riktigt har den ett missljud från fläkten. Inget tickande ljud utan mer ett "brummande". Hörs inte under load utan bara i idle om man inte har det semipassiva läget på. Verkar dock som om andra har fått värre exemplar än vad jag fått så ska du köpa FOCUS så köp från ett ställe som är enkelt att returnera till.

Av Jbbiiiii

@civicsine7: Det borde fungera. Däremot kanske du inte kan överklocka CPUn så högt utan att ha 8-pin. Men som sagt att sätta en 4-pin i 8-pin borde fungera

@perost hann före

Av Jbbiiiii

@mrmagicvoice: Kompisens bror hade samma problem dock hände det bara för han när han spelade spel ett tag säg mellan 5-15 minuter. Testade grafikkortet i min dator men där uppstod inga frysningar. Prövade sedan att göra en clean install av windows 10 och det verkar ha löst problemet. Såg att du redan testat att göra en clean install, tänkte mest säga att du inte är den enda med samma problem.

Av Jbbiiiii

Sennheiser GAME ONE + Sennheiser GSX 1000

Av Jbbiiiii

@Jaxione: Jag kör palmgrip och använder Zowie EC1-A och är helnöjd. Dock kanske du ska testa en först eftersom den är lite halare i jämförelse med många andra möss. Vet att några klagat på det.

Av Jbbiiiii

Kör 4.7Ghz @ 1.31v på min 4790k. Har också samma revision om du vill ha något att jämföra med.

Av Jbbiiiii

Zowie kanske är något för dig? Annars som tidigare nämnt så kan du på vissa möss stänga av belysningen genom mjukvara. Dock inte på Zowie mössen.

Av Jbbiiiii

Hyr själv en ts3 server av multiplay.com. 15 slots 80kr för 3 månader. Server i Stockholm. Lätt att uppgradera till fler slots om man vill också.

Av Jbbiiiii

Oneplus 3T